מתלבטת.

מתלבטת.

אני קוראת הרבה מאוד זמן את כל ההודעות בפורום, ועדיין לא השתכנעתי בקשר לאף אחד מהמתמודדים. אשמח אם כל אחד יסביר לי, מדוע עלי לתמוך במתמודד שבו הוא תומך. תודה מראש, גילי.

kirschi

New member
מיקי אקרמן

שלום גילי, אפתח בכך שאם היית שואלת אותי לפני שנה, או אפילו לפני שלושה חדשים אם אשקול להיות פעיל פוליטית במטה בחירות, הייתי מיד עונה בשלילה. אני באופן רגיל נושא דיעה שלילית על פוליטיקאים... עד שפגשתי את מיקי. זה התחיל בכל שאני פועל כשנה וחצי להפסקת זיהום אויר שמגיע מכוון חקלאים שמסביב לצורן. בפניות חוזרות ונשנות לגורמים רשמיים זכיתי לתגובה אוהדת, אך אפס תוצאות בשטח, או לחוסר תגובה מוחלט (כמו למשל מראש המועצה המכהן). בחודש יולי פניתי למיקי אקרמן, וזה החל לפעול מיד הן ביציאה לסיורים בשטח, והן בתכנית פעולה. עם הזמן הצטרפתי למטה הבחירות של מיקי - ניכר שמיקי הוא איש עשיה, בולדוזר, ישר ואמין. במהלך החדשים האחרונים למדתי על הפרויקטים הרבים שמיקי מעורב בהם ומקדם אותם, הכוללים (רשימה אקראית) את תכנית מיתון התנועה, תכנית האבטחה ביישוב, הצלת בית הנוער והקצאת 300 מ"ר במקום ה-80 מ"ר המשפילים שהוצעו ע"י ראש המועצה, שיפוץ מערכת הניקוז ביוספטל, ועוד. תוכלי לקרוא עוד על הפרויקטים שבוצעו ותוכננו ועל התכניות לעתיד באתר של מיקי. בנוסף לתכונות האופי שלו, מיקי הוא בעל נסיון מוניציפלי עשיר, הן ביישוב, והן כמנהל פרויטקים למחשוב בעיריית תל-אביב יפו. כפועל יוצא למיקי קשרים רבים בהיבט המקומי, האזורי, והארצי. ביטוי לכך ניתן למצוא, למשל, בהצלחה האדירה של פינוי האנטנות מאתר הילל (עבודה רבה מול משרדי ממשלה), בנושא איכות הסביבה (הפעלת ראש המועתה האזורית בנושא השריפות), וצירופו של איציק קרן לרשימתו של מיקי. זה האחרון מוביל אותי לרשימה של מיקי - היחידה שמורכבת באופן מאוזן בין קדימה לבין צורן, ושכוללת מספר רב של אנשים חזקים ביותר. גם החברים שאינם במקום ריאלי מחויבים להמשיך ולתרום לאחר הבחירות. בשורה התחתונה, מדובר באדם שתרם רבות ליישוב, והיחיד שמסוגל ורוצה להצעיד אותו להיות המקום שאנחנו באמת רוצים לגור בו, בסיוע רשימה חזקה ומאוזנת, שיכולה ורוצה להקים קואליציה לטובת היישוב, ושמגובה בספקטרום רחב של בוחרים. אילן קירשנבאום

תודה.

תודה לך, אילן. למען האמת אתה היחיד שבאמת פירטת והסברת על המתמודד, ולא שלחת אותי לחוגי בית. הרבה חומר למחשבה :)

naamas7

New member
תשובה לגילי

בוקר טוב גילי, אשמח מאד אם תגיעי לאחד מחוגי הבית של אבי קולמן ותוכלי לשמוע וכמובן לשאול ולקבל הסברים על הסיעה ועל ראש המועצה המיועד. לפרטים נוספים: www.kolman-ofek.co.il יום טוב נעמה

שירי147

New member
חוג בית של מנדי

את יכולה ללכת לחוגי בית של מנדי האיש מרשים רציני מאוד ומתאים מאוד מאוד במיוחד לאחר שתיקראי את כל מה שכתוב בפורום שבו את נמצאת כרגע . האתר של מנדי www.kadima-zoran.org שירי

שירי ונעמה היקרות,

לא אוכל להגיע לחוגי בית בזמן הקרוב, אני עסוקה בהרבה מאוד דברים כאלה ואחרים. אשמח אם תפרטו לי בקצרה מה עשו קולמן ומנדי ולמה עלי לבחור בהם. תודה, גילי.

