מתלבט

Inoni

New member
או, מישהו עם טעם טוב :)

וזה עוד לא תמונה משהו, תדעו שיש גם גירסת קבריולט מדהימה. וולוו מנסים לשמור על סולידיות ולכן המראה המסיבי, או כמו שאני אוהב לקרוא לו החזק והשרירי. (240 כ"ס דרך אגב, לפני שיפורים)

sronis

New member
לא אמרתי שהיא מכוערת, רק אמרתי

שזה לא זה!! מי שקונה קופה יוקרתית רוצה שהיא תראה כזאת!! הוולבו לא נראית ספורטיבית, לא נראית מספיק יוקרתית (אפילו פנסים מהדור החדש אין לה) ובכל הרצינות, בכמעט 300000 ש"ח אתה רוצה קופה מרשימה וספורטיבית? קנה 325, או 330. קנה CLK או SLK (טוב, ה-CLK טיפה יקרה מדי...) בכל מקרה, לי קשה לחבר וולבו למשוואה הזאת... אולי זה רק אני... רוני, שלא יכל להסתכל על הוולבו כי ממש מולה עמדה הסטילו אברט´ המדהימה...

rtwingo

New member
גם אני לא הייתי קונה אחת,

ולו משום שהיא פשוט לא מכונית לנהג. העיצוב נחמד, והמנועים לא רעים. CLK? בהחלט. סדרה-3? בכלל, וגם C-קלאס ספורט קופה נאה יותר...

Inoni

New member
היחס ביצועים/מחיר נשמר גם מול

BMW ואפילו מרצדס. ה-C70 חזקה יותר מכל סידרת 3 (גם מה-3.0 למרות שהיא עולה 303K לעומת 287K). וגם סידרה 5 חלשה יותר, רק דגם אחד חזק יותר וזה ה-540 V8 שעולה 440K... ואותו סיפור עם ה-CLK, ה-C70 חזקה ומהירה יותר, שוב רק דגם אחד חזק יותר וזה ה-4.3 V8 שעולה 433K. זהו, נשאר רק עניין הטעם, שכנראה אצלך הוא שונה משלי, כי כל השיקולים על הנייר (ועל הכביש) הם לטובת וולוו.

rtwingo

New member
הוולבו חזקה יותר. נכון. יחס שקל/כ"ס

ותו לא. כי כשזה מגיע להנאה מנהיגה (בניגוד להנאה מהאצה) לוולבו פשוט אין מה להציע מול ה3 והC, שלא לדבר על ה5, E, CLK ושות´... וזאת במיוחד ובעיקר כשמדובר בS40.

Inoni

New member
התכוונתי ל-C70 למרות ש...

גם ה-T4 חזקה יותר מרוב הרכבים שהזכרתי. לגבי הנאה, הדיון היה בעיקר על כוח וספורטיביות, לדעתי נוחות הנסיעה בוולוו היא טובה (רק צריך כביש טוב), למרות שגם בעיר היא נוחה לדעתי, הגרמניות מצטיינות בתחום, אבל וולוו זו לא עגלת סופר מקרטעת. והנוחות הפנימית והנדסת אנוש (בעיקר לנהג) היא הטובה ביותר בוולוו. והנה תמונה של ה-S40 מבפנים. (זה לא נקרא פינוק ?)

rtwingo

New member
רק המחשבה, שמתחת לכל זה מסתתרת...

כריזמה... די בה כדי לדחות אותי מהרכב הזה... וזה פינוק

sronis

New member
ולא רק זה, בנוסף

ל-C70 יש 240 כ"ס ממנוע 2.3 מוגדש. לב.מ.וו יש 231 כ"ס ממנוע 3.0 אטמוספרי. עם כל הכבוד לוולבו, אתה משווה בין מנוע עם טורבו למנוע אטמוספרי מדהים כמו זה של הב.מ.וו?? בנוסף, הב.מ.וו יותר מהירה גם ל-100 וגם אח"כ. וכמובן אם נתחיל לדבר על השלדה, ההיגוי, ההנעה האחורית וכל השאר, לא נסיים פה את הויכוח לעולם
רוני, שואל האם גם ל-C70 יש הנעה קדמית?

sronis

New member
נו אז ברצינות...

יש פה בכלל ויכוח? עוד קצת כ"ס, פחות קצת כ"ס, הנעה קדמית מול אחורית במכונית כזאת = הקרב סגור מראש... רוני

Inoni

New member
אתה צודק חלקית אבל...

אני מסכים שמנוע אטמוספרי טוב יותר, אבל השלדה וההיגוי של ה-C70 מעולים, לא מנסיון אישי אבל מכתבות בעולם. (למרות שישבתי בתוכה והמושבים ממש חיבקו אותי...) דרך אגב הצפי של וולוו לשנה הזו של מכירת C70 הוא 5 רכבים בלבד... וה-BMW יקרה יותר ופחות מאובזרת. אני מסכים ש-BMW נוסעת מצויין, ואולי טוב יותר, אבל בהרבה תחומים וולוו בהחלט מהווים תחרות, בייחוד בדגמים היותר גדולים כמו S60 ו-S80.

