מתנדבת לעתיד =]

1shani1

New member
מתנדבת לעתיד =]

יש לי עוד שנה עד שאני אמורה להתגייס אבל בנתיים חתמתי כבר על התנדבות ושאלו אותי על תפקיד שבו אני רוצה לשרת, הבעיה שמתנדבים לא מקבלים מנילה ואין לי הרבה ידע על תפקידים שונים שקיימים. אני רוצה תפקיד טוב ולא סתם להעביר שנתיים בלי לעשות כלום.. אם מישהו יודע על מקום שבו אוכל למצוא הרחבה על תפקידי שונים אני ישמח תודההה=))

סיונתו

New member
קודם כל...ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

וחוצמיזה... את יכולה למצוא מידע על תפקידים באתר של "עולים על מדים".... בקיוסק מידע נראה לי (וואי יעל צריך לעשות קישור ישיר לדבר הזה....) בכל מקרה מתנדבבים יכולים להיות בכל תפקיד שדורש פרופיל 64 ומטה... (עורפי) ו...כמובן שיש יוצאים מהכלל שהולכים לקרבי...(טאגלינס...)
עשיתי את המבחן בתנ"ך
איזה כיף...

1shani1

New member
תודה=)

נכנסתי לקיוסק מידע אישי, וכתוב שלא נמצא שום מידע למס' התעודת זהות שלי ולא תפקידים לשירות.. אני ממש בבעיה בנושא כי אני לא יכולה לבחור תפקיד שאני רוצה לשרת אם אין לי שום מידע על תפקידים השונים והתפקידים עצמם..=\

o m e r g

New member
איזה תחום מענין אותך?

פשוט מתנדבים יכולים להיות כמעט בכל מקום בתפקידים שונים,תגידי מה מענין אותך ולפי זה ישלחו לך זימונים לראיונות במקומות שונים.. בהצלחה עומר

TRANSFER

New member
את צודקת!

למתנדבים אין מנילה, והרבה מתנדבים[שאני כלול בתוכם] לא יודעים את התפקידים שקיימים. צריך להציע לאחראית מתנדבים שישלחו מנילה למלשב"ים שקיבלו פטור והתחילו את תהליך ההתנדבות. הלינקים לאתר של "עולים על מדים": תפקידים לבנות תפקידים לבנים בהצלחה!

סיונתו

New member
כן כן זה אחד מהדברים

שהעלתי ממקודם (חפשו בשרשור אחר
) בכל מקרה צה"ל לצערנו לא ממש משתף פעולה עם מתנדבים (לא מספיק לפחות)....

סיונתו

New member
אנחנו צריכים לקחת את הענינים לידיים

שלנו.... כי אם לא אנחנו מי יעשה
אני בעד לפתוח שרשור הצעות....... למי יש רעיונות איך אנחנו מכניסים את המתנדבים יותר ל....(איך אומרים את זה
נו ברחה לי המילה) של צה"ל בכל מקרה..צריך לעשות משו.... שב"ש

Dizen

New member
יש קישור ישיר../images/Emo70.gif

בקישורי הפורום, שנמצאים בסרגל הכלים למעלה תחת השם המפתיע: קישורים.
מבחן בתנ"ך זה אכן כיף. איך היה?

למעלה