naamas7

New member
תשובה לגילי

אשמח לשוחח איתך בטלפון ולענות על שאלותיך נעמה שפטלוביץ 0523309755

שירי147

New member
מנדי מיידע

האימפריה את יכולה להכנס לאתר של מנדי kadima-zoran.org יש שם הרבה מה לראות ולהתרשם כמו כן יש להם נציג צורן ברשימה במקום השלישי לוסטמן רוני איש נהדר שאת יכולה לקבוע איתו . הטלפון שלו 054-4337042 הוא זמין לכולם . שירי

amitrom

New member
מדוע בחרתי לאחר התלבטות במנדי

גילי שלום, גם אני כמוך התלבטתי רבות - רוב המועמדים בעיני טובים יותר מראש המועצה המכהן. לבסוף החלטתי לתמוך במנדי מהסיבות הבאות: 1. להערכתי סיכוייו לעלות לסיבוב השני ולנצח את גולברי הם הגבוהים ביותר 2. המשימה העיקרית העומדת בפני ראש המועצה עם היבחרו היא שיקום מחלקת החינוך, בניית חזון חינוכי לישוב שלאורו יפעלו בתי הספר, המתנ"ס ותנועות הנוער ולאורו יוקם תיכון לתפארת מדינת ישראל. למשימה זו, לעניות דעתי, מנדי הוא המתאים ביותר 3. ראיתי את יכולותיו של מנדי בניהול הדסה נעורים ובהובלת הצוות על פי חזון – התרשמתי מאד! 4. קראתי מאמרים שכתב – הסכמתי והתפעלתי מהחשיבה היצירתית ושבירת פרדיגמות 5. אני מזהה אצל מנדי התלהבות רבה יותר (כמו גם בקרב הצוות...) והתנהלות על פי ערכים. יכול להיות שאני טועה, אבל אני מעדיף מנהיג על מנכ"ל! אני מקווה שתגובה זו לא תהפוך לדו קרב של השמצות ולכלוכים. אילו השיקולים לגיטמיים שלי ואני מקווה שהקוראים יכבדו זאת. בהצלחה בבחירתך עמית רומנו - קדימה, צורן

yonib1231

New member
שאלות לעמית

1. לאור אלו סקרים או נתונים החלטת שסיכוייו של מנדי לעלות לסיבוב השני הם הגבוהים ביותר. הסקר שהוצג על ידי הצוות של מנדי מצביע בבירור שאם יהיה סיבוב שני הוא יהיה בין גולברי לאקרמן. מנדי וקולמן מתחרים על אותם קולות ולכן שניהם ביחד לא יעברו את 12% התמיכה. אשמח אם תציג לי נתונים אחרים. 2. שיקום מחלקת החינוך הוא באמת אחד מהנושאים הכי בוערים ביישוב, אולם האם איש חינוך, כפי שמנדי מעיד על עצמו, היה נותן יד לעבירה על החוק. האם ציפצוף על חוק הבחירות זה המסר שאיש חינוך אמור להעביר לילדינו? אני מעדיף שאיש חינוך כזה לא יתקרב לילדיי. 3. להזכירך במערכת החינוך על כל כיתה של 40 תלמידים יש מורה אחד/ת. יחס התלמידים מורים בבית ספרו של מנדי הוא 40 תלמידים ל-7 מורים. אבוי אם ביחס כזה בית הספר לא ישגשג. אני בטוח שאם בבתי הספר בקדימה-צורן יהיה יחס של 7 מורים על כל 40 תלמידים מערכת החינוך תפרח ותגיע להישגים מדהימים. מה לעשות שיש מסגרת תקציבית. איך מנדי מתכונן להתמודד עם בעיית התקציב? ואם הוא מתכוון להעביר תקציבים לנושא שיצביע מהיכן (כי כבר יש גירעון של 9 מליון ש"ח במועצה - הודות לגולברי). 4. מאמרים זה יפה וחשוב אקדמית, אולם ניהול מועצה אינו אקדמיה. החוכמה בניהול מועצה זה להוציא מהכח לפועל. אילו נושאים שמנדי כתב עליהם הוא גם הצליח להוציאם אל הפועל? 5. מנדי הוא מנהיג - אה נכון - הוא אותר מילדותו להיות אחד ממנהיגי דור העתיד. חלאס עם השטויות האלו. מנדי אמנם איש כריזמטי, אבל בניהול יש יותר מכריזמה. יש ניהול צוות, עמידה ביעדים, עמידה בתקציבים, קביעת סדרי עדיפויות, התמודדות עם התנגדויות. אשמח להסבר מפורט איפה זה בא לידי ביטוי במנדי המנהיג. וכן תגובה זו תגרור תגובה שכנגד, מכיוון שהיא מלאה בחצאי אמיתות ומובילה להרבה שאלות שעד כה מנדי נמנע מלענות עליהן. האם התשובות סודיות או שאנו האנשים שלמטה לא מספיק מבינים את דרכי מנהיגותו של מנדי?

