מתלבט בין rx5940 ל a696

מתלבט בין rx5940 ל a696

מכל הבדיקות שערכתי וכמובן ראיתי את המכשירים, שניהם מעולים אבל יתרון חסרון בולט לכל אחד מהם: 696 שמועות בגדר בעיות בשרות של רונלייט מבחינת ה ASUS - סוג של חסרון מצד שני אפשרות השידרוג ל WM6, אבטחה, סנכרון מהיר יותר, ביצועים וכו' - יתרון בולט סוללה של 1200 לא ממש חזקה נתוני FIX לא ברורים - לפחות לא שמעתי מאנשים בעניין hp סוללה של 1700 חזקה מאד - יתרון בולט WM5 - לא קריטי, אבל כנראה שגם לא ייצא שדרוג ל 6. נתוני פיקס - טובים ממה ששמעתי שרות טוב מאד חסרון בולט - מחיר המכשיר. עכשיו נשאר לשמוע מכם מה אתם חושבים בעניין, דעתכם חשובה. מ'

erezstr

New member
בשביל 50 ש"ח הפרש?!?!

בזאפ ההפרש עומד על פחות ממאה ש"ח, התשובה ברורה לחלוטין! 5940 וגם אף אחד לא אמר שלא יהיה שידרוג ל- WM6 ארז

AYELET1

New member
נדמה לי ש-HP דווקא כן הוציאו הודעה.

לגבי השירות- ביקורת לא מעטה הושמעה כלפי 2 החברות (חלקה מוצדקת וחלקה לא).

AYELET1

New member
כן, מסכימה איתך לחלוטין...

מצד שני ה-WM6 אמורה ליהיות מהירה יותר. ימים יגידו. בינתיים יש לי כאורח מכשיר עם WM6 שנתקע חדשות לבקרים (הלוואי שאלו היו בקרים בלבד... לכל אורך היום...) אבל אלו יכולות ליהיות מחלות ילדות של כמה גורמים אז אינני ממהרת לשפוט

AYELET1

New member
לדעתי ארז התכוון ל-2003 SE ../images/Emo8.gif

הנקודה היא שזו היתה מערכת הפעלה מהירה בהרבה עקב העובדה שלא כתבה כל דבר לפלש.

kikoj

New member
לי יש 2003se ואני מרוצה מאוד

למרות האינסטינקט הבסיסי לשדרג ולשדרג אני נשאר עם אותה מערכת הפעלה ואותן תוכנות שעובדות איתה מעולה. משה

לא מדובר על עניין הכסף אלה המהות

ברור ש 50 שח זה לא הפרש לחשוב בכלל, השאלה היא האם WM6 כזה משמעותי, והאם ה FIX כזה מהיר וכו'.

AYELET1

New member
בזהירות רבה אומר לך:

אסוס ידועה כחברת מחשבים נהדרת. אבל... בשנים האחרומנות היו תכתובות על תקלות במכשירי 636 לא מעטים היה ה-639 עם תקלה רצינית ב-GPS אאל"ט ויש 5940 עם סוללה שאיננה נגמרת. אני יודעת על מה הייתי הולכת אם הייתי מחפשת כיום מכשיר

Lucid Mind

New member
היא פשוט לא נגמרת! לא יאמן :)

אני מודה לך ולשאר האנשים שעזרו לי לבחור את המכשיר... כבר 24 שעות מאז שקניתי את המכשיר.. ואני עדיין מחכה שהסוללה תגמר כדי שאוכל להטעין אותו ארוכות (כפי שהמוכר הציע, בסביבות ה 10 שעות כפול 3 פעמים). ניסיתי הכל... הכל! השארתי את ה WIFI דולק... את הGPS ואפילו את הבלוטות'... גם הפעלתי סרט של שעה וחצי ברקע.. זה לא יאמן :) ללא ספק - בחירה מוצלחת!

Lucid Mind

New member
אני על 50% סוללה...

ועוד אחרי כל מה שעשיתי עם המכשיר במשך 24 שעות

למעלה