מתלבט מה לעשות.

שםזמני4

New member
מתלבט מה לעשות.

88נשוי ויש לנו זוגיות טובה אפשר להגיד טובה מאוד, מבלים נהנים יש לנו שלושה ילדים מקסימים, אבל המשיכה ביננו עם השנים פחתה.
בזמן האחרון ראיתי אצלה שינויים בצורת הלבוש שלה, בעבר כמעט ולא לבשה שמלות או חצאיות היום המלתחה שלה מרכבת בעיקר משמלות וחצאיות מיני, יוצאת מהבית הרבה יותר מטופחת, עשתה לייזר, מסתמסת הרבה, בקיצור כל הסימנים המקדימים לבגידה, העדפתי לטמון את הראש בחול, היה לי נוח, מה שלא יודע לא יכול לפגוע.
לפני כמה ימים שחיפשתי את המפתחות של האוטו בתיק שלה וגיליתי מכתב שלא משתמע לשתי פנים, המשכתי לחטט בתיק ומצאתי זוג קונדומים.
היא בוגדת בי, אני יודע, אבל ופה האבל הגדול, לא מרגיש עם זה רע, דווקא קצת משמח אותי שהיא מאושרת, היא משקיעה בי הרבה יותר, מצייתת לכל גחמה שלי, וגם הסקס הפך להיות הרבה יותר טוב.
דבר אחד מפריע לי, והוא הכבוד, מרגיש מרומה, מתלבט האם להגיד לה שאני יודע, לשחק את המשחק של הנפגע ואחר כך לסלוח, או להשאיר את תיבת הפנדורה סגורה?
תודה רבה.

אייבורי

New member
עזוב אותך

&nbsp
זה לא באמת מפריע לך.
בשביל מה לעשות את כל הדרמה
&nbsp
ואם אתה רוצה, הנה לך אישור "גם לך מותר לזיין מהצד"
בכל מקרה הכיף הזה לא ימשיך לנצח

מריוס זכריה

Member
מנהל
על זה נאמר: תלוי לאן אתה רוצה להגיע

אם אתה רוצה שקט תעשייתי, ולדחות בלגנים כמה שאפשר, שתוק ותהנה.
אם אתה רוצה זוגיות שלמה ובריאה (אני לא מבטיח שזה אפשרי, כמובן), אז תפתח את זה.
ויש עוד הרבה אפשרויות שאני לא יכול לנחש כרגע מה הן.
אם אתה לא יודע מה אתה רוצה, לך לאיש מקצוע ותייעץ קודם כל לגבי מה המטרה שלך. אחר כך תבחר דרך פעולה בהתאם.

אתה במצב טוב

אתה לא נמשך אליה מי יודע כמה, אתה נמצא שם מכוח האנרציה וחווה אותה בתור מסגרת, אתה אפילו לא מרגיש את הצריבה הזו שמישהו אחר נוגע בה.
אדרבא, אתה רק נהנה מתוצרי הלוואי - היא לא מציקה לך בשטויות כמו 'אתה לא אוהב אותי יותר', היא 'מסתדרת' לבד בלי להעיק עליך, וגם מרגישה מחוייבת 'לפצות' אותך - מה רע?
אז מה עכשיו ענייני כבוד?
זה לא שאתה רוצה לאייש בחזרה את תפקיד 'הגבר של חייה' שלכל הפחות מחויב לסיפוק הצרכים שלה, או לפרגן לה תוכנית מקסימום ולשוב להיות מאהב לטיני לוהט שלא יכול להוריד ממנה את הידיים. הרי, בלי המכתבים והקונדומים, חייה איתך יהיו שחונים כמו המדבר.
עזוב אותך. אז יש לך סידור שעובד, לכולם. שהיא תהנה מההתחדשות, ואתה - מן השקט והיחס המפנק.
ומזה שלא דחוף לך לפרק בית על מזבח האגו. לא לכולם יש את האדישות הזו כמו שלך.

למה אדישות?

הוא דווקא מפרגן.
ולא חושב שהוא צריך לקפוא.
אפשר למנף העניין לטובת כולם.

זו לא אדישות

הוא לא יודע מה לעשות עם זה.
פגיעה יש ,אבל בציידה הוא מבין שזה עושה משהו טוב.
השקר קיים והוא מודע לזה

אתה כנראה אחד הטרולים היותר חמודים שביקרו פה לאחרונה

'צטערת, קצת קשה לי להאמין שיש גבר מיינסטרימי כמוך (שלושה ילדים, נשוי באושר וכו') שמגיב ככה לבגידה מוכחת של רעייתו האהובה...
אני לא אומרת שזה לא משהו שקיים, שגבר יפרגן לזוגתו סקס עם גבר אחר, אבל בדרך כלל זה אחרי תהליך שהשניים עוברים יחד במשך תקופה תוך חיפוש דרכים לחידוש התשוקה והעשרת חיי המין.

