מיקי אקרמן
שלום גילי, אפתח בכך שאם היית שואלת אותי לפני שנה, או אפילו לפני שלושה חדשים אם אשקול להיות פעיל פוליטית במטה בחירות, הייתי מיד עונה בשלילה. אני באופן רגיל נושא דיעה שלילית על פוליטיקאים... עד שפגשתי את מיקי. זה התחיל בכל שאני פועל כשנה וחצי להפסקת זיהום אויר שמגיע מכוון חקלאים שמסביב לצורן. בפניות חוזרות ונשנות לגורמים רשמיים זכיתי לתגובה אוהדת, אך אפס תוצאות בשטח, או לחוסר תגובה מוחלט (כמו למשל מראש המועצה המכהן). בחודש יולי פניתי למיקי אקרמן, וזה החל לפעול מיד הן ביציאה לסיורים בשטח, והן בתכנית פעולה. עם הזמן הצטרפתי למטה הבחירות של מיקי - ניכר שמיקי הוא איש עשיה, בולדוזר, ישר ואמין. במהלך החדשים האחרונים למדתי על הפרויקטים הרבים שמיקי מעורב בהם ומקדם אותם, הכוללים (רשימה אקראית) את תכנית מיתון התנועה, תכנית האבטחה ביישוב, הצלת בית הנוער והקצאת 300 מ"ר במקום ה-80 מ"ר המשפילים שהוצעו ע"י ראש המועצה, שיפוץ מערכת הניקוז ביוספטל, ועוד. תוכלי לקרוא עוד על הפרויקטים שבוצעו ותוכננו ועל התכניות לעתיד
באתר של מיקי. בנוסף לתכונות האופי שלו, מיקי הוא בעל נסיון מוניציפלי עשיר, הן ביישוב, והן כמנהל פרויטקים למחשוב בעיריית תל-אביב יפו. כפועל יוצא למיקי קשרים רבים בהיבט המקומי, האזורי, והארצי. ביטוי לכך ניתן למצוא, למשל, בהצלחה האדירה של פינוי האנטנות מאתר הילל (עבודה רבה מול משרדי ממשלה), בנושא איכות הסביבה (הפעלת ראש המועתה האזורית בנושא השריפות), וצירופו של איציק קרן לרשימתו של מיקי. זה האחרון מוביל אותי לרשימה של מיקי - היחידה שמורכבת באופן מאוזן בין קדימה לבין צורן, ושכוללת מספר רב של אנשים חזקים ביותר. גם החברים שאינם במקום ריאלי מחויבים להמשיך ולתרום לאחר הבחירות. בשורה התחתונה, מדובר באדם שתרם רבות ליישוב, והיחיד שמסוגל ורוצה להצעיד אותו להיות המקום שאנחנו באמת רוצים לגור בו, בסיוע רשימה חזקה ומאוזנת, שיכולה ורוצה להקים קואליציה לטובת היישוב, ושמגובה בספקטרום רחב של בוחרים. אילן קירשנבאום