מתלבט

Electrified

New member
מתלבט

יש לי התלבטות בין 3 מכוניות... Audi A4 1.8T Volvo S40 T4 Hyundai Coupe 2.0 אולי 2.7 V6 תלוי לפי המחיר כשיתחילו למכור אותה פה... מדובר על מכוניות חדשות... ואני כבר חודש מתלבט איזו מהן לקנות... עזרהההההההההה... =)

redroze

New member
וווואאאאאווווווווו

חמוד, העלת פה מכוניות טובות מאוד אבל שונות לגמרי . . . מה אתה רוצה???? היונדאי קופה היא מכונית שנראת כמו ספורטיבית ואם אתה רוצה משהו ספורטיבי אז יש דברים טובים יותר . . . . הוולוו גם רכב מצויין וחזק עם הרבה כח אבל לא עם מראה ספורטיבי . . . האאודי יקרה מאוד וטובה, לפי דעתי כל דבר שאתה קונה של אאודי אתה משלם לפחות 30K ש"ח תוספת על המותג ולכן יש אלטרנטיבות . . . . אני רואה שאתה משקיע פה סכום יפה מאוד ומכובד אבל יעזור אם תתן תקרת תקציב כי השמיים הם הגבול . . . .

Inoni

New member
אני משוחד אבל לדעתי...

T4 אלא מה, אף אחד מהרכבים האחרים לא נותן פינוק איבזור וביצועים כמו ה-T4. בכל מקרה תשכח מהר מהיונדאי, לעומתה האודי רכב מצויין אבל ה-1.8T חלש יותר מה-T4 ועם ביצועים פחות טובים ופחות מאובזר, אבל עולה 25K יותר. ינון הקברניט, שבדיוק חזר מהפלגה על כביש החוף עם בקרת השיוט.

ford prefect

New member
במחיר הזה אתה יכול לקנות

אימפרזה WRX נחמדה... הנאה מובטחת

עתיד18

New member
בואנה אתם חבורה של מצחיקים

בן אדם נותן לך מכוניות, זאת אומרת שהוא עשה את השיקולים שלו והגיע לזה שהוא רוצה אחת מהמכוניות האלו.... אז ככה, אם אני הייתי צריך לבחור ואתה מדבר על A3 עם 180 כ"ס אז הA3 היתה נבחרת אגב...אני לא בטוח שההספק שלה יורד מהS40 לא לשכח משקל עצמי ובסיס גלגלים מה גם שאתה יכול ב3 אלף שקל לשים צ´יפ לA3 שיקפיץ לך את ההספק ל220-230 כ"ס בקיצור : A3

© DrorZi

New member
בהנחה שאלה היחידות

אני היתי לוקח אודי. הביקורות על הקופה לא רעות, אישית אני לא אוהב אותה. בהנחה שאתה עוד פתוח, היתי מחכה לראות מה המחיר של סיווק R, אולי שוקל WRX, אולי קליאו ספורט (ועודף למערכת רצינית)
דרור זי, כסף להתלבט בבורגר ראנץ אין לי ...

Electrified

New member
תגובה

יש למישהו איזה מבחן דרכים או ביקורת על היונדאי ? כי חוץ מזה שהיא נראת טוב...אני לא יודע אם יש בה עוד משהו... אז כתבה או משהו כזה יעזור לי מאוד. בקשר לוולוו אני יודע שזה אוטו מטורף...הדבר היחיד שמפריע לי לקנות אותו זה המראה שלו...שבקטגוריה הזאת האודי לוקחת... אם רק היה אפשר לשלב את המנוע של ה S40 עם הגוף והגיר של ה A4 :)

Electrified

New member
שכחתי עוד משהו

יש פה מישהו אולי שיש לו אחת מהמכוניות האלה ? שאולי יכול לעזור לי קצת ? תודה

עתיד18

New member
אתה רציני ?

