מתלבטת

מתלבטת

כאחת שיש לה אין סוף ספקות ומתחבטת כל הזמן בשאלות של קיום זהות ועוד. אחד הדברים היותר קוסמים לי זה להיות שוליה של פסל דגול, הלמידה שלי היא אינטואיטיבית ומהתבוננות, כל חיי למדתי כך, החיקוי אצלי עבר כנראה מאמא שלי שרואה תכניות בישול אף פעם לא רושמת והאוכל יוצא לה גורמה. עם השנים אני מגלה שכנראה יש לי הפרעה כלשהי קשב או הבן דוד שלו ומסוגלויות הלמידה שלי מצטמצמות לצפיה והפנמה. לפעמים אני חושבת שלמידה מסודרת היתה גורעת מהיכולות שלי. כיום אני עובדת במקום שאישית אני מרגישה וגם הסביבה משדרת לי מה את עושה כאן? קצת לא שייכת להנה"ח ולכן אני כבר הרבה זמן מעבירה גם כיתות בנושא הקשור לתחום הרגשי. החלום שלי כמו שכתבתי להיות שוליה של פסל, לגעת בחומר לעבוד ולעבד אותו בסביבה מפרה. איך מגיעים לזה?

מתלבטת ? או מפחדת ?

מכירה 3 פסלים שהיית רוצה לעבוד איתם ? פנית כבר לאחד מהם ? מכאן מתחילים. אם יש שם פחד - דברי איתו. הקשיבי לו בשקט, אל תעני לו רק תני לו במה שקטה וחופשית לומר הכל. אחרי זה תחשבי מה את עושה בהצלחה אמיר דרור

danapeleg

New member
איך לא ראיתי את השאלה הזאת קודם?

גם אם היא לא יועדה לי, אני מרשה לעצמי להתייחס... נדמה לי שיש לך רעיון קצת רומנטי - היום עוזרים של פסלים הם לרוב אנשים טכניים, שמזיזים דברים כבדים, וכיוצא באלה. אין מיכלאנג'לואים בסביבה... אבל מעבר לזה, אני פשוט מרגישה בצורך שלך לעשות משהו יצירתי עם הידיים. לדעתי, קחי קורס, הכי פשוט אפילו, הכי בסיסי במתנ"ס בפיסול קרמי, או משהו בדומה לזה - ותראי לאן זה מביא אותך. אולי זה יספק את הצורך שלך - ואולי תחליטי לקחת קורס מתקדם יותר. ואולי תפגשי שם פתאום מישהו שיביא אותך לעבודה הבאה שלך. ותיהני מזה, זה כיף, זה נהדר!!!

למעלה