מתן זכות קדימה....

יפתח מ

New member
מתן זכות קדימה....

היום היה לי שיעור (18) והמורה שלי עשה לי מן מבחן כזה...הוא אמר לי לעצור בצד ומרגע זה הוא הטסטר שלי והוא לא אומר לי מילה, זאת על מנת שאוכל להתרגל ולא להילחץ יותר ממה שצריך כשיגיע בקרוב הטסט. בכל אופן, הטעות היחידה שלי, או יותר נכון המשמעותית היחידה שלי הייתה שנתתי זכות קדימה בצומת למישהו שלא הייתי צריך. (טוב, אז עשיתי את זה פעמיים).... האם זה משהו שאפשר להכשיל עליו בטסט אמיתי? כי בסה"כ זה לא טעות, רק הייתי זהיר יותר ממה שצריך :) תודה לכם :)

abcdcba

New member
כן

ההפך- סביר להניח שיכשילו על זה. אותי הכשיל על זה.

lsd500

New member
אני נכשלתי על זה

חיכיתי יותר מדי בצומת, נתתי לאנשים לעבור כאשר הייתי יכול להיכנס...

גם אני נפלתי על זה!

5 דקות לפני הסוף!לפני הטסט השלישי למדתי טוב טוב מתן זכות קדימה בצמתים ובזכות זה עברתי..דר"א..המורה שלך יעשה לך הרבה מבחנים כאלו..חחח מה שבאמת קרה אצלי זה שאחרי ה"מבחן" ה-1 כבר שכחתי מזה והתייחסתי למורה כאל מורה ולא כאל בוחן בשעת "המבחן"..

aviGODFATHER

New member
לדעתי זה הגורם מס' 1 לכשלונות...

אחת מהטעויות שהיו לי בטסט שנכשלתי בו (והברקס הראשון שבעצם דפק את כל הטסט) היו על אי מתן זכות קדימה (לכאורה). ובכלל, רוב החברים שלי שנכשלו, לא נתנו זכות קדימה וקיבלו ברקס... בקיצור - לתרגל את זה כמה שיותר

מדובר בדיוק על ההפך

מתן זכות קדימה, גם כשלא צריך, או במילים שיופיעו על טופס הסיכום מבחן - עיכוב תנועה.

aviGODFATHER

New member
אופס...

לא קראתי לעומק... ואם כבר, בטסט הראשון שלי (שדיברתי עליו קודם) הייתה לי טעות שלא נסעתי והטסטר התעצבן ואמר לי לצאת כבר.

למעלה