מתלבט בבחירת נגן.

• פותח הנושא Guid
  • פורסם בתאריך

Guid

New member
מתלבט בבחירת נגן.

עד לפני שבוע היה לי את הG3 של iAudio, אבל הוא נהרס (בפעם השלישית...) והאחריות כבר לא תקפה. אז החלטתי לקנות נגן חדש! עכשיו, אני מתלבט בין הU3 של iAudio לבין הזן מיקרו של קריאייטיב. מצד אחד אני נורא התאהבתי בG3 שלי (בעיקר בגלל האיכות סאונד והאופציות סאונד המרובות) ולכן אני נורא נמשך לU3 שהוא גם צבעוני אז זה בכלל מושך. ומצד שני, חבר שלי המליץ לי על הזן מיקרו ונתן לי לשמוע בו, והאיכות שלו היא ממש טובה! אז יש מצב שמישהו מכם שמכיר את שני הנגנים יוכל לכוון אותי קצת? D: ואם כבר אז- כמה עולה הזן מיקרו? O:

Guid

New member
ואם כבר שאלתי משהו, אז אולי תוכלו

לעזור לי עם הG3? התקלה שלו היא די מוזרה. שמעתי בו שירים בתחנת אוטובוס וכשהאוטובוס הגיע כיביתי אותו. כשעליתי והתיישבתי באתי להדליק אותו שוב ואין תגובה. הוא לא נדלק. חיברתי למחשב והמסך שלו דוקא מראה את האנימציה, משמע- המסך לא פגום! זה מוזר... מישהו יודע מה אני יכול לעשות? תודה מראש לעונים~ D:

tweeg

New member
תגובה

אולי אולי זה בעיה של הבטריה,למרות שבד"כ הוא נדלק גם שהבטריה כמעט גמורה נסה לחבר למחשב ולהריץ עידכון במקרה וזה לא יעבוד אז תעשה את זה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=1292&QID=21170 אם אז הוא לא עובד נראה לי הוא הלך אני לא ממליץ על נגנים אחרים בנתיים,קודם נראה מה איתו

Guid

New member
עידכנתי, לא עזר... T____T

את הקישור אני לא מצליח לפתוח כי אני מתחבר מהפלאפון... בעיה קצת :/

tweeg

New member
לצערי אין לי עוד רעיונות.

תאמת,זה נשמע לי כאילו יש לך בעיות בכפתור של ההדלקה,יש מצב?

Guid

New member
לא, זה כבר קרה לי...XDDDD

המקש נלחץ כרגיל, כשהמקש נהרס לי לפני חצי שנה הוא פשוט לא נלחץ, הוא היה למטה ותקוע כזה.. טוב, תודה בכל מקרה~ כנראה שהפתרון זה או לשלוח לתיקון או אחד חדש.. בעסה. אני אוהב את הG3... /tapuzforum/images/emo10.gif

or121210

New member
אם כבר, תבחר את ה-F2

הוא המחליף של ה-U3. ה-U3 נגן טוב, לאחותי יש אותו, אבל הוא קצת מיושן, וה-F2 בעל יכולות גבוהות יותר, וזול יותר. פרטים נוספים יוכל להגיד לך בעיקר יאיר, כי יש לא את הנגן הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=479564

יאיר B

New member
עוד מוכרים את ה-U3?

זה נגן די ישן. כמו שאור כתב, ה-F2 או ה-I7 הם המודרניים יותר. כמה עולה זן מיקרו? זאפ יתן את התשובה.

Guid

New member
אני שונא את זאפ~

הכל שם זה חנויות וירטואליות, ואני לא קונה בוירטואלי... בכל מקרה, אני לא יכול טכנית להכנס לאינטרנט בשבוע הקרוב (אני מתחבר מהפלאפון) אז יש מצב שאתם עושים ג`סטה וכותבים כאן מה המחיר של הF2? פליייז...? ^_^``

Guid

New member
תודה! D:

בהפרש של 50 שקלים ברור שעדיף את ה4... תודה רבה! כנראה שאני אלך על הנגן הזה. ^__^

Guid

New member
החנויות שם וירטואליות D:

מה שהופך את זה ללא רלוונטי בשבילי, כי אני לא קונה בצורה וירטואלית.

יאיר B

New member
הבנתי אותך. גם אני לא קונה דרך הרשת.

הכוונה שלי הייתה שלחלק מהחנויות בזאפ יש גם סניפים ואפשר לראות את המחיר ואם הוא מתאים - להגיע לסניף של אותה חנות ולקנות בה פיזית.

למעלה