מתלהבת מכיבוי!!!

רמירז..

New member
מתלהבת מכיבוי!!!

שוב אני מתנצל, מכיוון שאני נמצא רק איזה פעם בשבוע באינטרנט רק עכשיו קיבלתי את המסר שלך... דבר ראשון אני רוצה לאמר שכן אני זוכר את כל הויכוח ההוא וזה בסדר כבר שכחתי ואני כבר לא כועס..הבנתי שגם את הצטרפת למשמר האזרחי ושאת עושה איזה קורס...אז קודם קודם כל כל הכבוד לך וגם על זה שאת מתנדבת גם במשמר וגם בכיבוי..אני מסיר את הכובע בפנייך. גם אני לא מזמן הצטרפתי למשמר באופן רשמי (עד היום הייתי רק במסגרת של מחויבות אישית) ועברתי מטווחים והכל ועשיתי סיורים בניידת, מחסומים וכל הפעילות הרגילה ובדיוק חזרתי אתמול מאיבטוח בטיילת בחוף בראשון, שם נאלצנו להפריד אלפי (המוןןן!!!) קטטות ולעצור כל מיני ערסים וטיפוסים ממש לא נחמדים....בכל מקרה תהני בפעילותך גם במשמר וגם בכיבוי-ישר כוח! המפקדת שלי אמרה לי שיש התרעות חמות על האיזור שלנו...אז אני מניח שאני הולך לתת קצת יותר ממה שאני עושה בדרך כלל...

מתנדב

New member
רמירז... באמת דאגנו לך גם

נעלמת לנו בלי להגיד שלום קודם?

רמירז..

New member
מתנדב יקר....

אני מצטער על ההעלמויות שלי פשוט יש לי מחשב עם אינטרנט רק בבית של אבא שלי שאני בא אליו רק איזה פעם בשבוע מה שאומר שקשה לי להתעדכן בנעשה בפורם ולהשתתף בדיונים השונים...אני אשתדל להגיע יותר...

רמירז היקר!!!!!!

אני שמחה שכל הויכוח מאחורינו ואני מודה לך על התמיכה בקשר לכל ההתנדבויות.... מזל טוב על ההצטרפות הרשמית ואני מאחלת לך המון המון בהצלחה בשירות כמשא"זניק... אני אישית מסיימת בעוד שני שיעורים את הקורס וגם יוצאת לגדנ"ע - יש לי את זה.....
שיהיה לך בהצלחה במשמרות הרציניות שאתה מתכנן בעקבות ההתרעות.... שבוע טוב.

מתנדב

New member
מתלהבת, בהצלחה גם לך ../images/Emo50.gif

וכל הכבוד לך שאת מתנדבת גם במשא"ז וגם בכיבוי, החזיקי מעמד.

רמירז..

New member
תודה רבה...

וואי...איזה כיף לך את יוצאת לגדנ"ע...תהני. הרבה מהבסיס שלי גם יוצאים לזה..אני לא יכולתי כי הפכתי למתנדב בדיוק שהתחילו לארגן את זה..
באסה לי...

אין לך מושג כמה אני מאושרת מזה!!!

באמת לא ציפיתי שדוקא אני ייצא לזה! אבל אמרו עליי הרבה דברים טובים..... כנראה שמהצד זה נראה מאד טוב כל ההתנדבויות אבל לי זה כל כך כיף שזה נורמלי

למעלה