מתלבטת

עיריתת

New member
מתלבטת

שלום לכולם, אנחנו משפחה עם 3 ילדים 13,10,3 וראינו דירה למכירה ליד לב המושבה (בסביוני נצר סירני). הדירה נראית נחמד וגם האיזור. הבעיה היא שאנחנו חולונים ולא מכירים את נס ציונה. תוכלו לעזור לנו? האם האזור טוב? האם יש בתי ספר/גנים קרובים? האם יש אזורים יותר טובים בנס ציונה בשבילנו? מאד אשמח לקבל רקע + המלצות על העיר. תודה מראש, עיריתת

אממ אני יכולה לנסות לעזור..

(גם אנחנו עברנו לכאן לא מזמן (5 חודשים)) עכשיו.. האיזור של החטיבות והתיכון (יש שתי חטיבות ותיכון אחד פה) הוא לא האיזור של לב המושבה.. הוא מהצד השני.. יש את הפרוייקט של זליג.. שממש נושק עם החטיבות והתיכון.. תנסי שם הבתים בפרוייקט הזה גם הוא מרחק הליכה מהקניון והיכל התרבות.. וגם מתחילים לבנות פה בריכה חדר כושר ו"מרכז" כזה עם חנויות.. בקיצור - מקום נחמד. בהצלחה לכם.. עדי

עיריתת

New member
ממשיכה להתלבט

תודה על תשומת הלב והאינפרומציה. האם את מתכוונת שהצד המערבי יותר טוב מהמזרחי? והיכן נמצא הפרוייקט של זליג? במערבי? יש לך מושג איך אפשר להגיע אליו? תודה מראש, עיריתת

אני לא יודעת מה זה הצד המזרחי/מערבי

.. אז קשה לי לענות לך על *זה*.. כמו שאמרתי הפרוייקט של זליג נמצא באיזור של הקניון, קריית התרבות, החטיבות והתיכון.. ויש פה גם יסודי אני מציעה שתחכי להתייחסות של מישהו שגר פה יותר ממני.. אנשים כאלה מכירים את האיזור טוב יותר בהצלחה..

yifatushc

New member
שלום עירית ../images/Emo140.gif

נס ציונה מתפתחת לרוחב בשנים האחרונות, וחלק מהשכונות הן אכן לב המושבה (מזרח), פרוייקט זליג (מערב), גבעת טוסקנה (צפון), וגם שכונת מליבו. אני גרה במליבו, ואנחנו מאוד מרוצים מהסביבה והאוירה השקטה. יש גנים בשכונה, בתי ספר במרחק 2 דקות נסיעה, והחטיבות והתיכונים בנס ציונה מרוכזים באותו מקום, הקרוי "קרית המדע", והם במערב העיר. יפעת

עצתי

הבנייה של שמשון זליג היא בנייה תעשייתית ולא באיכות טובה אולם האיזור הוא טוב כי הוא קרוב לתיכונים,לחטיבות ולבתי הספר היסודיים בן צבי ושקד(בית ספר שקד הוא בית ספר מעולה שמועמד לפרס בית הספר הטוב או משהו כזה...),הייתי ממליצה לך על הפרוייקט שנמצא ליד שמשון זליג שכולל מספר בתים באיכות טובה וכן קרוב למרכז...אני לא זוכרת מה שמו...לא הייתי ממליצה על מליבו שכן חברותי הקרובות שגרות שם מתלוננות שזה רחוק מדיי...ואם את לא יכולה להסיע את הילדים כול הזמן אז לא הייתי ממליצה על מליבו...ונחזור לבתי הספר:בית הספר המוביל מבחינת חינוך הוא שקד.ולא הייתי ממליצה לך על בית ספר הדר שכן הוא רבוי בתלמידים מופרעים...בדוק...לסיכום:האיזור שאני ממליצה לך זה או לקנות בשכונת השריון או בשכונת נווה ניר הכוללת בריכה(אלו שכונות בנות כ-18 שנה)...או לקנות בית חדש בפרוייקט של שמשון זליג או הפרוייקט שלידו...הסביבה איכותי...אם את רוצה בתים פרטיים יש את הבתים הפרטיים בצמוד לחטיבות ולתיכון...בהצלחה!

למעלה