מתלבט

Rayner

New member
מתלבט

היי.. יש לי כרגע כפר אחד ואני רוצה ליצור כפר שני אני יודע שבכללי הרוב טוב יותר לפתוח כפר שני ככפר רגיל ולא חיטה. אבל סך הכל יש מלא שחקנים חדשים באזור שלי ואני לא רוצה להחמיץ את הכפרי חיטה אז... אני מתלבט בין 2 אופציות... מצאתי כפר חיטה של 15 לא רחוק ממני מרחק נראה לי של 20-30 דקות של סוחרים ( אני גאלס ) ,ויש לידו שתי שדות מעניינים אחד חצי עצים חצי חיטה, והשני חצי אבנים חצי חיטה הקטע.. יש לידו הרבה שחקנים וחלק נראה לי יחסית מפותחים ללקיחת שדות.. הכפר השני הוא במרחק של שעתים(שעתים של סוחרים) ממני ..והוא מבודד לגמרי אין לידו אף אחד ויש לי אפשרות של 50% ועוד 25% מהשדות חיטה ( אה כן הוא גם כפר של 15 ) אז מה נראה לכם כדאי לי לקחת?

YitzchakRRA

New member
כפר רגיל

אתה תצטער על הרגע שפתחת אחרי כפר ראשון. גם אם יקחו לך את הכפרי חיטה יש עוד הרבה. אפשר גם לכבוש אותם חזרה :p

Rayner

New member
אני אפתח חיטה :)

כי אני פשוט יתן בליץ ישר אחרי ויבנה רגיל הכפר חיטה הוא רק בשביל לתפוס תמשבצת כדי שלא יגנבו לי אותה ואני אתקע מבודד מכפרי חיטה טובים

Rayner

New member
מצטער על הדאבל פוסט

טבל באמת אולי אני אבנה כפר רגיל ואז ישר ירוץ איתו לרסידנס רמה 10 .. ואז אני יוכל לכבוש כפר חיטה ישר והכפר רגיל יספק לי עוד משאבים לציוד שלו...

n lee

New member
אממממ...

אם אתה חושב שיש לך מספיק תפוקת משאבים כדי לבנות כפר חיטה (כי זה לא פשוט) תלך על הכפר חיטה 20-30 דקות סוחרים זה לא רע אבל לכפר חיטה כדאי בעיקר שדות של רק חיטה והייתי מעדיפה יותר תפוקת חיטה מאשר משאבים אחרים הייתי הולכת כל הכפר במרחק של שעתיים אבל אני לא דוגמא אני בונה עכשיו 2 כפרי חיטה של 15 בו זמנית

Tyr19

New member
תעשה כמוני ../images/Emo13.gif

כל הכפרים שלא שלי שנמצאים לידי הם השקעה עתידית, כלומר... תיתן להם לבנות ולהשקיע בהרמת הכפר חיטה (המון המון המון משאבים שיעצרו לך את הגדילה), ואז שהכפר יהיה מוכן נפשית תצ'פצ'פ אותו (תכבוש אותו עם צ'יפ/סנאטור). בזמן שהם עסוקים בבנית הכפרים שלהם אתה תתרכז בהתחזקות כלכלית ורק אח"כ צבאית (בצורה מאוזנת), תאמין לי שבדרך הזו אתה תתחזק הכי מהר מכל השכנים שלך וזה יתן לך את היתרון מולם בהמשך. בגלל שהמשחק הזה "איטי", תמיד חשוב להסתכל חודש קדימה

Rayner

New member
יש בזה בעיה

אם שחקן מברית ,שאני לא יכול לתקוף עקב הסכמים או ,אקב זה שאני לא רוצה להיכנס איתם לבעיות לוקח שליטה על השדה הזה אני לא יוכל להילחם איתו עלה השדה

n lee

New member
גם זה

ובנוסף להגיע לצ'יף אומר לבנות אקדמיה רמה 20 שזה לוקח בפני עצמו המון זמן (ומשאבים) וגם צ'יף זה דבר לא זול במיוחד בדר"כ אנשים שיש להם צ'יפים הם אלה שיש להם כמה כפרים ולא כפר יחיד ובודד זו ראייה טובה להסתכל קדימה אבל צריך לראות את המאקרו ולא רק את המיקרו...

xxx RAANAN xxx

New member
תשובה שלי .

תראה ידידי , אני אומר כך , במידה והמשחק מתקדם ואתה לא רואה שיהיה לך סיכוי לגדול מהר עדיף שתתפוש אותו עכשיו ! כי במידה ולאחר מכן מישהו אחר יתפוש אותו אתה תהיה בדיף שיט ... אני מציע לך לתפוש כל עוד אתה יכול !

Dr koko

New member
באמת ניסיתי להזכר איך כותבים...

אבל אני את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי אז זין על המקצוע הזה
ועברתי כמובן

Rayner

New member
ובקשר לכפר?

כדאי ללכת על הרחוק המבודד ועם היותר שדות? ( מרחק שעתים של סוחרים) או על הקרוב עם הפחות והסיכון לאבד אותם? ( מרחק 20 דקות של סוחרים ) בכללי מצאתי כמה די הרבה כפרי חיטה באזור של ע 3 שעות של סוחרים ( משהו כזה ) אבל כל האזור שלי מלא בכפרים חלשים או מתפתחים שבדיוק מתחילים לקחת לעצמם כפרים

למעלה