לפני כמה זמן התחלתי לעשות את סדרת הג'לונים מישהו מכיר? האם לדעתכם זה ילדותי לעשות כזה פאזל (500-1500 חלקים)? לדעתי הם ממש חמודים אבל לכמה אנשים שהראתי אותם אמרו לי שזה ילדותי אודה לתגובתכם..
יש לנו 2 ילדים בגילאי בי"ס יסודי, כך שהפאזלים נועדו להם (הם גם עוזרים במלאכת ההרכבה) - אחד כבר תלוי בחדרם ובו ג'לונים בשפת הים ואחד מחכה למסגור - ג'לונים בספארי. פרט לעובדה שהתמונות שלהם חמודות, הם ממש כיפיים להרכבה. מומלץ.
שהתחלתי לעשות את הג'לונים מכיוון שלא הרכבתי הרבה זמן פאזללים וחשבתי שבגלל שהם יחסית קלים, צבעונים והכי חשוב כייפים אני ארכיב אותם ופשוט התמכרתי אליהם, עכשיו אני מתחילה להרכיב של איזו אינדינית עם ציפור גדולה מישהו מכיר?
שקניתי את הפאזל הזה המוכר אמר לי שזה מאותה הסידרה הפאזל שאת כתבת עליו גם אותו עשיתי. לצערי כל הפאזלים שהרכבתי מתחת למיטה וזה מעט בעייתי להוציא ולצלם אותם, אם תרצו אני יכולה לצלם את הקופסאות ששמרתי (לשים בו חלקים) ולשלוח לכם
בשביל ההנאה אך אני מדביקה אותו עם הדבק המיוחד, כי אולי אני פעם אני אמסגר אותם אך בנתיים הם נמצאים מתחת למיטה וקשה להוציא אותם (ולכן לא יכולה להראותם). לצערי מסגור עולה המון כסף הרכבתי פאזל שושנה אדומה (מכירים) 500 חלקים ממש יפה (ראיתי מלא תמונות כאלה) ורציתי למסגר אותו אך רצו 200 + אם לא יותר עבור מסגור אז בנתיים החלטתי רק להדביקם. שיהיה המשך יום מקסים לכולם