מתלבט על מכשיר

Cranchh

New member
מתלבט על מכשיר

אני רוצה לקנות מכשיר בתקציב של בערך 400 $ בארה"ב אני צריך אותו בשביל מוזיקה , אינטרנט , שיתמוך בתקשורת בלוטות' עם T68I חשבתי על הDELL והוא יצא לי 408$ (אני מזמין לבית של דודה שלי)כשהוספתי כרטיס בלוטות' ועריסת USB. אני שואל אם יש משהוא יותר כדאי בתקציב שלי? ועוד שאלה שקצת פחות קשורה- אבל אני ישרשר כדי לא לפתוח ת'רד חדש: אין אפשרות להשיג עברית חינמית לPPC?? ואם יוצא לי ליהיות שם מה 14.7 עד ה4.8 לא כדאי לי לחכות לPPC2003?? תודה!!
 

Cranchh

New member
אף אחד לא מוכן לעזור לי??

אני טס ב 14 ככה שיש לכם זמן אבל בקצב הזה ניראה לי שגם ב14 לא יהיו לי תשובות
 

Cranchh

New member
מממ...

מה הייתרונות של ה2200 על 1940 והאם אתה בטוח שיש ב1940 BT?? לא כדאי להשקיע את ה99$ שצריך להוסיף מ1940 ל2200 באיזה כרטיס זיכרון שיוסיף לי קצת לסרטים ומוסיקה וכאלה??
 

castroman

New member
תשובות ->>>

היתרונות הם -> מעבד חזק יותר, יותר זכרון (אם אני לא טועה) וכן חריץ הרחבה מסוג CF... וכן ה2210 גדול יותר...! אני אישיתי הייתי לוקח את ה2210...!
 

amir77a

New member
תקנה את ה-iPaq 2215 החדש ללא ספק

מחירו בארה"ב כבר מגיע בחלק מהחנויות ל-360$ ולא יפתיע אותי אם ירד עוד. זהו ipaq קטן נוח ומאובזר ביותר כולל bluetooth מובנה. עברית חינם אין. תצטרך לרכוש עברית מ-pdac או eyron - חפש בפורומים מידע נוסף בנושא העברית.
 
למעלה