/*/*מתלהבת*/*/

/*/*מתלהבת*/*/ ../images/Emo98.gif

למרות שכתבתי את זה כבר בשרשור על ההופעה של היהודים .. זה נעלם ולא קפץ.. אז אני אכתוב שוב! כי גם ככה אפחד לא קרא!! (ומותר לי להתלהב) ביום רביעי.. במסגרת התוכנית שלי ברדיו.. אני מראיינת את היהודים.. למרות שאני לא כ"כ אוהבת אותם.. המורה שלי סידר לי ראיון איתם!! ואני גם מחלקת כרטיסים להופעה בהאנגר ב- 29! איזה כיףףףףףףףף..... זייהו רציתי לשתף אתכם ולהיתלהב קצת!!

106 זה הכי אחותי...

אני שבוע שעבר ראיינתי את רוני... אני ממש רציתי שיביאו אותה לאולפן (ראיתם איך היא נראית?) אבל פופארט לא הסכימו בעעעעע מזל טוב על היהודים. מ'זתומרת המורה שלך אבל סידר לך? את שם דרך הלימודים?

Minimal Affair

New member
על איזה רדיו את מדברת?

ולמי את משדרת? ואיך התקבלת לזה? בכל מקרה - בהצלחה.

ככה:

אני בביצפר במגמת תקשורת!! במקמבה החלק המעשי הוא- רדיו!!כיתה י'ו יא' רק שידרנו פרויירטים פעם בחודש במקרה הטוב.. עכשיו ב- יב' אנחנו צריכים בנוסף לפרוייקטים לעשות גם תוכנית שבועית! אבל זה לא עקרוני!! אין פה עניין של להיתקבל.. זה מבציפר!! הרדיו שלנו באוויר כבר שנתיים וחצי! הוא משדר לכל העמק (לרובו) וייזהו ותודה על ה- בהצלחה!! =)

יפה יפה בהצלחה

אצלנו זה קצת שונה... יש ת'חלק ברדיו שהוא של איזה בצפר, יש חלק שהוא של האוניברסיטה בה הוא ממוקם ויש את תוכנית הנוער שהיא לא קשורה לכלום ואותה אני מנחה.

ע ז ר ה דחופה! בכתיבת שאלות!

אני צריכה עזרה לראיון מחר עם תום! פליזז שרשרו תי כמה שיותר שאלות שעולות לכם לראש! גם על ההופעה בהאנגר! תודה מראש

Superchen

New member
well...

- איפה הוא הכי אוהב להופיע? - לאיזה קהל יעד מיועדת המוזיקה שלהם לדעתו? - האם יש בעיות בתוך הלהקה? (הם די הרבה אנשים אם אני לא טועה) - האם בעקבות הפרסום מ"לא נפסיק לשיר" (גם נינט שלקחה להם שירים וגם מיטלמן
) הפופולריות של הלהקה עלתה? - מה השתנה לדעתו מאז הדיסק הראשון עד היום? - איפה הוא רואה את עצמו ואת הלהקה בעוד 10 שנים? - האם יש להם תוכניות להגיע גם לחו"ל? - מאיזה אמנים הוא מושפע? - מה החלום שלו? תקשורת מגמת רדיו שולטים

מה עם החבר'ה שנשארו עם כרטיסים

מההופעה בראשל"צ? יכנסו חינם להופעה בהאנגר? שאלה שצריך הרבה ביצים בשביל לשאול אבל היא הכי נחוצה שיש.

למעלה