מתלבטת

e f f i e

New member
מתלבטת

אני בזמן האחרון בהתלבטויות האם למסור את נזק היפיוף שלי.... לצערי אני כרגע נאלצת לעבוד בשתי עבודות אחת בבוקר ואחת בערב. בין שעות העבודה בבוקר ולשנ"צ כדי שאני אעמוד במשמרת בערב אני לא מוצאת ממש זמן להעניק לו. מעבר לזמן לשחק בחוץ שאנחנו מוצאים בעיקר בשעות הקטנות של הלילה... אני מרגישה שחסרה לו התשומת לב מאז שנאלצתי לקחת עוד עבודה. אני לא רוצה לעשות לו עוול... מה אתם חושבים? מישהו מעוניין בכלל לקחת אותו? הבחור כמעט בן שנה, מסורס וכמובן יגיע עם כלוב כלוב נשיאה אוכל חול וצעצועים

zulli

New member
אין לכם אופציה

להשאיר אותו משוחרר בבית? אצלנו החמוסות חופשיות כל היום בבית, ורק בלילה הן הולכות לישון בכלוב. ככה שגם אם יש יום שאין לי זמן להתעסק איתן, הן מסתובבות חופשי ומבלות...

e f f i e

New member
הדירה לא שלי

ולכן ל"אבטח" אותה זו בעייה. נזק משוחרר כשאני בבית מפני שהוא הצליח לפתוח את התריסים במרפסת וכבר קפץ מקומה שנייה פעמיים. בנוסף לכך אני ממש לא רוצה למצוא אותו תקוע מתחת למקרר/תנור/ מכונת כביסה וכו' ואין לי חדר לסגור אותו בו...

אני מוכן לעזור מכל הלב בשמחה

בס"ד אני אשמח לקבל אותו ולצרף אותו לאהבה הגדולה שלי שיש לי בבית. יש לי מחלה של חיות והם בנשמה שלי. אם אפשר לקבל אותו אשמח מאוד. אצלי הוא יקבל את כל אהבה שיש. אני מהצפון!! שלום רב שמי בן וגילי 33. אני מגדל תוכים ציפורים וכלבים מזה כמה שנים טובות. וחיות הם בנשמה שלי כל השנים אני מקדיש את אהבתי לחיות. אני פונה לחברי הפורום היקרים והנכבדים היקרים. מי שיש לו אוגרים או ארנבות שהוא רוצה למסור אשמח לקבל. ולטפל באהבה רבה עם כל הלב שיש. כמו כן יש לי למסירה גורי פינצ'ר מעורבים בני חודש וחצי מקסימים לבית חם בלבד.(הגורים לא גודלים) המשך ערב נפלא ממני בן

N a d a v 1 6

New member
עם כל הרשימה שלך..

מאיפה יש לך זמן?!?! חמוס זאת השקעה מאוד רצינית.... אני עכשיו בתקופה העומס שלי בחיי(ולאו דווקא בלימודים) אלא יוצא לעבוד בקרוב וכו'. ואני כבר מרגיש את הלחץ. תחשוב טוב. חמוסים צריכים המון זמן טיפול השקעה וחופשיות.

WTR

New member
שלום לך,

אפשר לשאול האם גורי הפינצ'ר הם למסירה או מכירה? והאם הם גורים של הרבעה שלך, או שמצאת אותם?

N a d a v 1 6

New member
תחשבי על זה טוב טוב

שלא תתחרטי אח"כ. בכל זאת בן שנה וכו'. לפעמים עובורת עליינו תקופות קצת קשות..אבל החמוס נקשר אלייך,וגם השקעת בו במייטב זמנך וכספך.. שלא תעזי למסור אותו בחינם,תיקחי דמי רצינות כי אח"כ כולם ייקפצו על "המציאה" מי שבאמת רוצה יישלם עליו!! חמוס+מסורס+בן שנה+כל האביזרים וכלוב..=מספיק כסף. מיכל תייעץ לך. היא גם עזרה לדויד,שוב אל תמסרי בחינם.

yona311

New member
לדעתי

לדעתי תמסרי/תמכרי למישהו שיוכל לשמור איתך על קשר וכך תוכלי אולי לבוא לבקר את החמוס שלך... ואני בטוח שיהיו הרבה כאלה שיהיו מוכנים לעשות את זה בשבילך. (אני גם יודע מה זה למסור חיה אהובה וזה באמת קשה אבל אני עדיין שומר עם הבן אדם קשר ורואה את החיה שלי...) אבל תעשי מה שאת רוצה... נ.ב. דרך אגב אם את באזור שלי ומעוניינת למכור אני ישמח לקבל אותו לביתי החם והאוהב. אבל באמת שאני לא רוצה ללחוץ. בהצלחה במה שתבחרי או תעשי.

