מתלבטת.

רחל 65

New member
מנהל אגף החינוך וגם אחראי גנים פנוי

לא צריך להיות ראש מועצה בשביל זה. אגב, איפה רואים את יכולות אדם בניהול? ספר לי אני רוצה לצפות בעיניים שלי, ולהאמין למה שאני רואה, לא למה שמאכילים אותי.

תודה רבה לכולם !

אני אמשיך להתעדכן, בתקווה שבקלפי אבחר נכון. כעת אני מתלבטת בעיקר בקשר למיקי אקרמן, אילן היה משכנע ביותר. אנסה למצוא זמן לעשות טלפונים לאנשים שאליהם נשלחתי. תודה רבה, גילי.

למה אני תומך במנדי - וגם מתחייב לענות לשאלות

לכל המתלבטים אני מפנה להודעה שכבר פרסמתי בפורום למה אני תומך במנדי: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2062&MessageId=122332397 אני מתחייב לענות לכל מי שישאל שאלה, אפילו אם שמו וייזתא הפולני. מעבר לזה אני רוצה לספר לכם סיפור קטן. אשתדל לקצר. כשהייתי בצבע בחובה ובקבע (לפני המון שנים) היה לי שעור שמשתמש אותי גם היום. הגעתי לאחר קורס בממר"מ לתכנת בגף בחיל אויר. הגף היה רגיל וממוצע. קצת אחרי שהגעתי הגיע לפקד עליו מבחוץ בחור נהדר, טייס מסוק בלי המון ניסיון בתכנות. בין הדברים שהוא עשה היו למשל, הכנסת טכנולוגיות חדשניות כמו מחשבי PC ותכנות בפסקל ובC++ הוצאת אנשים לקורסים, ומיסוד טכס עוגה כל יום חמישי. אני לא יודע לשים את האצבע בדיוק על העניין אבל היה לו את זה. אנשים ישבו בלילות וכתבו קוד שאף אחד לא ביקש מהם, כתבו מחדש מערכות כושלות. ובכלל נתנו את הנשמה. הוא הרים את הגף ונהיינו מספר אחת ביחידה. לאחר שנה הוא עזב, ואחד מאנשי הגף קצין נחמד מאוד ואהוב עם הרבה ניסיון בגף קיבל את הפיקוד. עד כמה שזה מדהים בתוך שנה היינו הגף הכי גרוע ביחידה. חוסר מוטיבציה, חוסר עמידה בזמנים. אחרי עוד שנה, עזב השני וחזר הראשון. ומה קרה ? שוב נהיינו הגף המוביל וזה עם אותם אנשים בדיוק. מה למדתי מהשיעור הזה ? 1. יש אנשים שיש להם יכולת בתפקיד מסויים לקדם דברים ויש כאלה שפחות. 2. למי שמוביל את המערכת יש השפעה עצומה על הביצועים שלה. במקרה שלנו, לאחר כל המלל שאפשר לנסות להסביר איתו למה לבחור במועמד זה או אחר. בתחושה שלי, באינטואיציה,מבין כל המועמדים שרצים, מנדי הוא אדם שיכול להוביל את היישוב הכי גבוה. גם אחרים יהיו טובים מאוד, אבל איתו אני מרגיש שנגיע הכי רחוק. אני חושב שחשוב ללכת לחוגי בית כדי להתרשם באופן בלתי אמצעי על מה אני מדבר. בכל מקרה הדבר הכי חשוב, הוא לא לבחור בגולברי, נתנו כאן, אחרים ואני, בפורום המון סיבות עם עובדות מוצקות, פרוטוקולים וכו' לדוגמאות למנהל לא תקין, חוסר תוצאות, חוסר שקיפות, חוסר יושר, ובזבוז כספים. בקשנו תשובות מגולברי ותומכיו, וקבלנו משהו בין חוסר תגובה, לתגובה לא עניינית, ואם יש מישהו שלא השתכנע למה לא להצביע גולברי, אני מוכן לשקיע עוד זמן ולתת עוד דוגמאות למי שיבקש ממני במייל [email protected] יום טוב גל

naamas7

New member
מדוע אני תומכת באבי קולמן

לכותבים ולקוראים בפורום! ראשית אני שמחה שיש קצת יותר התעוררות ומעורבות - אני מקווה שזה מעיד על אחוז גבוה של אנשים שיצביעו בבחירות וזה הדבר הראשון החשוב בעיני. מהסיבות הבאות בחרתי להצטרף לרשימת אופק ולעומד בראשה אבי קולמן. 1. יש לאבי קולמן את היכולת להנהיג ולהוביל תהליכים ופרוייקטים ואין בולט יותר מפרויקט עצום כמו הקמת שבט הצופים בקדימה והובלתו במשך שש השנים הראשונות. מעבר ליכולת שלו בפרויקטים רבים אותם ניהל והוביל בעיסוקיו הפרטיים. 2. אני ורבים מחברי מכירים את אבי קולמן מעל 14 שנים ויש כאלה שאף יותר. כאן לא מדובר בהרגשה או תחושה שצצה לגבי אדם שהחליט לפני מספר חודשים לרוץ לראשות המועצה ואיני יודעת כמה מכם הכירו את מנדי קודם לכן. משיחות עם אנשים מדובר בהכרות של מספר חודשים לרובכם. 3. חשוב לי ולאנשי הסיעה הבחירה באנשים שכולם עסקו, עוסקים וימשיכו לעסוק בפעילות התנדבותית בתחומים השונים. מסיבות אלה ונוספות בחרתי באבי קולמן ואני משוכנעת שהוא האדם שיוביל את השינוי הנדרש בקדימה. אני מזמינה אתכם להגיע לחוגי בית ולהתרשם וכן למי שמעוניין שיצור עימי קשר במייל ואשמח לענות על שאלות נוספות [email protected] סוף שבוע רגוע לכולנו נעמה שפטלוביץ מועמדת מספר 4 ברשימת אופק בראשות אבי קולמן כי מגיע לנו יותר!

למעלה