מתלבט.

mean girl 16

New member
המרכז עבר דה-לגיטמציה

ע"י אריאל שרון בעצמו שהוא בנה בעצם את הקונספט של המרכז(שכרגע בעצם, לאחר ששרון עזב- די שונה בתכלית).

mean girl 16

New member
נו, שרון..

שהנהיג את הליכוד החל מ4 שנים לפני כן

mean girl 16

New member
טוב..

תתעלם מהמשפט שתנהל נגד הבן שעבד רק בשביל אבא. אם אתה מחפש את העובדות- תסתכל על התמונה הגדולה.

אני לא מתימר לנבא תפקידים :)

המצע הכלכלי המלא יפורסם בזמן הקרוב. כולנו מחכים למצא המלא של כל המפלגות הגדולות!

mean girl 16

New member
לטעמי,

אני אישית תמכתי וסמכתי על אריק שרון בעיניים עצומות. אבל אולמרט הוא לא שרון, אפילו לא קרוב לזה. אולמרט זה אחד שלא ברור איך הוא הגיע ממקום 32 ברשימת הליכוד למועמדות פוטנציאלית לראשות הממשלה. אין לו שום דבר מאחוריו, אין לו רקע או נסיון בביטחון. אין לו שום דבר שגורם לי לחשוב אפילו לתמוך בו. עכשיו, כשהחמאס עלה, ברור שאנחנו צריכים מנהיג חזק. השאלה היא, האם אתה מאמין שאולמרט הוא כזה. תחשוב, מי היית רוצה שינהל את המדינה. על מי אתה סומך. ומה בכלל אתה מעדיף- אחד שינסה לדבר עם החמאס, תנועה שמאיימת בהכחדת ישראל. או אחד שישים בראש ובראשונה את ביטחון ישראל. אין לנו מה לדבר עם תנועת טרור. עם שרון זה היה שונה לגמרי. כי אני, ורבים אחרים- האמנו שמה שאריק יעשה- יהיה טוב. בלי קשר לשמאל וימין- אנשים פשוט סמכו עליו. ופרט נוסף- תחשוב על כך. שהתקשורת הכל כך שמאלנית קיצונית ופרו פלסטינית, לעולם לא תתמוך פתאום ב"מרכז". מפלגה שבה פרס יושב כמספר 2, היא אלפי מיילים רחוקה מכך. זאת דעתי, בכל אופן.

mean girl 16

New member
../images/Emo26.gif

אתה צריך לחשוב שבסופו של דבר אם קדימה אכן תנצח- אולמרט הוא זה שיישב על כס ראש הממשלה, וזה פחות משנה אם לבני תהיה שרת החוץ או לחלופין סילבן. אולמרט נוטה להתקפל, לא לעמוד על האינטרסים של המדינה. ראינו כיצד הוא אישר בחירות במזרח ירושלים(בזמנו נתניהו לא אישר זאת)- כשניצחון החמאס היה ככתובת על הקיר. תראה, רק אתמול קסאם פגע ישירות בתינוק והוריו, כיצד אנחנו מגיבים? ירי ארטילרי, בומים על קוליים. בדיחה. לי אישית, אין אופצייה אחרת. ולפי דעתי, אגב, רשימת הליכוד ראוייה מאוד.

תגובה.

אולמרט הגיע למקום 32 בגלל המרכז הטיפשי. תסבירי לי, איך אחת פסיכית כמו גילה גמליאל הגיעה ל-11 ואולמרט ל-32?! איך היא עברה את מופז?! הכל דילים ושחיטויות של המרכז הזה. מאסנו ממנו וסוף סוף השתחררנו מהתלות שלו. להזכירך, גם נתניהו לא היה גנרל והיה ראש ממשלה מעולה, אך אין ספק שנתניהו עם הניסיון שלו והצלחות שלו מתאים לתפקיד. בעניין התקשורת- אני דווקא חושב שהתקשורת מגבה את קדימה משום מה, בניגוד לנתניהו שסובל בלי סוף השמצות מהתקשורת השמאלנית. יעקב אחימאיר שהוא צדיק בסדום, אמר בעבר: "התקשורת זה לא שהיא לא מחבבת את נתניהו, היא מתאבת אותו!".

mean girl 16

New member
../images/Emo27.gif

אולמרט לא הגיע למקום 32 בגלל המרכז הטיפשי. לא היה שום צידוק לכך שיגיע גבוה יותר. מופז אגב, לא נכלל ברשימת הליכוד לכנסת. לנתניהו יש רקע צבאי מאוד מרשים. אולמרט, להזכירך, היה כתב בעיתון "המחנה". לא יותר מזה. אתה ענית לעצמך. גיבוי כמו שאולמרט מקבל בתקשורת, שווה מיליארד דולר שאפשר להוציא על קמפיין. לדבר על שחיתות במרכז זאת צביעות לשמה אם מנגד לכך תומכים ב"קדימה". זה כל מה שאפשר להגיד בנושא.

תגובה.

