מתלבט בין HP RX5940 ל ASUS 696

GOR35

New member
מתלבט בין HP RX5940 ל ASUS 696

שלום אני מתלבט בין HP RX5940 לבין ASUS A696 שני המכשירים הם באותו רמת מחירים השאלה רמת ביצועים מחכה לתשובה ותודה

גם אני! גם אני!

היה לי לא נעים לפתוח הודעה ראשית בעצמי, אבל אחרי גלישה בפורום שלכם המוצלח עדיין נותרתי עם ההתלבטות - מתכוונת לרכוש מחשב כף יד (ראשון, איזו התרגשות..) בקרוב, השימושים הראשיים שלו יהיו excel (כלומר, תכנת WM), ניווט (gps), וגלישה באינטרנט. נדמה לי שצימצמתי את ההתלבטות להיות בין שלושה: HP RX5940 ASUS A636 MIO P550L יש יתרון לכך שהHP מגיע עם מפות מערב אירופה (למרות שאני לא בחו"ל בתדירות גבוהה מאד, כשאני כבר שם זה נראה לי שימושי מאד). וגם הזיכרון שאיתו הוא מגיע הוא הגדול מבין השלושה. מכולם המיו נראה לי הכי פחות, בעיקר בגלל מראה חיצוני (קצת שיטחי, אבל אני מודה בעובדות..). מה דעתכם? האם בין השלושה יש הבדל מהותי ענק שפיספסתי? האם יש דגם אחר - לא אחד מהשלושה הללו - שמתאים לי בדיוק ולא הגעתי אליו בעצמי? ועוד שאלה - האם לכל מכשיר שאקנה יש צורך לרכוש בנפרד עברית ומפות של ישראל? אני שואלת מפני שכשסוף סוף אחליט, אקנה כנראה אחד לי ואחד לקרוב משפחה. האם אפשר להעביר נתונים ותוכנות ממכשיר למכשיר, או שצריך לרכוש בנפרד לכל אחד? אני מודה מודה מודה לכל תשובה שתסייע לי להגיע להחלטה מושכלת (וגם - שבת שלום לכולכם).

בינתיים מצאתי (ועוד שאלה)

באתר PDAce סקירה על ה-HP. נראה מבטיח, וכנראה שבו נבחר. נותרה, אם כן, השאלה השניה: האם הרשיון לעברית ולמפות הוא יחודי למכשיר, או למשתמש? האם אפשר יהיה להשתמש באותה תכנת מפות לשני מכשירים?

erezstr

New member
יחודי למשתמש

העברית היא יחודית למכשיר ספציפי ולמספרו הסידורי. בדרך כלל לא ניתן להעביר את העברית לאחר החלפת מכשיר (ניתן באופן חריג). תוכנת הניווט מגיעה על כרטיס זכרון כך שניתן להתקינה בכל מכשיר. לצורך הניווט הכרטיס חייב להיות במכשיר כך שבפועל ניתן לנווט במכשיר אחד בכל רגע נתון. מקווה שעזרתי ארז

ועוד המשך לשאלה ../images/Emo163.gif

אם כבר קניתי מחשב כף יד - האם יש סיבה לא לקנות את תכנת המפות יד שניה? בכמה מקומות ראיתי אנשים שמציעים תכנת IGO של מפות ישראל ע"ג כרטיס זיכרון בערך בחצי המחיר מהמחיר של תכנה חדשה, כשמצוין שהתכנה היא חוקית. לקנות את המכשיר עצמו יד שניה נראה לי סיכון גדול יותר (כמו לקנות כל מחשב בלי להכיר את ההסטוריה שלו), אבל אני לא מכירה את התכנה כדי להגיד אם יש לזה איזו השפעה עליה. מה דעתכם?

erezstr

New member
אין בעיה לקנות יד שניה

אני רכשתי 3 מכשירים יד שניה ללא פחד (אבל בדקתי אותם היטב). לגבי תוכנת IGO, אין בעיה לרכוש יד שניה, יש אפילו עדכוני מפות ותוכנה חינם (כדאי לבדוק עם המשווקים את מדניות השידרוג והעדכון טרם נקניה). http://www.navngo.co.il/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi ארז

למעלה