מתמומרים?

odery

New member
מתמומרים?

נראה לכם ש``גרושה`` מעצם הגדרתה הופכת למטרה קלה?אני לא זוכרת כ``כ שזקנים שמנים וקרחים היו מתחילים איתי ברווקותי ,עכשיו כל פעם שמוזכר שאני גרושה פתאום צץ איזה קשיש מעלה קבס שמציע את מרכולתו... יש אמת או שאני אובר רגישה? כי מאידך לא ממש מזיז לי שתיכוניסטים או חיילים מתחילים איתי(טוב זה יותר נדיר ).

touti

New member
אני אחלק את זה ל-2

גם אם שיכור ימיא לי ברחוב זה ינפח את האגו. מאידך נושא הקלה להשגה , אם אני ארד לעומק העניין נראה לי נובע מזה שגברים לא מודעים לכח הנשי באצבעותיה וחושבים שרק גבר יכול להושיע אותה מבדידותה המינית כביכול. הרי השאלה הראשונה שנשאלת היא, איך את מסתדרת עם הצרכים הפזיים? השאלה השניה היא איך קוראים לך... אז כן, יש מושג כזה של קלה להשגה או כלה להשגה, אבל מאידך יש איזשהו מסר שאשה משדרת בשפת הגוף שלה גם בתת המודע שלה. זהו מושג קיים , זו תוית שאשה מתמודדת איתה מיום גרושיה. ומה את אומרת על המשפט הנפוץ...חתונה לא תצא מזה אז בוא נשתעשע. כאילו האשה היא אובייקט מיני, אבל למעשה ההתייחסות לאשה כאובייקט מיני היא לא חדשה, גם בתקופת הלחי וההגנה השתמשו באשה בבתי קפה כדי למשוך לקוחות. אז יש יתרון בכח הנשי וביופיה ומאידך החיסרון הוא התוית שנגררת לזה.

odery

New member
אם שפת הגוף היא המקדם

אז מדוע רק לאחר שמוזכר הסטטוס מגיעות ההצעות,לגבי נשים כמקדם,האקס היה מציב את חברה שלו שתעצור בשבילו טרמפים...

את ממש לא אובר רגישה, אלא אין כל ספק

שישנה "סטיגמה" שאם את גרושה או פנויה בכל דרך שהיא את נחשבת ל"נואשת" ואז כל הקשישים למיניהם חושבים שהנה זו ההזדמנות לתפוס "פרגית". איכססססססססססססססססססססס, בא לי להקיא עליהם.

סאני42

New member
חחחחחחח הרגתם אותי..................

זה הולך ככה (בגילי) הצעירים מתחילים לאהוב מבוגרות............... המבוגרים הרי תמיד אהבו צעירות ובני גילך הרי הכי מתאימים..... ולא משנה בת כמה את אל תבלבלי אותם עם עובדות............... אךךךךךךךךךךך כל ישראל חברים...............

למעלה