לדעתי לאולמרט הגיע יותר ממקום 32, אין לי ספק שהוא יותר מתאים מהרבה אחרים שעברו אותו ואני לא מחשיב את חזן וכל אלה. אדם שהיה ראש עיריית ירושלים, אדם ששנים בליכוד, לדעתי זו בדיחה מה שהתנהל שם. להזכירך, מופז התמודד על מקום ברשימת הליכוד, ונבחר למקום 11 אחרי גילה גמליאל. לאחר מכן חוקקו בכנסת חוק שאנשי צבא יצטרכו לצבור תקופת צינון בין פרישה מהצבא לבין התמודדות בפוליטיקה ולנוכח זאת מופז לא יכל להיבחר לכנסת והוצא מהרשימה. אני מסכים איתך עם הרקע הצבאי המרשים של נתניהו ועל המבצעים החשובים שלקח חלק בהם. כל הכבוד לו! אולמרט היה חייל בחטיבת גולני לתקופה מסוימת. כשאומרים על פוליטיקאי שהוא ביטחוניסט מתכוונים שהוא מדרגת תת אלוף ומעלה, ועם כל הכבוד לנתניהו ויש הרבה מאוד כבוד הוא רב- סרן. שניהם לא ביטחוניסטים, וזה לא משנה. מאסנו ממרכז הליכוד עם כל הדילים שבו וכל השחיתויות. אני לא מבין מה מושחת בקדימה. השחיתות שמייחסים להנגבי היא בשל מרכז הליכוד.

mean girl 16

New member
נכון, אבל-

אם יש מישהו שהביא את השחיתות לליכוד ביג-טיים, ברור שזה שרון. אני מעריצה את האדם מאוד, אך אם אתה מדבר על שחיתויות- יש להעמיד הדברים על דיוקם. שרון הביא את השחיתות ושרון לקח אותה איתו. כך אני רואה את זה.

mean girl 16

New member
וזה קצת מעוות לומר..

שהשחיתות שמיוחסת להנגבי היא בגלל מרכז הליכוד. הוא אכן עבר על החוק, והוא עשה זאת כאשר הוא היה בליכוד. אך כרגע הוא לא שם, זה לא משנה דבר, ניתן לייחס כל דבר לאדם שפשע בכך ולא למפלגה. המפלגה לא אשמה בפשיעתו- הוא פשע, והוא בכל מקרה לא בליכוד יותר. כך שאם יש לך טענות כנגד השחיתות של האדם המסויים- הוא כבר לא חלק ממפלגת הליכוד. אין לי רצון לדון בזה ולדעתי גם אין טעם. כולם יודעים מה קורה איתו ואין שום צורך לנתח זאת

תגובה.

אם הוא עבר על החוק הוא צריך להיענש במלוא חומרת הדין, ללא ספק! מה שאני רציתי להגיד זה שחברי הכנסת תלויים במרכז המגוכח הזה כדי להתקדם בפריימריס, וזה מה שקורה בליכוד. זה גורם לכך שאנשים פחות ראויים נכנסים לכנסת, וגורם לתרבות "אשמור לי ואשמור לך". הנגבי, לפי ההאשמות, סידר למקורביו מהמרכז תפקידים במשרדו, וכך גרם לניצול המדינה למען התקדמות פוליטית אישית. זו עוד סיבה למיאוס מהמרכז. בקדימה אין מרכז ואין את התופעה הזו. העובדות הם אנשים יותר איכותיים וראויים. בנוסף לכך זה מונע דילים ושחיתויות עתידיות. תחשבי על זה.

mean girl 16

New member
הפריימריז הוכיחו בדיוק להיפך.

הם הוכיחו כמה האנשים המליונרים עם כל מה שהם ניסו לעשות- לא הצליחו להיכנס. בסופו של דבר כל אחד נכנס מאוחרי הפרגוד ועשה את הבחירה הכי נכונה,, כנה ואמיתית שאפשר. בקדימה עוד אין מרכז ואין גופים ואין כלום. היא מפלגה חדשה ובגלל זה אולמרט בחר את הרשימה. כך שלא הבנתי מה אתה משווה

surfEU

New member
../images/Emo45.gif תיקון קטן, נתניהו הוא סרן במיל

את שירותו הצבאי הוא סיים בדרגת סגן ולאחר מכן במילואים הוא קיבל את דרגת הסרן גם מספרים שללא אחיו יוני, הוא לא היה מגיע לסיירת לכן כמו שכתבת, ביטחוניסט הוא לא.

נכון, סרן, התבלבלתי.

אני לא רוצה לעסוק בספקולציה הזו, אך בכל מקרה הוא הוכיח את עצמו במבצע סבנה. אני לא אתפלא אם איזה עיתונאי שמאלני שונא נתניהו המציא את הספקולציה. אגב, גם אחיו הצעיר של נתניהו היה לוחם בסיירת מטכ"ל.

mean girl 16

New member
אם כבר ביוני עסקנו-

הסקולציות היו שהוא עוד יהיה רמטכ"ל, והלאה שר ביטחון. יוני

למעלה