Inoni

New member
ועוד משהו...

אני לא יודע מה התקציב שלך, אבל אם האודי V6 3.0 שהזכרתי היא בתקציב אז לך כבר על ה-T5 שעולה 221K שזה כאמור 11K פחות מהאודי עם ה-220 כ"ס ואז כבר יש לך וולוו עם 250 כ"ס... ומזגן מפוצל ומושב חשמלי ועוד פינוקים. אודי רכב מצויין אבל לא יכול להתחרות ביחס מחיר/ביצועים/איבזור של וולוו. ינון שלמרות שהוא מרוצה עד הגג הוא חולם על ה-C70.

sronis

New member
זהו, שאני הייתי לוקח אודי

למרות שהמנוע חלש יותר, למרות שהמחיר גבוה יותר ולמרות שהאיבזור דומה. (אני לא חושב שבאודי יש פחות איבזור מבוולבו). לא יודע למה, וולבו פשוט לא מדבר אלי... רוני, אם כבר אודי, אז TT קוואטרו עם שני אגזוזים מאחור

Inoni

New member
של נעליך מעל רגליך...

כשאתה נכנס לוולוו, כי חבל על השטיחים... :) האיבזור טוב יותר בוולוו, ואין לי כוח לתת רשימה אז תאמין לי או שתבדוק בעצמך. רק מסקרן אותי לדעת, אם אתה יודע שמנוע חלש יותר והרכב פחות מאובזר ועולה הרבה יותר ללא סיבה, אז למה אתה מעדיף אותו ????? דרך אגב על מה אתה נוהג כיום ? ינון, שלא מבין את רוני. (אבל מכבד את דעתו ומודה שאודי רכב מעולה)

sronis

New member
או, שאלה טובה...

בדיוק מאותה הסיבה שאתה מעדיף את הוולבו - כי האודי יותר מושכת אותי. תמיד אהבתי מכוניות של אודי, תמיד לא אהבתי מכוניות של וולבו (למרות שלהעריך אותן אין לי בעיה). אני מאוד אוהב את ה-A4 החדשה, יש לי השגות לגבי המחיר, אבל אני חושב שהיא מכונית מצוינת. וולבו מתקשר לי לשרים, לזקנים מכובדים, אודי מתקשר לי ליאפים עשירים
(אם היה לי כסף אולי הייתי יאפי עשיר
) בנוסף, קראתי מבחני דרכים, התעמקתי בנושא, האודי מנצחת בכל מבחן דרכים שקראתי. יש לה תכונות שחשובות לי יותר ממנוע כמו התנהגות והיגוי. היא יותר מרווחת מה-S40 (ה-A4 החדשה, אני מתכוון) ונראית יותר טוב מבפנים (שוב, לדעתי). בנוסף, אני לא בטוח שהאיבזור בוולבו טוב יותר... תביא רשימה, אני מיד מוציא את הפרוספקט של האודי להשוות (ברצינות)
ואני נוהג ב-306 רוני

Aדי

New member
דעות קדומות וסטיגמה../images/Emo3.gif מעניין איך

זה היה אם לשרים היה אודי או במוו... לפי דעתי העיצוב של S80,S60 מהמם (עולה על אודי ובמוו). נסעתי על אודי A6 והיא לפי דעתי נחותה מהוולוו גם ה- S80 וגם ה- S60 מדובר על התנהגות כביש איבזור ונוחות (נוחות, מול ה- S80). מנוע ותמורה למחיר אני כבר לא מדבר... אם היו מציעים לי אחת משלושת... 1.במוו (הנאה אחורית, מה לעשות..) 2.וולוו 3.אודי

sronis

New member
תראה , הקטע עם השרים לא היה רציני

בכל השאר - לא נהגתי בוולבו, אז אני לא יכול להגיד מניסיון. אני יכול לדבר רק ממבחני דרכים (וניסיון קצר על האודי), ככה שלך יש יתרון עלי. ועיצוב זה עניין סובייקטיבי כמובן... רוני

ran levi

New member
כל תוספת בוולוו היא בתשלום

של 4 ספרות והאאודי לעומת זאת מגיעה מאובזרת , לחלוטין (ברוב רמות הגימור) בוולוו בשביל סנרוף אתה תצטרך להגיד שלום ל- 7000 שקל וכו וכו אני לא אומר שאין עוד דברים בתשלום באאודי אני הוספתי פנסי קסנון ושליטה להילוכים ולרדיו מההגה ונפרדתי מ 13000 שקל אבל הרף ההתחלתי באאודי תמיד יותר גבוה ומאובזר

Inoni

New member
תגובה ל- Ran Levi ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

תבדוק שוב את רשימת האיבזור של ה-T4 מול אודי 1.8T, כי דובר על שני הדגמים האלא. בכל מקרה אתה צודק שסתוספות נוספות בוולוו (אבל גם אודי) יקרים מאוד, אבל הבסיס יותר מאובזר בוולוו, תבדוק את שני הדגמים שרשמתי.

למעלה