skarlet ohara

New member
כשאת אומרת שהחמוס חייב להיות תחת

השגחה, זה אומר גם בשעות שאת נמצאת בבית? כלומר, את חייבת להיות ערה? או שאם תשמעי או תרגישי משהו חשוד מתוך שינה את תתעוררי? אצלנו החמוס בכלוב בערך מתשע בבוקר, לעיתים עד עשר בלילה (לפעמים אני מגיעה באמצע היום לתת לו לשחרר איברים) וכל הלילה הוא מתרוצץ, אני ישנה והוא עושה את הבלגאן שלו. האם את חייבת השגחה צמודה ועירנית אליו? אם לא, והוא יכול להתרוצץ בלילה ובזמן השנ"צ בלעדייך אז אולי תשאירי אותו.

N a d a v 1 6

New member
אני "סובל" מאותה הבעיה עם החמוסים

שלי כרגע ויש לי שלושה.. אני גם במצב מאוד מאוד רגיש כרגע,עם המון תמיכה..אבל גם אני מוצא את עצמי בחוסר זמן איתם.. כל שניה שיש לי שאני פנוי אני מנצל איתם אתמול למשל..משעה 9 בלילה עד 2 וחצי לפנות בוקר הם היו חופשיים(השעה היחידה שיכלתי להוציא אותם). אבל זהע הספיק והם נהנו היום אני יודע שאני יכול שלחרר אותם מ17:00 עד איזה 1 בלילה. תנסי למצוא שעות שאת יכולה.. חבל לוותר כ"כ מהר.

WTR

New member
תראי, אפשר לראות שאת קשורה אליו..

אני מבינה שאת חושבת לטובתו. וכל הכבוד לך על כך
אני תמיד ממליצה, לפני שחושבים למסור, לשקול האם אפשר לעשות משהו לטובת החמוס שלא יכלול איזושהי הרגשה של עצב/טראומה. הרי אם היה לך תינוק, והיית כל כך עסוקה, היית פשוט מוסרת את התינוק שלך? (זה אולי יישמע לך קיצוני, אבל לטעמי - חיית "מחמד" היא כמו תינוק קטן). מה שאני ממליצה, זה לראות אולי יש מישהו שאוהב חמוסים באזור שלך, ויהיה מוכן לבלות עם החמוס כמה שעות בצהריים. האם בסופי שבוע את פנויה? אולי את יכולה "לפצות" אותו ולקחת אותו כל סופ"ש לגינה כדי שיהנה מכל הזמן שהוא היה סגור בבית? אבל האמת, לדעתי הכי טוב (אם את יכולה להרשות כלכלית) זה להביא עוד חמוס/ה. חמוסים הם חיות להקה, הם נהנים לבלות זמן אחד עם השני. זה כמובן יהיה הפתרון האולטימטיבי. הצעתי לך כמה אפשרויות, מקווה שחלק מהן יתאימו לך ושהמסכנון לא יצטרך לסבול. מחכה לשמוע את הדעה שלך

כמה דברים להבהרה כנסו

בס"ד יש לי את הגורים שלי מהמלטה של הפינצ'רית שלי. ואני מגדל כמה שנים טובות חיות בית ותוכים. ואכן מי שרוצה למסור הוא נותן מכל הלב ולמישהו שמבין. ולא מחפש לעשות כסף. קיבלתי מכמה אנשים אוגרים סיבירים ואני מטפל בהם מכל הלב. וממש לא חיפשו לעשות כסף. יש לי נסיום עשיר ורב בטיפולים וגידולים של חיות בית ותוכים. ואני לא מחפש מישהו שרוצה לעשות כסף מהצד. מי שרוצה מוסר מהלב ומאהבה למקום שבו יהיה טוב ונוח לבעל חיים שלו. ושיהיה לו בית חם. אבל כל אחד והדעה שלו. שום דבר לא בכח. אני אוהב את החיות שלי ומעניק להם את מלוא אהבה שיש. כל טוב

Sweet Fantasy

New member
אם אתה אוהב את הכלבה שלך

תעקר אותה, לא חסרים כלבים מעורבים ברחוב ובעמותות, ולא חסרים כלבים שמומתים כל שנה, בגלל שהבעל שלהם אהב את האמא שלהן כל כל ונתן לה להמליט.

