מתנדבים

Shira1235

New member
מתנדבים

היי אני כותבת בויקיפדיה על הדמויות של הסדרה, וכפי שאתם יודעים, הן אין סוף.. יש מצב שמישהו אולי יעזור לי לכתוב עליהם? בעיקר על הדמויות הראשיות (ובעיקר תרגום מאנגלית)

Shira1235

New member
את המושיעה שלי?

כעיקרון, אני כותבת לפעמים בויקיפדיה, וראיתי שהערך על הסדרה ממש במצב עלוב, אז יש אחד שעוזר לי לכתוב את הערך על הסדרה, אז כאן אני מכוסה, אבל מכייוון שהוא לא ראה את הסדרה, הוא לא יכול בדיוק לעזור לי עם הדמויות.. צריך לכתוב ערכים על סיילר, ונח בנט ופיטר פטרלי וזה.. (בדרך כלל מתרגמים את הערכים מויקיפדיה האנגלית) אז נראלך באלך להירתם למשימה?

Shira1235

New member
כעיקרון

יהיה קל יותר אם תרשמי לויקיפדיה, ושם אני אראה לך איך כותבים ערך וזה.. הנה למשל ערך באנגלית על סיילר http://en.wikipedia.org/wiki/Sylar אז את זה למשל צריך לתרגם.. אז אממ.. בואי תרשמי לויקיפדיה, נגיד תחת השם הזה, ואני כבר אסביר לך שם. סבבה?

Slow Cheetah

New member
הציעו למטה לעזור לך עם סיילר,

אז אני אעזור לך עם השאר. ואני לא בטוחה שאני יכולה להפעיל משתמש בוויקפדיה, פעם אני ואח שלי גרמנו למחשב למטה להחסם, ואני לא בטוחה אם זה תופס עדיין (אני לא בטוחה אם הוא חסם את המחשב או את כל הרשת האלחוטית. והחלפנו כבר רשת אלחוטית, אז בכלל OO). פשוט תתני לי דמויות, תסבירי מה את רוצה ואני אתרגם/אכתוב (במסרים/מסנג'ר/פה).

Slow Cheetah

New member
גם לי יש מלא דברים לעשות,

מתברר שבי"א כלללל המורים נורא אוהבים לתת עבודות. ומבחנים
ואפשר להתחלק בהכל, זה לא שזה דחוף.

Shira1235

New member
מצטערת על התגובה המאוחרת

האינטרנט שלי בבית חוסם פורומים, אז לא הייתה לי גישה לזה.. תודה רבה על ההצעות עזרה, נוכל לעבור מכאן למייל? הנה המייל שלי ואשמח אם תצרו איתי קשר [email protected] תודה

Gabriel Gray

New member
../images/Emo3.gifאני אשמח לעזור עם סיילר!

אבל למתי את צריכה את זה?

Shira1235

New member
חחח

גבריאל גריי היה נראלי שבן יקרא לעצמו ככה, סורי.. אז נראה לך יש לך זמן? פליזזז

Gabriel Gray

New member
חחחח..

לא אני פשוט אוהבת את סיילר וכנרשמתי לפורום היה מאוחר והייתי חסרת יצירתיות...

למעלה