מתלבטת

liri251

New member
מתלבטת

גיא בן שנה ושלוש...
עברנו תלאות רבות בהנקה..לשון קשורה... רגישות לחלב שגרמה לריפלוקס וגזים נוראיים...חודשי חייו הראשונים היו גיהנום לשנינו עד שגילינו מה יש לו.
אחר כך לילות שלמים ללא שינה והנקה סביב השעון.
בהריון אמרתי אם יצא אני אניק ואם לא אז לא. ואיכשהוא כשהוא נולד החלטתי שתמל לא יכנס לפה שלו. כמובן שקיבל כמה פעמים בזכות התינוקייה ואמא שלי אבל מה מאוד הבנו שחלב לא עושה לו טוב.
לעניינו.
היום הוא אוכל מוצקים מעולה!!!!
אוכל ארוחת ערב מעולה ואז דייסת שיבולת שועל. ישן רצוף בערך עד שלוש ארבע.
יונק לפני השינה ומתי שמתעורר בלילה.
תמיד קם שעה וחצי שעתיים אחרי. רעב. אני יודעת כי הוא מבקש קה שזה ציצי אצלו. לא נותנת כי רוצה שיאכל ארוחת בוקר.הוא קם בערך סביב רבע לחמש חמש ולא רוצה לחזור לישון. מקסימום נשאר לידי במיטה עד חמש וחצי. יש לו ליחה ואם יונק בדרך כלל לא רוצה להפסיק ואז מקיא. אז נותנת פנקייק/פירות מה שיוצא.
ויש הרגשה שהוא רעב ולכן קם.
אני מאוד מתלבטת אם להציע לו תמ"ל בשלב הזה. הוא אלרגי למטרנה. לא לחלב ולא לסויה אלא למטרנה עצמה. לא ידוע לאיזה רכיב.
אני תוהה אם להשלים עם זה שהוא קם בחמש ושזה יעבור מתישהוא או שלנסות תמל. חלב רגיל אני לא מוכנה לתת לו בשום אופן. היה אלרגי לחלב עד גיל שנה. מקבל מוצרי חלב במינון נמוך וההמלצה היא לא לתת לו חלב ניגר.
מה כדאי לעשות?
לא מפריע לי לקום להניק בלילה. מפריע לי שאני מרגישה שהוא יכל לישון עוד קצת. בעלי לוחץ להפסיק להניק. אני לא רוצה. כיף לי כל כך החיבור הזה בנינו. אבל כן מתוכנן היריון נוסף באופק ואסור לי להניק בהיריון. (היריון בסיכון)

michal@gal

Active member
מנהל
אני הייתי מניקה במיטה בשעה 5

ואז יש סיכוי שהוא ירגע וירדם לצידך לעוד שעה. לפחות עם הצעיר שלי זה היה ככה.

תמסרי לבעלך ממני (מנסיון אישי) שגמילה מהנקה לא אומרת שהפעוט יפסיק להתעורר לאוכל באמצע הלילה, זה רק אומר שהוא יצטרך לקום להכין בקבוק.

אם את רוצה להציע משהו בבקבוק שהוא לא חלב פרה, אפשר להציע חלב אורז או חלב שקדים. אולי להציע בקבוקון של אקטימל. לא הייתי מתחילה עם תמ"ל בגילו. נראה לי מיותר.

liri251

New member
ניסיתי

הוא פשוט יונק ואז רוצה ללכת לשחק.
מבחינתו זה בוקר.
הוא עירני לחלוטין.
לדעתי הוא פשוט ישן מספיק. ישן בגן בוקר שעה וצהריים שעתיים. הולך לישון בערך ב 7 וחצי רבע לשמונה. מחזיק עד שלוש וחצי. יונק וחוזר לישון עד רבע לחמש חמש.
תוהה אם לנסות לגמול מהארוחה של 3 וחצי. בעיקרון עשינו גמילת לילה לפני חודשיים והוא הפסיק להתעורר כל שעתיים אבל את ההנקה הזאת לא הצלחתי להוריד והאמת אין לי ממש כוח לזה.בכל מקרה הגמילה התרחקה מאיתנו כי נדבקתי ב CMV ועלי להמתין חצי שנה כרגע להיריון חדש.
ברור לי שאם היו מושכים אותו בגן ולא היה ישן בוקר היה יותר טוב אבל נוח להם ואין אם מי לדבר....וככה זה נגרר

michal@gal

Active member
מנהל
שנת בוקר אחרי גיל שנה?

את צודקת. נשמע שהוא כבר ישן מספיק ולכן קם מוקדם.
אם תדחו את שעת ההשכבה ל 8 וחצי או 9 יש סיכוי טוב שיתחיל לקום לקראת 7, ואז הבקרים שלכם ישתפרו.
יש גם סיכוי טוב שאם יקום מאוחר יותר יהיה פחות עייף בבקרים וכבר לא ירדם בגן לשנת בוקר.

liri251

New member
אני אנסה את זה

גן מעצבן! מחכה כבר שירד לפעוטון... למרות שגם שם ישנים...
זה גן תעשייתי שעולה הון תועפות. כמו מפעל. גן שאמא צעירה מסתנוורת ממנו ואז מבינה כשכבר מאוחר מידי. שלא תחשבי. הטיפול בו מעולה אחרת לא הייתי משאירה אבל הם עושים רק מה שנוח להם ולא מקשיבים להורים. כבר רשמתי אותו לגן אחר בספטמבר. זה בדיוק מה שאמרת. גלגל שמסתובב. קם מוקדם ואז ישן בוקר. אנסה למשוך אותו באמת!

למעלה