WTR

New member
אם אתה לא מחפש לעשות כסף אז למה

אתה מרביע את הכלבה הפינצ'רית? ועוד הרבעה של מעורבים? אתה מודה לזה שאתה מסכן אותה בסרטן הרחם, דלקות עטינים וכו'? אתה יודע שכלבה צריכה להיות להריון בגיל 3 מינימום, ולא יודעת מפעם בכמה שנים? אחרת אתה מסכן אותה בריאותית. ואתה מביא גורים לעולם שאין מקום בשבילם? כי מאוד קשה למצוא בית טוב ויציב לכלבים/חתולים בארץ. וגם אם מצאת, הבית הזה יכל להיות של גור כלבים מסכן שמחכה לזריקת ההרדמה שלו בכלביה כי "אין מקום בשבילו" במדינה הזו. ולמה? פשוט מאוד. פיצוץ אוכלוסין של כלבים וחתולים בגלל הסיבה הפשוטה שיש אנשים שלא מעקרים/מסרסים את החיות שלהם. יש לי משהו במיוחד בשבילך תקרא את זה - http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles/11500077.doc , ותגיד לי מה אתה חושב. נכתב ע"י ויטרינר כמובן.

e f f i e

New member
איזה תגובות מהירות...

לצערי אני גרה באזור של דוסים וזקנים ככה שאין כ"כ מישהו שיבוא לעזור לי. סופי שבוע אני עובדת ערבים גם כן אבל אני בדר"כ אצל ההורים ואז הוא מטייל חופשי בחדר הישן שלי במשך יומיים. ימי שישי בצהריים יש לי מפגשים של פורום החיפושיות (הרכב, לא הלהקה) ואז כמובן הוא מטייל איתי על רצועה במשך שעתיים עד שהוא כבר מטפס עלי עם מבט מתחנן של "רק תרימי אותי, ותני לי לישון עלייך" חמוס נוסף לא בא בחשבון כרגע מסיבות שישארו איתי. בכל מקרה- אני אדבר עם בעל הבית על לסגור לו איזה פינה שאני אוכל להרגיש בטוחה שהוא יהיה בחדר אחד ולא יטייל במטבח למשל או יקפוץ לי שוב מהמרפסת.

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo45.gif

אני חושבת שלאבטח איזה פינה זה הכי טוב.. אין סיבה שלא יסכימו לך, זה לא שאת שוברת או בונה קירות, חוצמזה שלבטח דירה לא ממש קשורה לבית שלך או לא שלך. שאנחנו אומרים לבטח את הדירה אנחנו לא מדברים על בניית גדרות ומעברים מיוחדים וכו'.. זה רק לחסום מקמומות צרים (מתחת למקרר מתחת לארונות, שאת זה אפשר לעשות גם עם סמרטוטים, או כם חתיכת קרש, הרחקת דברים חדים ושבירים, בקלות אפשר לעשות ע"י הרמה למדפים ומקומות גבוהות, בקשר לתריס, לסגור חלון וכו'..

N a d a v 1 6

New member
אם היית גרה באזור שלי הייתי עוזר=]

אוו יותר נכון אני מנדב כבר את אחותי
. תעשי מה שאת מוצאת לנכון אגב רגע רגע איזה חמוס?זה (צבע) אח שלי קונה חמוס בקרוב(הוא רוצה קינמון).

The Reuty

New member
את עדיין מעוניינת למסור?

בנדוד שלי מעוניין בחמוס.. החמוס שלו נפטר לפני שבוע בערך והוא רוצה חמוס אחר... במידה וכן, צרי קשר במסרים

ליז 6

New member
תגובה לדילמה שלך

שלום, לי קוראים ליז ואני מאוד אוהבת חיות יש לי כלבה והיו לי גם תוכים, ארנבים, שרקן, אוגר ..... ולפי דעתי החמוס שלך בטח נקשר אליך והוא אוהב אותך, זה מעשה מאוד יפה שאת רוצה למסור אותו בגלל שאכפת לך ממנו, ולפי דעתי הוא מחכה לתשומת הלב ממך בזמן שאת בעבודה, ואם תקדישי לו זמן לאחר העבודה ובשישי\שבת הוא בטוח יהיה שמח, לפי דעתי תנסי להשאיר אותו אצלך ואם זה לא הולך, למרות שאני מאמינה שכן (אם את אוהבת אותו) אני אוכל לאמץ אותו אולי. בתקווה שעזרתי ליז

למעלה