מתלבט.....

amnon77

New member
מתלבט.....

חבר'ה אני חושב להתחיל טיפול אז אני מתלבט בין כמה מקומות בית חולים הדסה, פלואנסי, וcti רציתי שתעזרו לי מנסיונכם איפה אחוזי ההצלחה יותר גבוהים? מה יותר משתלם מבחינה כלכלית? איפה שטף הדיבור נשאר ליותר זמן?

a9981

New member
משתנה מבן-אדם אחד למשנהו

זאת שאלה חסרת תשובה. מה שעזר ל-X לא בהכרח יעזור לך.

shuky63

New member
שמעת על כוחות השוק?אם היה מקום

טפול אחד יותר טוב מהשאר,כל השאר היו נסגרים כי כולם היו הולכים למקום הזה. אבל כיון ששמעתי אותך מדבר בבית הפתוח אני בכל זאת יסתכן ויביע דעה. תראה אתה בעצם לא נתקע ממש(אני אם שמת לב נתקע יותר ממך) אבל מדבר מאד מאד לאט.נראה לי לכן שאתה בשל לטכניקה של הדסה.עם הטכניקה תוכל להגביר את קצב הדבור שלך בלי להתקע. אבל כפי שאתה יודע למוד הטכניקה בהדסה דורש תרגול והתמדה.אתה בטח מכיר את עצמך,ואם אין לך את זה חבל על הכסף. דבר נוסף,אם יש לך יכולת למוד עצמית אולי כדאי לך לעשות את הטפול בביתך עם תוכנת פלואנסי.אם לא אז כדאי להשקיע ולהגיע לירושלים לטפול האינטנסיבי. מה אתה אומר?

amnon77

New member
אני כבר לא יודע

כי מצד אחד אני מאוד רוצה לטפל בהדסה כי שמעתי על זה המלצות טובות אבל מצד שני זה ידרוש ממני הקרבה גדולה ולא רק בקטע של התרגול כי לנסוע הלוך חזור כל יום לירושלים וישר לחזור לעבודה משם כי אין לי אפשרות לותר לגמרי על העבודה ואחר כך לחזור מאוחר הביתה מהעבודה ולקום למחרת מוקדם כדי לנסוע ולכן כמעט לא יהיה לי זמן לתרגל אבל אני מאוד רוצה את זה אבל אני מפחד בגלל הסיבות שמניתי שהטיפול לא יניב את התוצאות שאני מצפה ממנו דרך אגב שמעתי הרבה על cti וברברה דם מה עם זה הוא גם מומלץ?

shuky63

New member
אם אתה הולך לשלב את שלושת השבועות ש

של הקורס בהדסה עם עבודה בשעות הערב אל תתחיל בכלל את הקורס.חבל על הכסף שלך.בשלושת השבועות האלה אתה חיב להתמקד רק בקורס ואם אתה גר רחוק אפילו לשקול לעבור לגור בירושלים לתקופה הזאת. לדעתי זה מספיק חשוב אפילו אם צריך לקחת הלואה ולממן את זה.

amnon77

New member
אבל אם אני מתחיל את הטיפול הפרטני

שהוא עם פגישות פעם בשבוע זה לא מסםיק טוב? לפי מה שקראתי באתר של הדסה אמנם בטיפול פרטני אין את האפקט של הטיפול הקבוצתי והוא נמשך גם יותר זמן וזמן ההמתנה הוא ארוך יותר אבל לפי מה שהבנתי אם מתרגלים ועושים מה שהמדריכים אומרים אז התוצאות הם לא שונות מהטיפול הקבוצתי

almonit23

New member
הטיפול בתוכנת פלואנסי זהה לחלוטין

לטיפול בהדסה?? (הכוונה מבחינת שיטת טיפול, ברור לי שהשוני הוא שבהדסה הטיפול קבוצתי ובפלואנסי-אישי) גם לי קיימת אותה התלבטות, אני רוצה לעשות את הטיפול בהדסה אבל עובדת...

amnon77

New member
קראתי עכשיו באתר של הדסה

וממה שהבנתי יש אפשרות גם לטיםול יחידני

shuky63

New member
חברת פלואנסי הפכה את הקורס בהדסה

ללומדת מחשב ללימוד עצמי.לכך הם הוסיפו מדריכי תוכנה בבית המטופל וקלינאי תקשורת למעקב אחרי הטיפול ומשווקים את זה בחבילה אחת. מה שלדעתי חסר זה החלק הקוגניטיבי שקים היום בטיפול בהדסה. אבל למי שיש לו יכולת ללימוד עצמי(מי שמצליח למשל לשלב בין לימוד באוניברסיטה הפתוחה יחד עם עבודה)ומצד שני לא יכול בשום אופן להתפנות בצורה מלאה לשלוש שבועות של קורס אינטנסיבי,אז לו הטיפול של פלואנסי יכול להתאים במקום הקורס האינטנסיבי של הדסה.

shuky63

New member
תראה מדובר בעצם באותו טפול של

הדסה רק בצורה שונה ולכן שני דרכי הטפול מתאימות למטופלים שונים. מדובר בחברה פרטית.אתה יכול לבקש מהם לדבר עם מטופלים לשעבר על הצלחת הטפול ומה שחשוב זה לזכור שאפשר ורצוי להתמקח על המחיר,שוב כי זה חברה פרטית והמחיר שלהם לא חיב להיות קבוע כמו הדסה.תמיד אפשר ללחוץ עליהם שאם לא יורידו אתה תעדיף לעשות את הקורס בהדסה. לא עשיתי את התוכנית שלהם אבל נראה לי שיש יתרון ללימוד עצמי בכך שאתה הופך לא תלוי בקלינאי התקשורת ובעתיד כל פעם שיש נפילה בדיבור יותר קל לתרגל ולהחזיר את השטף. אבל כל זה כמובן תלוי בתנאי הראשוני שיש לך את היכולת לשבת על התחת וללמוד לבד כי אין לך את הכפיה של הקורס האינטנסיבי כשאתה בקליניקה כל היום וחיב ללמוד.

almonit23

New member
למה הכוונה בהחלק הקוגניטיבי ?

זה החלק שעוסק בקבלה עצמית?? כמה זמן לוקח הטיפול בפלואנסי? האם יש גם עזרה מקלינאי תקשורת , במידה ולא מבינים משהו?? תודה

shuky63

New member
בקורס האינטנסיבי יש בשנים האחרונות

חלק בו מנסים לשנות את החשיבה והתפיסות לגבי הגמגום.להתגבר על הפחד מגמגום שמאד מקשה על חלק מהמטופלים להעביר את מה שלמדו בקליניקה לעולם שבחוץ. בפלואנסי אין זמן מוגדר לטיפול כי לומדים לבד בבית מול המחשב וכל אחד מתקדם לפי יכולתו החבילה שלהם כוללת כמו שאמרתי ליווי של אנשי מקצוע בתחום התוכנה למי שלא מסתדר עם התוכנה וליווי של קלינאי תקשורת איתו נפגשים מידי פעם למעקב אחרי ההתקדמות ברכישת הטכניקה.

amnon77

New member
יש לפלואנסי אתר בעברית?

כי חיפשתי את האתר שלהם ומצאתי רק באנגלית

למעלה