מתלבט:JOYMAX או BURGMAN 400?

noambaum

New member
מתלבט:JOYMAX או BURGMAN 400?

אני מתלבט בין שני הכלים,הנסיעות שלי לא כל כך ארוכות אבל היום עליתי על ה JOYMAX והוא קטן מאוד! לא שאני כזה גבוהה - 1.80 אבל הוא הרגיש לי כמו צעצוע.. מה ההבדלים מבחינת אחזקה חודשית ואני מתכוון לבורגמן 400 שנתון 2000 תודה לכולם ושבת שלום!

3Style

New member
אם הנסיעות שלך בעיקר בעיר ו...

פעם בכמה זמן נסיעה בין עירונית אין שום בעייה לכל קטנוע 250 סמ"ק לעשות את העבודה. אם אתה מעוניין בעוד מכל פרמטר ולהוסיף את עניין הטיולים ויכולת נשיאה אז בורגמן היא אופצייה בישבלך. אגב אני הופתעתי מכמה קל לחיות עם בורגמן בעיר.

3Style

New member
אחזקה, קצת יותר מ250 סמק. ההבדל

בצריכת הדלק די זניחה.

בורגמן בלי ספק ,

יכולת התנועה של הבורגמו בתוך העיר לא נופלת מהג'ויימקס . אמנם אני רוכב על בורגמן 250 סמ"ק ,אבל הצורה החיצונית דומה ל 400 , אין שום בעיה להתשחל איתו בין מכוניות , לא ברמה של סופר דיוק , אבל בהחלט אפשרי. בנוסף אתה מקבל איכות יפנית שאין בקטנועים טיוואנים. חשוב לציין שמחירי הטיפולים יקרים קצת יותר בבורגמן בהצלחה

noambaum

New member
בורגמן 400

השאלה היא מהי מהירות השיוט בבורגמן 400 ? חוצמזה ההיתלבטות שלי היא בגלל הגודל - בבורגמן יש הרבה יותר מקום לרגליים והוא גם יותר גבוהה.

daditami

New member
מבחינת בורגמן יש מספיק מקום

אני 1.91 מ' ושוקל כמו רוכב ומורכבת. והוא נוח וסוחב כמו גדול ניתן לשייט ב 130 קמ"ש , אבל אני די נמנע מזה (יש לי משפחה אתה יודע). אבל יתכן שלצרכים שלך חבל לקנות קטנוע גדול, והג'וי מקס, או 250 אחר יעשו את העבודה. ואז תקנה קטנוע חדש יותר עם עלויות אחזקה קטנות יותר.

noambaum

New member
התלבטות

מבחינת מקום אני מבין שהבורגמן יותר גדול ולכן אני מתלבט לגביו אבל...בתקציב שלי (22,000) אני אוכל להרשות לעצמי או JOYMAX 2007 יד שניה או בורגמן שנת 2000 - מה אתם ממליצים?

glider1

New member
כבעל ג'וימקס חדש אני יכול להגיד ש

הוא פשוט כלי נוח ושקט שעושה את העבודה ומהווה תמורה טובה למחיר שלו. זה אומנם לא כלי יפני אבל בשביל כלי טיוואני הוא מהווה שידרוג מבחינת כל מה שקשור לחומרים והרכבה(למרות שעדיין יש לחברה שם מה ללמוד מהשכנים היפנים שלהם). עברתי איתו בין מכוניות ברמות שגם עם הג'וירייד הקודם שלי פחדתי לעבור.

daditami

New member
לך על ג'וי

בורגמן 2000 כבר 8 שנים על הכביש, מה עוד שזה הדגם הישן יותר ללא הזרקת דלק. הג'וי יתן לך מענה טוב יותר לצרכיך. ומידותיך לא אמורות להפריע לך לרכב עליו. לפני כשנה בערך (לפני שקניתי את הבורגמן) הלכתי ל"מדידות" במטרו, לא לקחתי לנסיעה , אבל בישיבה באולם התצוגה, עשה רושם שהוא יכול, להתמודד עם "מידותיי הטובות" , מבחינת הגודל (לא ביצועים, כפי שאמרתי לא רכבתי עליו).

noambaum

New member
אני יעשה עליו נסיעת מבחן ואחזור

לדווח לכם על ההיתרשמות שלי מהכלי.

lbendror

New member
נועם שלום

נסעתי על XMAX 125 לא יכולתי על ה-250 כי הוא היה בתצוגה ה-125 עשה את שלו מהירות נסיעה 125 קמש כביש איילון עד גלילות וחזרה בדרך נמיר הייתי לוקח אותו אבל המחיר יקר נסעתי גם על בורגמן 125 אהבתי את הצליל מנוע חלש בתאוצה אבל ה-200 סמק יעשה את העבודה במלואה ביררתי לגביו עבור נסיעות של 60 ק"מ ליום ומומלץ עליו כלי יפני תא אחסון גדול במיוחד מתלבט על האח הגדול בורגמן 400 שנה 2003 ומעלה אמרו לי שעדיף השנה הזאת כי הוא עבר שיפור מנוע ועיצוב אהבתי את השעונים. נסעתי על גוי-מקס 250 ממה שהבנתי המחיר קופץ לכל מי שקונה בעדיפות עליונה אבל כלי טייואן זה כמו רכב קוריאני יש הבדלים באמינות לכן תודה לקוריאה וטיוואן שהם בונים קטנועים אבל אמינות היא מעל הכל הריי בכל מקרה לא נעים לעלות על כלי בחורף ולהיתקע אני נוסע על רכב יפני (דייהטסו 3 דורות) ואין מה להגיד מול הגרמנים והקוריאנים יפני תמיד היה מקום ראשון באמינות אז סאן-יאנג ירד מהפרק אני מקווה אחרי שתקרא תחשוב שוב אמינות מעל כסף חיכיתי חודשיים ומחר נראה סוזוקי בורגמן 400 או הונדה ג'ז או ימאהה XMAX250

למעלה