מתן נאור...

מתן נאור...

הוא לא קצת מיותר?? יכול להיות שבקבוצה אחרת הוא יצליח הרבה יותר, בהפועל הוא יקבל אולי עשר ד`ק במשחק. אבל מצד שני מתן עשה ת`עונה הכי יפה שלו עם ארז. מה אתם חושבים?!

Jordan232

New member
מה פיתאום?

מתן נאור הוא שחקן מצוין, וחוץ מיזה הוא בעמדה מיספר 3 שרק הוא וסליי (שכרגע לא בטוח שישחק בעמדה הזו) משחקים בעמדה ההיא, אז ככה שאם מנפנפים מישהו אז זה אולי צריך להיות אוחנון...

AmiTutiT14

New member
חיים חיים חיים.....

חיכית ליום שאני לא אהיה כדי לפתוח את השירשור הזה?? חחחחח.. אני לא חושבת שהוא מיותר.

AmiTutiT14

New member
היה אחלה באילת!:)

אבל לא ראיתי את יואב.. אולי אני אראה אותו בשבוע הבא.

AGENT SHESH

New member
לצערי אתה צודק,

במשחק נגד נתניה השבוע הוא נכנס רק לכמה דקות ברבע האחרון, ולא עשה הרבה. אין לו את הבמה הראויה לו בהפועל השנה, והאמת? אני גם לא חושב שהוא ברמה של הפועל השנה.

AmiTutiT14

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif../images/Emo122.gif

הזדעזעתי עמוקות. טוב, לא הייתי במשחק האחרון נגד נתניה, אבל לפי הדיווחים של חברה שלי שישבה בכיסא שלי עם המנוי שלי (שהוא כסף, אז הוא "די" קרוב לספסל), הבנתי שהוא בכלל לא היה לבוש עם החולצה של המשחק עד תחילת הרבע האחרון, ואז הוא החליף ועלה למשהו כמו 8 דקות, עשה שלשה מסר כמה אסיסטים ולקח כמה ריבאונדים. לדעתי זה נהדר, הספק מעולה ל-8 דקות. אני חושבת שאם הוא עלה רק ל-8 דקות, כנראה שהיתה לו פציעה קלה שלא דווח עליה או לא יודעת מה, אבל יש סיבה. והוא עלה לשחק ונתן תוצאות טובות. עכשיו אני אתייחס אליו בכלליות- מתנאור זה שחקן שאסור לשחרר מהקבוצה! רוצה סיבות? 1. הוא יפה. 2. הוא אחד מ20 (זרקתי מספר גס ביותר) השחקנים שאפשר להחשיב בארץ כ"משהו" (מלשון המשהו הטוב). כאלה שיכולים להוביל קבוצה, יכולת מנהיגות נהדרת, נשמה, רצון לשחק. שחקן שנותן דוגמא לשחקנים שסביבו ומדרבן אותם להרבה יותר ונותן להם תשוקה למשחק. כנ"ל לגבי האוהדים, כשאוהדים רואים שלשחקנים יש אהבה למשחק הם נכנסים ללהט לעודד את הקבוצה. הוא שחקן נדיר. יש הרבה שחקנים ישראלים, אבל מעטים שהם כמוהו, שגם יכולים להוביל קבוצה על הפרקט וגם משחקים מאד טוב ביחס לשחקנים הישראלים האחרים בארץ. ואם לדבר אליך בעובדות, זה ידוע שהוא שחקן בולט בארץ ואחד הישראלים הטובים שיש לשוק הישראלי להציע היום.

למעלה