מתלבטת

lin45

New member
מתלבטת

שלום לכולם, אני מעתיקה כאן שאלה בנוגע ללימודי NLP בנוסף ובמקביל ללימודי אימון (העליתי שאלה זו גם בפורום NLP) - אשמח לקבל את עזרתכם: אני מעוניינת להתחיל ללמוד NLP, ומהבירורים שערכתי אני מתלבטת בין שני מקומות האחד: יוסי קדמי והשני: ג'יימס איזק/אריה קגן. שאלותיי הן: - הקורס של קדמי מרוכז (9 ימים מלאים) - מהם היתרונות/ החסרונות של שיטה זו? - האם מישהו כאן למד שם והצליח ליישם את הנלמד בתקופה כ"כ קצרה? - הקורס של ג'יימס כולל גם הסמכה בדמיון מודרך - עד כמה זה יכול לסייע בפרקטיקה בהנחה שרוצים לעסוק אח"כ בהנחיית NLP? - אשמח לשמוע פידבקים על הלימודים בבתי"ס הללו, יתרונות/חסרונות. תודה!

Csara

New member
למתלבטת...

שלום לך מתלבטת! אני למדתי בית ספר אחר ( לשם שינוי- מיקי ברקל) -בקורס מרוכז. אני חושבת שזה קריטריון שולי לאפקטיביות של הצלחת הלימודים. זהו קריטריון שהיתה לו יותר השפעה על הלו"ז הכללי בחיים שלי. בעניין דימיון מודרך - לצורך עבודה בהנחיית נ.ל.פ לא חייבים ואין ממש צורך בהסמכה בדמיון מודרך. בקורס לומדים מה שצריך לשם הנחייה . הייתי מציעה לך , לשאול את עצמך מהם הקריטריונים /ערכים הכי משמעותיים לך בלימודי נ.ל.פ - ואז להחליט על בית הספר שהכי עונה לך עליהם. אם תרצי את דעתי האישית - על פי הקריטריונים שלי - אשמח במסר פרטי או במייל לשתף אותך. בכל מקרה , בהצלחה רבה

למעלה