מתלבטת

• פותח הנושא zofa
  • פורסם בתאריך

zofa

New member
מתלבטת

בת כמעט 29 הפסקתי גלולות בספטמבר הקודם ורציתי להתנקות מהגלולות כ-3 חודשים בהם לא ניסינו. מאז אנו מנסים ומנסים. המחזור שלי 28 יום ואחת לשלושה חודשים 27. ערכה לבדיקת ביוץ הראתה חיובי בימים ה-11 וה-12 האם באותו היום הייתי הכי פוריה או הביוץ חל מאוחר יותר. בכל מקרה מתלבטת האם לגשת לרופא ולבקש בדיקות נוספות או לנסות שוב. אני רוצה להקלט ללא רופאים ובדיקות שונות ובא לי שזה יצליח לבד, כמובן שהבעלול שותף.

אפרסקה

New member
היי זופה ../images/Emo50.gif ברוכה הבאה

בעיקרון נשמע לי שהמחזור ממש הסתדר יופי ואת עדיין נמצאת בשלב השנה בה מנסים בלי שום התערבות רפואית. אם את קצת דואגת אפשר לבקש מעקב זקיקים חודש אחד על מנת לראות שאכן היה ביוץ אבל הגישה הטבעית שלך היא באמת הגישה הכי טובה. רוב הבנות שפנו פה לעזרה רפואית לא כ"כ התאזנו עם המחזור או שידעו מראש על בעיה. אם אני לא טועה בדיקת ביוץ מראה את יום הביוץ או יום לפניו (עפ,י עליה בהורמון הביוץ). אם זה הראה חיובי ביום ה-12 והמחזור הגיע ביום ה-28, כלומר אחרי 16 יום, זה עדיין נחשב לנורמאלי, זהו שלב לוטאלי (השלב בין הביוץ לוסת) ארוך יותר. אבל זה אני אשאיר למבינות יותר לענות. בהצלחה!

היי זופה , וואו איזה דיוק.

כל שלושה חודשים 27 יום ומחזור סדיר של 28 ימים. לדעתי אם לא יהיו בעיות מיוחדות את תכנסי מהר להריון.

למעלה