מתלבט על ג'יפ..

אמיר22

New member
מתלבט על ג'יפ..

שלום לכולם! יש לי מאזדה לנטיס 1800 שנת96 תמיד חלמתי על ג'יפ הבעיה שאני סטודנט ואין לי כ"כ אצמעים להחזיק ג'יפ כי הבנתי שזה יקר.. מישהו אמר לי שאם אני אקנה ג'יפ VITARA זה יהיה לי נוח..כי הוא לא יקר והאחזקה זולה.. אני מבקש ממי שמבין בג'פים לייעץ לי.. כמו כן על איזה ג'יפ ללכת..איזה מודל איזה יד .. ואני רוצה אוטומט בלבד! תודה מראש.. אמיר

miki69

New member
ויטרה זה רעיון טוב

היות ועניין התקציב זה בראש סדר העידיפויות (אצלך) אז ויטרה זה פתרון טוב רכב לא רע בכלל דיי חסכוני ואמין קח בחשבון כי אם תידבק בחיידק (וזה מדבק) ההוצאות גדלות ישירות ביחס לתאבון וכשהתאבון (לטייל הכוונה) נפתח מגיע שלב השיפורים וזה וחיסכון לא הולכים ביחד בכל מקרה אתה בכיוון הנכון

ויטארה הוא ג'יפ טוב בעל יכולות שטח

טובות מאוד ולא יקר לאחזקה הנוחות לעומת הלנטיס לנסיעות ארוכות פחותה.

במבי15

New member
ויטרה...

רכב מעולה!! אחזקה זולהה!! אבל מחיר הקניה יקר.... 54.000 למודל ;93 ניראה לי יקר...

אתה יכול ללכת על מודל חדש יותר

אם תבחר בסוזוקי ג'ימני שעולה על הויטרה בשטח, ואף על ג'יפים יקרים ממנו פי 4... (מנסיון אישי) אם כי בכביש פחות נוח וקצת חלש יותר. זה בעצם ג'יפ אמיתי רק קטן מידות: שלדת סולם, 2 סרנים חיים, הילוך כוח, זויות מרכב מצוינות. ניתן להוסיף שיפורים החל מבולמים, צמיגים ועד למנוע. כמו-כן שקול קאיה ספורטאג' - גם ג'יפ נחמד למוגבלי תקציב, גדול וחזק מהג'ימני, אם כי במצב סטנדרטי נופל ממנו בשטח. ככל הידוע לי גם אמין יחסית.

מנסיון אישי של כמה שנים

ממליץ בחום על ספורטג' מעבר לביצוע שטח מעולים טוב בכיש צרכת דלק 1-9 וגם ללא שיפורים במצב סטנדרטי

yarone

New member
ויטרה בהחלט ../images/Emo127.gif

להלן דעתי: לגבי חדש יותר , לי כואב הלב להכנס עם רכב חדש לשטח , במיוחד בתור מתחיל ללא הרבה נסיון . לגבי תיאבון , אין מה להוסיף השמים ומנהל הבנק הם הגבול. מחיר הויטארה , תקשיב טוב , ברגע שתמצא משהו באמת טוב (ללא חלודה ובלאגן כזה או אחר , הכי חשוב המרכב והשאסי , לא המנוע), תאמין לי השוק משתולל. ואנשים פשוט מחפשים בנירות , מבטיח לך לפחות פעם בשבוע פתק על החלון :"מעוניין למכור ?" אחזקה ודלק וכל השאר , כמו פיאט אונו .

flitzeR100O

New member
עלינו את זיק עם ספורטא'ג...

יש סירטונים ב-4X4 אתר השטח הישראלי.בת זונה של מכונה הקאיה

למעלה