מתלבט.

• פותח הנושא emega
  • פורסם בתאריך

emega

New member
מתלבט.

כן. עדיין אני כאן בארץ. אבל מדי פעם עולות המחשבות על לגור בחו"ל. אשמח אם תתנו לי טיפים לגבי הנושא. איך מתחילים לגלגל אותו בכלל? אני נשוי עם 2 ילדים. איך הגעגועים לארץ ולמשפחה שנשארה? צעד כזה דרסטי זה לא פשוט. אז אנא ספרו לי כל שעל לבכם כדי ועזרו לי לגבש החלטה, אם בכלל כדאי להכנס להרפתקאה. תודה.

orsh

New member
הי

שלום לך אני במצב שלך בדיוק נשוי עם שני ילדים

orsh

New member
סבבה

שיצור קשר דרך הפורום ואולי נתכנן משהו

emega

New member
מורן, מה את עושה בלוס אנגלס?

אשמח לקבל מידע מפורט יותר כמו שכבתי קודם. ההחלטה תהיה לאחר שאדע יותר פרטים וכאן הפורום יכול לעזור. סתם "לקחת" אוירון ולטוס זו לא חוכמה. אני גם אין לי זמן מיותר. אני עדיין עובד כאן וגם על זה צריך לחשוב. לכן אני מבקש יותר פרטים עם עצות מעשיות. ואם יש כאלו במצב דומה לשלי שעשו זאת, אשמח לקבל את רשמיהם. תודה.

הםם...

אני לא זוכרת את היום שבוא החלטתי לעזוב הכל ולקפוץ למיים בלוס אנג´לס... אבל אם לא קופצים ומנסים לא יודעים עם קשה או קל לעזוב הכל ולשנות אווירה.

emega

New member
ונמצא בארץ ?

ולאן אתה רוצה לנסוע? מה עיסוקך? וכו...

orsh

New member
כן

כן אני עדין בארץ אני רוצה לנסוע לL.A או מיאמי בן כמה אתה?והיל

orsh

New member
איפה אתה

איפה אתה תגיב על מה שכתבתי לך אתמול אני באותו מצב כמו שלך

emega

New member
אני כאן. במרכז ארץ ישראל.

כתוב לדואר אלקטרוני שלי שנמצא למעלה.

emega

New member
ידוע שיש צאט אבל אם נכתוב

כאן בפורום יוכלו לראות את התשובה כולם גם בזמן אחר ולא רק ONLINE כשהם מחוברים.

orsh

New member
חזרת

אז מה אתה אומר מתי נוסעים?דרך אגב בני כמה אתה ואישתך?

emega

New member
לא יודע מתי נוסעים יש עוד

המון שאלות. ומורן "מצפה" שנחליף מיד טלפונים. אך לפני הכל, עדיין לא קיבלתי תשובה מהם השלבים למעבר מוצלח. נכון. זה עניין אישי של כל אחד. אך לשם זה נועד פורום. כדי שאנשים יתחילו להחליף חוויות. אז אשמח מאוד אם תתנו לי טיפים. כי רק אחרי שאדע את מה שעומד לפני אוכל לארוז את המזוודות. כמו שכבר כתבתי הדרך היא ארוכה ואם לא אדע את מה שעומד בפני מפי אלו שכבר עשו זאת זה יהיה קשה שבעתיים. אנו בני 36 והילדים בני 3 ו- 6. כעת יש לכם יותר רקע כדי לעזור לנו להחליט. orsh, אגב, בני כמה אתה אשתך והילדים? תודה.

orsh

New member
הי

אנחנו אני 27 והי לדים בני 3 וילד ה בת 8 חודשים

אז ככה

אמנם עברתי לפה לפני 4 שנים, את ההתחה אני זוכרת במעורפל. היה לי אמנם קצת קשה להסתגל לאוירה החדשה מפני שאף פעם לפני זה לא יצאתי מגבולות הארץ אבל הסתגלתי לאט לאט, אמנם היה לי אל מי להגיע ומי שידריך אותי (אחי שגר פה יותר מ10 שנים) אז זה לא חוכמה להגיד שקל לעבור למקום חדש בשביל מי שבא לבד. לא רוצה להגיד לכם כמה קל ופשוט לעבור שלא תתפסו אותי במילה. אבל אני היום יודעת שבארץ לא הייתי מסתדרת כמו שאני מסתדרת פה היום, אני גרה לבד ויש לי אוטו משלי ואני עצמאית בהכל.... יש לציין שבתל אביב לא הייתי יכולה לנהוג ברחובות מבלי להסתבך
ולהתבלבל, הרחובות פה מאוד קלים - ובכלל לדעתי יותר קל להסתדר פה מבארץ במיוחד שהמשכורות גבוהות יותר ומקבלים אותם בעם בשבוע ולא פעם בחודש כמו שזכור לי מהארץ. אני אומרת שהכל בנקודת מבט חיובית ולא להגיע ולהתייאש כי לא מוצאים עבודה, כי מנסיון עם רוצים למצוא עבודה אז מוצאים ומסתדרים גם אם ההתחלה קשה.

למעלה