מתלבטת

redpumpkin

New member
מתלבטת

לפני מספר חודשים נפרדתי מהאקס
אני בת 24 ומרגישה שאני בשלה לקשר הבא
אבל מפחדת שלא יגיע
כי קשה למצוא מישהו בלי שמישהו אחר יכיר ביניהם,זו דעתי.
עכשיו אני מתלבטת אם להירשם לאתר הכרויות
מצטערת אם אני אפגע במישהו/י אבל תמיד ראיתי את זה כצעד נואש
לא כולם רואים את זה בעין יפה
וגם מפחדת שאפגע
מצד שני אני אומרת לעצמי אולי אמצא את המישהו
אני מכירה כמה וכמה בני זוג שהכירו ככה
אני לא יודעת אם להרשם,אף פעם לא התחברתי לדברים האלה
אני יודעת שזה עניין פעוט ולא עניין רציני אבל עדיין אשמח תגובות

sani48

New member
היי

אני לא חושב שיש משהו נואש בלהירשם לאתר הכרויות,וגם זה לא אמור לעניין אותך איך אחרים רואים את זה,זה חיים שלך,תעשי תמיד מה שטוב לך,לעומת זה,לא קל למצוא גבר רציני באתרי הכרויות,ותקחי בחשבון שיש מצב שיום אחרי שתצאי איתו(גם אם יהיה לכם נחמד)הוא יצא עם מישהי אחרת מהאתר,ויבדוק גם אותה,והפיתויים שם רבים,גם מבחינת היופי,וגם מבחינת זה שיש לא מעט בחורות ,שכבר רושמות בכרטיס,שהן מחפשות קשר רק למטרת סקס,כך שיהיה לך קשה למצוא גבר שישקיע בך,שיש לו שם בחורות פצצות מין,שהוא לא צריך להשקיע בהן כלום,מה שכן אני מכיר אנשים שהכירו דרך אתרי הכרויות והיתחתנו,כך שאי אפשר להכליל,אולי שווה לנסות,לשיקולך,בהצלחה

redpumpkin

New member
אני מסכימה איתך שקשה/

אבל עדיין אני מכירה לא מעט זוגות שהכירו על ידי אתר כזה
גם בלי הפיתויים זה קשה למצוא מישהו מתאים ככה או ככה :)

ותודה על העזרה

YomiRel

New member
חחח? לאיזה אתר הכרויות אתה נכנס בדיוק?

תגיד לי, כי זה נשמע ממש טוב...
לא ראיתי יותר מדי בנות שמחפשות שם קשר רק למטרת סקס... למען האמת אפילו לא אחת

sani48

New member
חחחחח,היום אני לא ניכנס לשום אתר הכרות

כי אני נשוי,אבל היתה תקופה(לפני הרבה זמן)שהייתי רשום בכל מיני אתרי הכרויות,וזה בדיוק מה שהלך שם,אם אני יזכר בשמות של האתרים אני יגיד לך,על כל מיקרה גם שמים פה מדי פעם פירסומות,של כל כל מיני אתרי הכרויות שיכלו להתאים לך,אז תשיב לב,בהצלחה

Megie

New member
היי

מזדהה איתך בעיניין של אתרי הכרויות..
אני לא ממש אוהבת את זה אבל לדעתי אין כאן מה להפסיד-תעשי את שיטות ה'ניסוי וטעיה' לא ילך תוותרי

לדעתי גם בפייבוק אפשר להכיר..ובכלל-ככל שתצאי יותר כך עולם ההכרויות ייפתח בפנייך יותר.. אבל כמובן שהעיקר זה לצאת למקומות איכותיים ולא לצפות להכיר במועדונים וכאלה(שם אפשר להכיר אבל לא בטוח שאת מה שאת מחפשת
)

יש לך גם את פורום הכרויות ובכללי בפורומים עצמם-במסרים.

בהצלחה!!!

מנקודת המבט שלי

זה שאת מרגישה בשלה לקשר הבא זה מצויין, להמשיך הלאה ולא להיתקע על העבר זה הכי הדבר הכי טוב שאנחנו יכולים להעניק לעצמנו.
את סה"כ בת 24 כל החיים עוד לפניך, אני מבינה מאיפה נובע הפחד הזה, אבל תנסי ללכת קצת אחורה במחשבה, איך הכרת את האקס? איך הכרת אולי בנים שיצאת איתם?
אני אומנם יותר קטנה ממך ב-3 שנים, ועוד לא יצא לי לעמוד בסיטואציה של אתר הכרויות כן או לא, אבל אני אישית פחות נמשכת לזה, כי אי אפשר לדעת מי יושב מאחורי המסך, ואת מי תפגשי במעלה הדרך.
ונכון שהכירו ככה אנשים, אבל בעייני זו השיטה הכי פחות מומלצת, במיוחד בגילך.

רשמת שאולי יהיה לך קשה להכיר בלי שיכירו לך, ומה הבעיה בזה? את חבר שלי הכרתי ככה, חברה טובה שלי, שידידה טובה שלו החליטה ביום בהיר שאנחנו מתאימים והשאר היסטוריה, תגששי, תזרקי מילה
לחברות\חברים שאת רוצה להמשיך הלאה, אולי הן מכירות מישו שיתאים לך ולא חשבו עלייך כאופציה כי הן חושבות שלא המשכת הלאה?
ביציאות עם החברים שלך את גם יכולה להכיר אנשים, אל תפסלי אנשים כי הכרת אותו בפאב או בדאנס בר, ככה את גם רואה מי עומד מולך ויכולה להחליט אם מתאים לך או לא כמעט באופן מיידי.

בכל אופן, מה שתחליטי, תהיי שלמה עם עצמך.
בהצלחה :)

היי

אני גם לא אוהבת אתרי הכרויות, אבל זה כי ניסיתי, וזו פלטפורמה שאני לא מסתדרת איתה.
אני לא חושבת שזה צעד נואש, ההיפך, כיום, כשעולם ההכרויות קשה כ"כ, זה אחלה מקום להכיר אנשים שלא היית מכירה בדרך אחרת, ויש גם זוגות
שהתחתנו משם..
הכל יכול לקרות.

עם זאת, את צריכה לסגל יכולת לסנן נכון ולהתמודד עם צביעות שיש שם בכמויות מסחריות לפעמים, ובגדול, לקחת את הכל כחוויה נחמד ה ותו לא.

אהבה יכולה לצוץ מכל מקום, אפילו בזמן ההזוי ביותר, ובלי שאפילו תחפשי.. מנסיון.

אל תפסלי כלום, הכל יכול להיות כיף עם הגישה הנכונה.

שלום

אתר הכרויות בדרך-כלל מרמה וגונב כסף. עדיף שתשתתפי במסגרות שמעניינות אותך, כמו חוגים ודברים כאלה, ושם תכירי אנשים חדשים עם שפה משותפת ותיצרי אתם קשרים מתוך אהבה.

למעלה