מתנדבים יקרים!

benpual

New member
מתנדבים יקרים!

המכביה ה-17 2005 , עומדת בפתח , ובו אנו המתנדבים , נצטרך כמות מתנדבים , בישביל להתנדב , וגם לכייף. המכביה תערך בישראל ביולי 2005 , והמכביה מרכזת סביבה אלפי ספורטאים יהודים המגיעים מכל קצווי העולם לישראל לתחרויות , מפגשים חברתיים , טיולים ומסיבות. כחלק מצוות המתנדבים בכפרי האיכסון ( בתי מלון שיוסבו לכפרי איכסון בזמן המכביה ) אנו מבקשים לגייס בוגרי כיתות יב' השנה לפני גיוסם לצה"ל ( בני 18 ומעלה ) לתפקיד מפעילי מחשב. התלמידים יהוו חלק מצוות כפר האיכסון ויהיו תחת אחריותו של מנהל כפר האיכסון. במסגרת התנדבותם יקבלו הבוגרים ארוח מלא בכפר האיכסון הכולל: כלכלה לינה ובילוי בבית המלון. העיתוי: 7/7/05 - 21/7/05. כל המתנדבים יעברו 3 הכשרות באגף התיקשוב של המכבייה. יש עוד המון מגוון פעיליות של המכביה , שבו אפשר לפעול בזמן המכבייה. הפעיליות שבהם אפשר להישתתף אלו גם מגיל 15 אך כרגע בעדיפות ראשונה המפעילי מחשב , אבל למי שלא קשור לנושא , או שהוא מתחת לגיל 18 ומעל 15 , אני מוכן לשבץ אותו בתפקיד שהוא רוצה. אני מודה לכם על שקראתם את הנושא. ליצור קשר עימי , אפשר: -מסרים של תפוז -להגיב בנושא זה -איי סי קיו: 212580648 -איי מל ומסנג'ר: [email protected] - פלאפון 24 שעות ביממה : 052-4233977 תודה רבה לכם , ומקווה לראות אותכם במכבייה ה-17. בן כהן , מתנדב של אגף המתנדבים של המכביה ה-17

tapuach

New member
נשמע מעניין

אני אבדוק אם אין לי בגרויות בזמן הזה

עמירם04

New member
לא מתאים לך יוני לדבר ככה...

ביולי ההתנתקות וכל השוטרים זזים וצריכים מתנדבים לבט"ש/סיור...ואתה תהיה בבית מלון?

יוני43211

New member
לא חשבתי על זה!!!

אז אני מעדיף לשאר באיזור שלי
יוני

tapuach

New member
תהיה הגיוני יוני ...

אני לא יודע אם אני יכול ואם יקבלו אותי בכלל אני אוהב להתנדב ואני מתנדב הרבה, אבל אני לא צריך לעשות תוכניות לכמה חודשים קדימה כדי שלא אוכל לעשות משהו שבא לי.

tapuach

New member
בגלל זה אני אומר לך להיות הגיוני

ולא למשטרה. אם אתה רוצה להתנדב לסיפור של המכביה, ויקבלו אותך, למה לא ?

השומר

New member
אני מעוניין אפשרי?

אם בספטמבר הקרוב יהיה לי 18 זה יהיה טוב לעבוד שם? אני מוכן לעשות את זה (אני מתגייס רק ב חודש 11)

benpual

New member
צור איתי קשר באחד

העזרים שפירסמתי בנושא הראשון תודה

למעלה