i love gina
New member
מתן וחובבי אשאנטי.....
באתר mtve.com יש את האלבום החדש של אשאנטי בשלמותו לשמוע דרך סטרים. אני שומע אותו עכשיו , ואני חייב להגיד, האלבום די פתטי, עלוב, מאכזב (למרות שבכלל לא היו ציפיות גדולות אחרי הראשון....) אבל רגע. לפני שתסקלו אותי באבנים (אני מתייחס למתן....
) אני חייב להגיד את זה: אשאנטי בעצמה דווקא זמרת טובה, יש לה קול נחמד, אבל המפיקים שלה פשוט על הפנים!!!!!!!! קודם כל יש 2 אינטרו'ז לאלבום, אחד אחרי השני, דבר שהוא, טוב, די דפוק... והם כל האלבום צורחים מאחוריה שהם הכי קרייאיטיב שבעולם, ועד כמה שהם מקוריים... טוב, אז כל האלבום לא שמעתי משהו מקורי , כל השירים נשמעים אותו דבר, ולפני השיר rock wit u ואחריו הם מדברים על כמה שזה השיר הכי גדול בעולם, ואיך שאשנטי שיחקה אותה עם השיר הזה, שוב. ??????????? שיחקה את מי בדיוק????? שיר ממש ממש אבל מ-מ-ש דפוק!!!!! השיר i found lovin' אם כבר, אז דווקא נחמד. feel so good מתחיל נחמד , אבל כמו כל השירים, עד מהרה מגלים שכל השיר חוזר על עצמו במשך כל ה-4,5 דקות... וכבר הגעתי לפעם ה-1000000000 שהיא אומרת בייבי בשירים האלה.... קיצר, אלבום שנשמע די דפוק.... אבל אם בא לכם, אז לא יזיק לשמוע בעצמכם כדי להאמין לי.... (לסטרים כמובן, בשום אופן לא להוציא על זה כסף!!!)
באתר mtve.com יש את האלבום החדש של אשאנטי בשלמותו לשמוע דרך סטרים. אני שומע אותו עכשיו , ואני חייב להגיד, האלבום די פתטי, עלוב, מאכזב (למרות שבכלל לא היו ציפיות גדולות אחרי הראשון....) אבל רגע. לפני שתסקלו אותי באבנים (אני מתייחס למתן....