|מתלהב| יש לי את התמונה של Camino Palmero במסך שלי בפלאפון אויייי שאוווווה
D Drorrrrrr New member 18/8/03 #1 |מתלהב| יש לי את התמונה של Camino Palmero במסך שלי בפלאפון אויייי שאוווווה
C crazy4tc New member 18/8/03 #2 מאגניבבבבבבב איך עשית את זה???? אוף לא פייר אני לא יכולה לא לשים לא צלצולים ולא תמונות *רוקעת ברגליים* לא פייר! לא פייר לא פייר!!!!!!!!
מאגניבבבבבבב איך עשית את זה???? אוף לא פייר אני לא יכולה לא לשים לא צלצולים ולא תמונות *רוקעת ברגליים* לא פייר! לא פייר לא פייר!!!!!!!!
A aYaLoLy New member 18/8/03 #4 ../images/Emo12.gif../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif לפחות הפלאפון שלכם עובד..
ט ט ל i i ש New member 19/8/03 #5 ../images/Emo32.gifחששוב מאווווווט!!! יוווווום ראשון אנוכי פוגשת יולי בת"א..!!! יאיי..!!
A aYaLoLy New member 19/8/03 #6 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif אוווו יהההההההה
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif אוווו יהההההההה
T taltal girl New member 19/8/03 #9 גמאני אוצהה ../images/Emo25.gif לפגוש יולי וטל בתלאביב תהנווו, ותתקשרו אלי