מנוע ה1.8 של האודי הוא מנוע מצויין הוא נותן 220 כ"ס מהבית חרושת מגרסאות מסויימות ואם תקנה את גרסת ה180 כ"ס תוכל בקלות להגיע ל220 כ"ס עם צ´יפ

sronis

New member
לחצי פורום יש T4 (או תהיה בעתיד)

תהרוג אותי למה
וברצינות - כנראה שה-T4 הופכת אט אט ללהיט, כי מעניין שאנשים רצים לקנות אותה... דרך אגב שים לב להבדל בין ה-A4 והוולבו ובין היונדאי קופה. שתי הראשונות הן משפחתיות יוקרתיות, היונדאי היא קופה. ההבדל ענק... אז תחליט מה אתה רוצה, כי אם אתה מחפש משהו כמו היונדאי, יש אפשרויות טובות וספורטיביות בהרבה. אם אתה מחפש משהו כמו הוולבו והאודי - הן מהטובות שיש. הוולבו לא ספורטיבית במיוחד מבחינת השלדה, אבל יש לה מנוע חזק מאוד והיא מעולה לשיוטים מאוד מהירים ונותנת לך כוח מתי שתרצה. האודי לעומת זאת בעלת שלדה טובה יותר, הגה מצוין, לדעתי. מנועים טובים אבל כמובן לא כמו של הוולבו, רמת פאר ואבזור גבוהה ובכלל - מכונית מצוינת. המינוסים היחידים הם נוחות לא מושלמת (למרות מושבים טובים), לא מספיק מרווח מאחור ביחס למחיר (גם לוולבו אין, דרך אגב) ועוד כהנה וכהנה זוטות... בקיצור, תחליט - מכונית ספורטיבית, משפחתית מאוד מהירה, או יוקרתית מצוינת. רוני

עתיד18

New member
איזה קטע...

שקראתי בהתחלה את ההודעה שלו ראיתי אודי 1.8 טי וכל הזמן בראש חשבתי שהוא מדבר על A3 עכשיו שאתה כתבת A4 חזרתי אחורה וראיתי שהוא מדבר על A4 אז אם כך ההצעה שלי משתנה - ומאודי, אני עובר ל...בעצם לא עובר גם הA4 נשארת פיבוריטית אצלי זה מנוע 1.8 טי 150 כ"ס ? כמו של פאסאט...? שים לו צ´יפ, יהיה לך 190 כ"ס

Inoni

New member
T4 לא ניראת ספורטיבית ?! (ללחוץ)

ודרך אגב עתיד הוא דיבר על A4 ולא A3, למנוע ה-1.8T של ה-A4 יש 150 כ"ס ול-T4 יש 200, ול-A4 לוקח בערך שניה יותר מ-0 למאה. (8.9 לעומת 8), ולמרות הביצועים הנחותים היא עולה 25K יותר. יש לאודי מנוע עם 220 כ"ס, וזה ה- V6 3.0 אבל (6.9 מאפס למאה) אבל הרכב עולה 82K יותר מה-T4 שזה 232K, וכל מה שמקבלים זה 20 כ"ס יותר. ובקשר למראה הנה תמונה שכבר הראיתי פה, לדעתי זה שילוב של ספורטיביות ויוקרה. ינון, ממליץ בחום על השבדית הקרה (אני יודע שזה מיוצר בהולנד!!!)

sronis

New member
מצטער, וולבו אף פעם לא נראית

ספורטיבית... גם לא עם חישוקים קלים גדולים... בתערוכה ראיתי איזה וולבו קופה ששכחתי את שמה, וממש הציק לי שבגלל שהם ניסו לשמור על המראה הכבד, הקובייתי והמנופח של הוולבו, היא פשוט לא נראית טוב!! היא לא נראתה ספורטיבית בגרוש... רוני

rtwingo

New member
והנה עוד אחת, כמוה יש במועדון ה5...

יפיפיה אמיתית!

rtwingo

New member
ומאחור... המעצב של הP1800 שבתמונות,

נמצא מת ימים בודדים לאחר הוצאת המכונית בנסיבות מסתוריות... קובייה הונגרית החליפה אותו בתפקיד.

rtwingo

New member
דוקא יש כמה דברים מעניינים מוולבו,

אבל הם כרגע רק דגמי תצוגה... כמו הACC, למשל...

rtwingo

New member
את כולן ואת התמונה הבאה- אני צילמתי

בתערוכת פרנקפורט, והן נראות טוב יותר במציאות מבתמונות, וזה די הרבה... במיוחד הSCC, והPCC-2 שאני מעלה עכשיו. הכיוון נכון, עכשיו רק נדרש ישום- ודחוף, כי העיצוב של הסטנדרטיות לוקה בחסר.

למעלה