1precious1

New member
חובטת יקרה

קל להטיף ממקום שלא נמצאים בו

דמייני לך סיטואציה שחלילה "מחר" את מגלה שבעלך בוגד, ואני אקל עלייך - בגד (בלשון עבר) בך.
ואת ככה נניח בקטנה "מסמפטת עדיין" את בעלך ועד אתמול חשבת שאפשר להמשיך ככה עד הזקנה.

מה עכשיו?

אני אומר שאולי כן/לא טרול - הסיטואציה בהחלט מעניינת ומציאותית.

מניסיון

אין חוקים.
יש כאלה שהצליחו לחזור לזוגיות מבגידה
וכאלה שזה עשה רק טוב לחייהם.
ואם הוא חשב רציונלית שזה עשה לו טוב, למה לא להמשיך לטוב יותר.

נתנו לך לימונים

אתה לגמרי יכול לעשות איתם לימונדה!
&nbsp
אם תצא מהשבלונה תוכל לראות שיש הרבה אפשרויות לא קונבנציונליות למצב הזה:
-לדבר איתה ללא כעס על שינוי החוקים של הזוגיות שלכם-
אולי שגם לך יהיה מותר לנהל רומן מהצד.
אולי שמותר לעשות הכל יחד (כמו חילופי זוגות או צירוף של גברים למיטה המשותפת)
אולי שאתם חייבים לספר הכל ולא להסתיר כלום
אולי שמותר לעשות הכל בתנאי שהשני לא יודע כלום ולא נפגע מזה.
&nbsp
בכל מקרה, ממליצה לכם להגדיר בדיוק מה מותר ומה אסור כדי שאף אחד לא ירגיש מרומה וכדי שה"ביחד" שלכם לא יפגע.
&nbsp
&nbsp

אייבורי

New member
אבל הוא לא צמא

&nbsp
אפשר בהחלט להשאיר את הלימונים בסלסלה בלי לעשות איתם שום דבר.
&nbsp
דם לא לשתות זאת בחירה טובה.

לשתות דם

זו כבר בחירה קיצונית

&nbsp
&nbsp
אתה צודק שאפשר להחליט לא לעשות עם זה כלום, אבל לתחושתי הבחור התעורר וגילה שחוקי המשחק עם אישתו השתנו וזה מציק לו. הוא יעשה עם זה משהו בסוף- בעיניי חבל להגביל את האופציות למיינסטרים.

יקירי

שב איתה ותעמת אותה.
תגיד לה שאתה מפרגן ושהיא תפרגן לך.
ולך תקרא בפורום נישואים פתוחים.
נראה לי יתאים לך.

נוסעת27

New member
ממש לא

הוא הדגיש שחלק מהעניין שנחמד לו בסיפור הזה הוא שהיא מפנקת, נענית לכל גחמה, הסקס השתפר.. כל זה למה? בגלל האשמה שלה. ברגע שהוא יעלה את העניין מוטיב האשמה ייעלם מהמשוואה והם יחזרו לאותה נקודה המשעממת שהיו בה מקודם.
לא שאני מסכימה עם הדרך הזאת של "לא לדבר על זה", זאת לא הדרך שהייתי בוחרת בה, אבל נראה שמבחינתו זה מאוד מתאים לו כרגע- שהיא מוצאת ריגושים מהצד, מאושרת יותר, נהיית אטרקטיבית יותר ועל הדרך מפנקת ומפצה אותו אין סוף.
&nbsp
לדעתי- למרות שהססמא הזוגית היא כנות, לעיתים במצבים מורכבים, היא עלולה להעיב.

לא מחייב

שזה רגש האשמה, היא מאושרת ומרוצה וכשאדם מרוצה כולם סביבו מרוצים.
ובאמת לא לדבר על זה זו בהחלט לא דרך התמודדות.

אם אתה חכם תשאיר את זה ככה ואל תעשה כלום

תאכל את האגו ותן לה להנות.
בדרך כלל זה משהו זמני והיא תחזור לזרועותיך עייפה אך מרוצה. חבל לקלקל לה ולילדים (וגם לך כמו שהזכרת).

למעלה