מתלבט בין MS ל-OPEN

stamtam10

New member
מתלבט בין MS ל-OPEN

הדרישה הבסיסית היא להתקנה קטנה בגודל וביצוע מהיר כולל תמיכה בעברית. הסיבה היא דיסק מערכת קטן( 6G - זה אילוץ,לא מחשב שלי). האם התקנת O.O קטנה משמעותית,יש מספרים מול MS? השוואת מהירות ביצוע? השוואת תמיכה בעברית? האם י ש תמיכה ב-FAX? תודה

נתנאל531

Well-known member
תשובות חלקיות

Office 2003 אצלי במחשב - כ- 400 M OO2.4.1 - כ- 350 M מבחינת מהירות עליית התוכנות, זה פחות או יותר שווה, רק שבOO יש אפשרות להתחלה מהירה שמקצרת מאוד את זמן העליה של התוכנות, אבל זה בא על חשבון תפיסת 50 M קבועים בזכרון המחשב, כך שאם כמות הזכרון קטנה, לא כדאי להשתמש באפשרות הזאת.

stamtam10

New member
תודה,מדובר בעצם ב-office 2000

למה בעצם אתה מחזיק את שתיהן על המחשב? יש משהו שעדיף באחת ולא בשניה ולהפך?

נתנאל531

Well-known member
לא מחשב פרטי שלי

זה מחשב משפחתי עם משתמשים נוספים, האופיס היה מותקן ראשון ואז הותקן הOpenoffice, ואין בעיית מקום בכונן.

קיימים שיקולים נוספים

אופן אופיס הינה תוכנה חוקית וחינמית. שאלות נוספות חשובות: מה הם המסמכים שאתה מייצר ? מול מי אתה עובד ? האם יש צורך בשיתוף קבצים עם אנשים חיצוניים ? באיזו תוכנות אתה משתמש ? לאחר מתן תשובות, אפשר יהיה לעזור יותר

stamtam10

New member
אני לא שואל עבורי

מנסה ל"שדרג" מחשב ישן של חבר שאינו רוצה להוציא כסף כרגע. מסמכים? לא ממש משהוא רשמי,אבל עבודה בוורד ואקסל פאור פויינט(יותר לפתיחת מצגות מאשר ליצרתן). יש צורך להעביר/לקבל קבצים לעיון (לא ממש שיתוף במובן עבודה על אותו קובץ,אם כי גם זה יכול לקרות לפעמים). כאמור מערכת ההפעלה היא XP דרושה תמיכה עברית כמובן. בנוסף: דפדפן,דואר,צריבה,הדפסה ,סריקה. ובאותה הזדמנות להיפטר מהפקס הפיזי הישן שתופס מקום ולהשתמש במחשב לכך. תודה

השלמות

תמיכה טובה מאוד לעברית ולפקס באופן אופיס. שים לב שמסמכי .doc שפותחים באופן אופיס או ששומרים מאופן אופיס בצורת .doc משתנים - אין ולא תהיה אפשרות להמרה מושלמת. - יבא

off Prime

New member
פקס באופן אופיס

ניסתי להפעיל והוא כותב לי שהוא רץ בסביבת גאווה וצריך להתקין משהו

צריך להתקין את "מנגן" הג'אווה - הJRE

צריך להתקין את "מנגן" הג'אווה - הJRE ניתן להוריד חינם מ http://www.java.com/en/download/manual.jsp - יבא

למעלה