מתלבט..

s i r p a d

New member
מתלבט.. ../images/Emo13.gif

אהלן , אני חדש בתחום הIPOD ונגני הMP3. אני מעוניין לקנות לי נגן טוב , הצצתי בIPOD ובמתחרה IRIVER. אני מעוניין לקנות IPOD MINI בנפח 4 GB , שעולה 1699 ש"ח, אך לאחר גלישה באתר של IRIVER , מצאתי את הנגן הזה : http://www.iriveramerica.com/prod/multi/pmc_120.asp שמנגן גם מוסיקה,וידאו ותמונות בנפח 20 GB , שעולה 2000 ש"ח (שזהו התקציב המקסימלי שלי פחות או יותר.) חשבתי שיותר משתלם מכל הבחינות לקנות את הנגן של IRIVER, אך לפני כן רציתי להתייעץ איתכם , מה אתם אומרים?

אממ אם יש לך אפשרות להביא את הנגן

מחו"ל אז עדיף בהרבה כי בארה"ב לדוגמא מיני אייפוד עולה 250$ (שזה 1125 ש"ח) ואייפוד 20 ג'יגה עולה 300$ (שזה 1350) כלומר-אם אתה קונה בחו"ל אז במחיר של מיני אייפוד בארץ אתה יכול לקנות 20 ג'יגה וכל מיני אביזרים ועוד ישאר לך עודף

אני לא מצליח להיכנס ללינק שנתת

אז תרשום את הדגם ואם נדלקת על הiPod אז דווקא לא יותר משתלם לקנות את הiRiver ההוא ב2000 ש"ח מפני שאייפוד 20 ג'יגה עולה בארץ 2100, כך שבשביל 100 ש"ח הבדל אתה יכול לקבל נגן שלדעתי (בכל זאת-פה זה פורום אייפוד
) יותר מוצלח ונוח

JustThomas

New member
כה, אבל לא מנגן וידאו

אני לא מוצא הרבה רעיון בלנגן וידאו בנגן נייד. אוכל את הבטריה, מסך בגודל של 3 אינץ', ואיכות - יש יותר טובה. לא מספיק מוזיקה? חחח...

kill bill

New member
שמע ,

אנשים פה ירביצו לי , אבל אם מספיק לך 5GB אל תלך על האייפוד מיני , תלך על ה אייריבר h10, הרבה יותר מגניב לדעתי ... פירוט

למעלה