מתלבט

vq86846

New member
מתלבט

אני מתלבט האם לשלוח קורות חיים לבית ספר תיכון שלידי מכיוון שמלמד שם מורה שאני מתחרה איתו בתחרויות בכדורסל. שנה שעברה אותו מורה הציע לי לשלוח אל בית ספרו קורות חיים אבל השנה שהוא גילה שהגעתי לבית ספר שמתחרה איתו בתחרויות הוא קצת קינא ואמר לי שלא כדאי לי להישאר שם והוא נכנס ללחץ. אני מתלבט האם לשאול אותו אם אפשר לשלוח לבית ספרו קורות חיים בניסיון להתקבל ליומיים הפנויים שיש לי בשבוע כאשר בית ספרי מתחרה איתו????

האם יש תקדימים?

האם יש מקרים של מורים שמלמדים בשני בתי ספר המתחרים אחד בשני? על פניו זה נשמע לא אתי. כי גם אם לא תהייה מעורבות ישירה שלך בתחרויות, את יכולה "לרגל" לטובתך. לא נשמע טוב... בכלל בלי קשר למאמן השני

vq86846

New member
נכון

אבל מה אנחנו ילדים קטנים, אני מחפש עבודה בשביל להתפרנס, מה אכפת למאמן השני שאני יעבוד בבית ספרו, בהתחלה הוא רצה, אז מה פתאום הוא לא ירצה בגלל שאני מאמן בבית ספר שמתחרה איתו???? את באמת חושבת שהוא לא ירצה? האם את חושבת שכדאי לנסות או שזה לא אתי? תודה

למה כל דבר פעמיים?

לא היה ברור בפעם הראשונה שעניתי שבעיני זה לא אתי? מצד שני, אני לא שומרת המוסר שלך ואתה יכול לפעול כרצונך. זו רק דעתי כי שאלת מה אני חושבת. אגיד שוב רק כדי להבהיר טוב טוב: לדעתי יש טעם לפגם לעבוד אצל שני גופים מתחרים. וזה לא קשור למאמן השני וכמה אכפת לו או כמה הוא מקנא או מה שלא יהיה שערבבת אל תוך העסק. רוצה לעבוד שם למרות הטעם לפגם? לך על זה. לא תהיה הראשון ולא האחרון שעושה דברים עם טעם לפגם... חוץ מזה שזו רק דעתי. מה כל כך אכפת לך ממנה? יכול להיות שיבוא מישהו אחר לפורום ותכף יגיד לך אחרת. כלומר, שבסופו של יום אתה עושה את ההחלטות בחיים שלך וגם נושא בתוצאות של ההחלטות שלך. לא אנחנו. אנחנו רק מילים בפורום ודעות של אנשים שאתה לא מכיר.

למעלה