מתן תרופות לכלב

yonatan 1984

New member
מתן תרופות לכלב

שלום אנשים, אני צריך פתרונות מקוריים איך לתת תרופה לכלב תודה מראש נ.ב-מה הסיפור עם התקיפה של זאתי שפירסמה גורים למסירה,אתם בסדר?

שיטה שאצלי תמיד עובדת

1. להכין 3 חתיכות נקניק/גבינה צהובה/מותכת או כל דבר אחר, קטנות. 2. באחת החתיכות לדחוף את הכדור 3. לתת לכלב חתיכה בלי כדור, ולהחזיק את השתיים האחרות במקום בו הוא רואה אותן 4. לתת לו מיד אח"כ את החתיכה עם הכדור 5. להושיט לו מיד חתיכה שלישית, הוא יבלע מהר את זו עם הכדור כדי לקבל גם אותה 6. זהו. זו השיטה שלי עם קליאו, שמקבלת שני כדורים ביום למשך כל חייה, ופתיחת הפה ודחיפה מאוד מלחיצות אותה. אם זה כדור אקראי לאחד הכלבים האחרים - אני פשוט פותחת את הפה, דוחפה את הבכדור כמה שיותר עמוק וזהו

טון טון1

New member
בסדר גמור תודה...

עשה לך "יום כייף", טייל לאחת העמותות ותראה בעצמך את הגורים שנרקבים שם במכלאות. קטנים יפים וחמודים... יושבים על חבית אבק שיפה והשעון מתקתק להם מ-ו-ו-ת.

טון טון1

New member
אה כן,

ומישהו פה המליץ פעם לתת את הכדור בתוך במבה. אפשרי בתוך גבינה מותכת, או שימורי מזון לכלבים.. תלוי מה הכלב אוהב.

C h i q u i t a

New member
אני פשוט פותחת לפרענקי את הפה

ודוחפת לה את זה פנימה, סוגרת את הפה ומחכה שהיא תבלע את הכדור. בכל שיטה אחרת היא לא לוקחת את הכדור. ובקשר לבחורה עם הגורים למסירה - האופן שחלק גדול מהאנשים מגיב שגוי בהחלט - אם היא עוד לא ברחה מהפורום וזרקה את כל הכלבים לרחוב אז בקרוב היא תעשה את זה. אבל הכוונה היא טובה - בסופו של דבר רובם הגדול של אנשי הפורום הם אלו שיצטרכו לטפל/לעזור/לדאוג לבתים לכלבים שלה. הכלביות מלאות בכלבים עזובים - רובם הגדול הם כתוצאה של מודעות כגון זאתי. ולכן העצבים.

יודא11

New member
לדחוף לחתיכה קטנה של מרגרינה

המרגרינה , גם נותנת ברק יפה לפרווה.

למעלה