מתמטיקה ולקוויות למידה

מתמטיקה ולקוויות למידה

רבותיי וגבירותיי לאחרונה אני נתקל בהתמקדות לעבר העברית וקריאה נכונה ופחות לעבר המתמטיקה והמדעים וזוהי טעות חמורה ביותר אצל מטפלים קליניים בצפון הארץ הוכח לאחרונה כי חיזוק החשיבה המתמטית והחשיבה המדעית מעלה את רמת התלמיד ואף משפרת את דימויי החברתי תתפלאו לשמוע כי קימית גברת בצפון הארץ שעוזרת לילדים דיסלקטים להגיע ואף לעבור בהצלחה מבחני בגרות של 4- 5 יחידות מתמטיקה אומנם בהשקעה אדירה מצד הילד והן מצד המורה אבל ... אין ספק כי השקעה נכונה יכולה להביא לתוצאות מדהימות אז עם צוות בית הספר והיועצים הפדגוגים למינהם אומרים לכם " נו ... עדיף שלפחות ילמד לקרוא...." אל תאמרו נואש יש סיפורי הצלחה לא מעטים דרושים הכלים הנכונים ורבותיי לא מעט דיסלקטים היגיעו לאקדמיה ולמקצועות דוקא הראלים ואפילו המשיכו לתואר שני אז מה זה אומר לכם .....

היי אובי - צודק במאה אחוז! ../images/Emo45.gif

אמנם אתה בא אלינו לגיחות קצרות וחבל, אבל כרגיל מביא איתך הודעות ענייניות ורלונטיות. בקשר להודעתך הנוכחית - אני איתך! הרבה דיסלקטים נמצאים באקדמיה, במקצועות שונים ועושים חיל (לא יודעת כמה מהם למדו בשיטה שאתה מכיר) כמוהם גם אנשים עם לקויות אחרות ואף עם הפרעות קשב וריכוז, לא להתייאש, ולא ליצור בלי כוונה מצב שלילד יהיו פחות הזדמנויות מאשר לכל ילד אחר. תודה לאובי על זריקת העידוד! אפרת

ניתונים מספריים

רק לידעתכם !!!! כ 30% מכלל הלומדים במכלות ובאונברסיטאות הם סטודנטים בעלי לקויות למידה רובם אומנם נימצאים במכללות וזאת עדיין בשל הקשיים שהאוניברסיטאות מעלות לסטודנטים לקויי למידה מיתוך כלל הבוגרי תואר ראשון כ 18% מסימים בהצטיינות את לימודיהם מכללת תל חי מהווה אחד מהמרכזים התומכים בסטודנטים לקויי למידה (אם כי לא בכל הפוטנציל הגלום בה ... אך גם זה משהוא ) ומצליחה להביא להשגים טובים מכאן שיש על מה לדבר .... נ.ב חבל שאין בפורם זה צוות אקדמי שיוכל להיתנער מהאבק שדבק בו . שלכם אובי1 קובי

לא כך כך הבנתי.....

את הקטע על הצוות האקדמאי, רוצה להסביר? אולי כן אפשר יהיה ליצור משהו שיעביר מסר לצוותים אקדמאים. מחכה לתשובה אפרת

רובנס

New member
אובי האם תוכל לתת פרטים לגבי

המורה הצפונית עד כמה צפונית וכו´ רב תודות

שלום רובנס וברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

נחמד שבאת אלינו, אני מקווה שתמצאי אצלנו פינה נעימה וחמה לשוב אליה מתי שתחפצי, אפשר לשאול אצלינו אפשר לקטר אצלינו ואפשר סתם להיות חלק מהדיונים. נשמח לראותך. אפרת

למעלה