Master Stav

New member
יוני הוא אחד הפעילים בפורום

אני יכול להעיד שיש אדם מאחורי הניק שמו אכן יוני אך מעבר לזה הוא מעדיף לשמור על זהותו חסוייה ומהסיבות הכי נכונות בעולם ....לטעמי לפחות .

yonib1231

New member
האם השאלות נוקבות מדי?

עמית שלום, מנסיוני בפורום למדתי שאנשיו של מנדי באים ושופכים מנטרה קבועה ונעלמים ברגע שמתחילות לצוץ שאלות נוקבות בנוגע למנדי. אינני יודע אם זה בגלל שלמנדי אין תשובות לשאלות בגלל היותו טירון פוליטי או שמא לא בא לו לענות כי זה עלול לחשוף צדדים באישיותו שהוא היה מעדיף להצניע. צר לי - אבל אדם שמציג את עצמו למשרה ציבורית, צריך להיות מוכן לשאלות נוקבות בכל תחום ובמיוחד בתחומי עשייה או אי עשייה שלו. אני מקווה שהפעם אתבדה ואתה לא תעלם לי כמו שעשו שאר אנשיו של מנדי. יוני.

amitrom

New member
יוני אני לא אגיב לאדם ללא זהות

יוני, אני מצטער אבל לא אגיב לאדם ללא זהות. מאד קל לזרוק מילים כאשר אתה לא חתום על הדברים. באחריות, משטרת הדעות עוד לא פועלת בקדימה צורן... עמית רומנו

רחל 65

New member
אם כך למה אתה מגיב לצורן אמפריה?

האם עבורך זה שם מזוהה? שונה מיוני ב'?

yonib1231

New member
בריחה מתשובות של אנשי מנדי

צר לי עמית שתשובתך מתחמקת ואינך עונה לשאלות. אם אתה נציגו של מר רבינוביץ, הרי שראוי שתענה על השאלות באופן ברור. יש בקדימה-צורן כמעט 11,000 בעלי זכות בחירה - אתה מכיר את כולם? אני אישית לא מכיר 5%. אם אגיד שקוראים לי יוני בגין או יוני בזוקה או יוני בלוך זה יעזור לך? אל תתחמק מלענות על השאלות או שמא, כמו שחששתי, אתה כמו כל אנשי מנדי - ברגע ששואלים אותכם שאלות נוקבות מדי אתם נעלמים/נאלמים. יוני ב.

שאלה...

עמית, תודה רבה על הטרחה , קודם כל :) עכשיו לשאלה. אתה מדבר על 5 דברים; הראשון לא מאוד רלוונטי למדוע עלי לבחור במנדי, והאחרון די משכנע. שלושת הדברים האחרים מדברים על אותו הדבר: חינוך, חינוך ו... חינוך. השאלה שלי היא, מה (והאם) יש עוד למנדי להציע?

שירי147

New member
צורן אימפריה

זה נכון שצורן אימפריה אבל את/אתה מוזמן לחוג בית של היום לא תתאכזב/י בדקתי עבורך בויצמן 30 בקדימה משפחת נגור וזה אומנם מחוץ לאימפריה אבל יארחו אותך כיד המלך וכנראה יפסקו לך ההתתלבטיות כפי שקרה לי. שירי

amitrom

New member
תשובה ליוני

גילי אנסה להסביר לך את ההגיון מאחורי דברי 1. בהקדמה לדברי אמרתי שהמטרה הראשית צריכה להיות החלפת ראש המועצה המכהן שלדעתי כשל. לכן כדאי לחזק את האדם שיש לו הסיכויים הרבים ביותר לאחד סביבו את התושבים שתומכים בדעה זו בסיבוב השני. 2. כן - חינוך, חינוך וחינוך כי זה הדבר החשוב ביותר לתושבים, לישוב ולמדינה. חינוך זה לא רק ילדים ובתי ספר אלא גם תרבות, ספורט, תנועות נוער, עשייה למען הקהילה, איכות סביבה. חינוך זה גם מיתוג של ישוב וזה גם ערך הנכסים. 3. כמי שנמצא במערכת החינוך לנהל בית ספר בהצלחה זו משימה מורכבת ביותר הכוללת טיפול בפרט, טיפול בצוות חינוכי ובעובדים, יכולת הבנה פוליטית, יכולת לתת מענה לאוכלוסיות מגוונות, כושר הבעה בכתב ובע"פ, ניהול תקציב, עמידה במטרות ויעדים אך החשוב ביותר מנהיגות - כל זה עושה את מנדי למועמד המתאים ביותר לדעתי! 4. מחשבה יצירתית, שבירת קבעונות ויכולת למידה הם תכונה חשובה ביותר למנהיג ישובי. למנדי יש את זה. 5. הנקודה החשובה ביותר שאיתה גם הסכמת איתי - התנהלות על פי ערכים - דברי איתו (ועם המועמדים האחרים) ותתרשמי בעצמך עמית רומנו

למעלה