מתנגנ לו השיר

מתנגנ לו השיר

אני הולכ אל ברטה פעמ בשנה ובנתיימ שומ דבר לא השתנה (גלי צה"ל) ואני לא שמה עשיריה בצד פשוט הולכת לי לישונ מילה של הילי זו מילה ומנסה לאמר יהייה עוד טוב לילה לכמ הילי

לילה טוב הילי וכל מי שעוד ער

אחרי כמה שעות טובות פתאום תרגיש נפלא תהיה לך שמחה בלב מלה של ברטה זאת מלה..אה.הא.הא.. זה המשך הדברים בשם אומרם שלא יגידו שהוצאתי דברים מהקשרם.. אחת עם ציפור קטנה בלב זה הספנתעיר?

צרות.. צרות ולא שעות.

מה שהשעה המאוחרת עושה לבן האדם.. אחרי כמה צרות טובות.. אז יש דבר כזה? צרות שהן טובות? או שגם עכשיו אני טועה אחת שתועה בזמן האחרון יותר מדי...

אורי_ח

New member
אחת שתועה, שמעי והסכיתי

אם את עדיין תוהה, שמא טועה הנך, התשובה - אכן טעות, חושבני (גם אני לא איזה בר-סמכא): אחרי כמה צרות קטנות פתאום תרגיש נפלא וכו´... ומקור הבלבול הוא מן הסתם בשירם של השלושרים: שתיים לי צרות טובות שתיים הן ולא יודעות זו על זו וזו על זו וכו´... א גוטע שאבעס!

אז זהו.. שהרגשתי שמשהו שם לא מסתדר

תודה על התיקון אורי.עכשיו זה מסתדר. כנראה הסניליות מתחילה להשפיע על כל השרים שזכרתי מפעם בראש. או כל התהיות של הזמן האחרון, שמטעות אותי, או שגורמות לי לתעות ולחבר את דברים הפוך ועל בערך. קצת ליד וקצת אחרת. אבל דווקא בסדר בהקשר הזה.. אם אחרי כמה צרות קטנות מרגישים נפלא, אז אחרי כמה גדולות.. אח.. אח.. יהיה הכי נפלא שבעולם. לא? וזהו, אורי, שגם צרות מהסוג האחר שהזכרת.. גם זה לא נשמע לי משום מה צרות טובות.
אז תודה על התיקון והפעם זה סופי שבת שלום לך איש יקר וטוב

עד שמישהו ישיב לך אם יש צרות טובות

הנה עוד משהו מהארכיון של דצמבר 99´, בקשר לצרות-צרורות. לא כולם יודעים אומנם אם יש כזה דבר, צרות טובות, אבל רבים נוהגים לטעות שיש מושג הנקרא צרות-צרורות. נא לא לטעות: מקור הטעות הוא, כנראה, מתוך שאנשים נוטים להאמין שהמילה ´צרורה´ היא ´הכפלה´ או ´החמרה´ של המילה ´צרה´, והמושג ´צרה צרורה´ נחשב אצלם, לפיכך, כצרה כפולה או מכופלת. אז לתשומת לב כל הטועים: המילה ´צרורה´ אינה נגזרת כלל מהמילה ´צרה´. משמעות אותה ´צרורה´ היא בדיוק כמו זו הנהוגה להיכתב על המצבה כ´תנצב"ה´:´תהא נשמתו צרורה בצרור החיים´ צרורה במובן קשורה. כרוכה. ולגבי צרורות - כנ"ל: אין לצרורות שום קשר לצרות.

צרה צרורה

גם בצרות אחרות לפעמים.. ופתאום חשבתי.. כמו תמיד אחרי שאתה מעיר.. שבהתחלה אתה צורר את הצרות. שונא. אח"כ הן הופכות לבנות בית אצלך ואתה בוחר את הדרך שבה הן צרורות בחיים שלך. שבת שלום לך, ידידי היקר

למעלה