מתלבטת..

Emily Ma

New member
מתלבטת.. ../images/Emo268.gif

אני עם בגרות 11.4 ופסיכומטרי 672 אני מתלבטת המון עם מה ללמוד ובאיזה תחום בכלל.. אני רוצה ללמוד משהו שבטוח יהיה לי איפה לעבוד עם סיום התואר.. המליצו לי לשפר פסיכומטרי וללכת על רפואה.. המליצו סיעוד, ריפוי בעיסוק וכל אלה.. אבל כל התחום הזה לא מעניין אותי.. האם יש עוד מקצועות, מתחום שונה, שבטוח תהיה לי עבודה בהם?

לידול

New member
היי

ביקשת רעיונות למקצועות טובים: מחשבים (תכנות), הנדסת חשמל, הנדסת מכונות, ראיית חשבון, כלכלה.

בטשל

New member
הצעה.

תפתחי את ה'דפי זהב' לעסקים, ותעברי על כל תחומי מקצוע שקיים שם, בטח תמצאי שם משהו בשבילך. פשוט, לא?!

Emily Ma

New member
...

עברתי כבר באתרי האוניברסיטאות על המקצועות.. אין אחד נגיד שקראתי עליו ואמרתי: ואללה זה מה שאני רוצה להיות.. בבית ספר הייתי במגמת פיסיקה אלקטרוניקה.. שנאתי את הפיסיקה, אהבתי הרבה יותר את האלקטרוניקה (במיוחד הקטע של הרכבת מעגלים חשמליים מורכבים) אבל לא נראה לי בכלל שארצה לעסוק במשהו דומה כל החיים.. מישהו המליץ לי על הנדסת תשתיות.. הנדסת ערים משהו כזה.. נשמע מעניין.. יש עבודה בתחום?!

את מתכוונת לאחת השלוחות של הנדסה אזרחית את יכולה לברר על העניין בטכניון, אונ' תל-אביב ובמקומות אחרים שמלמדים הנדסה אזרחית. יש כיום גם תואר שני בתיכנון ערים, גם תחום די דומה. כיום אין מי יודע מה ביקוש לתחום. אני מאמין שבעתיד הביקוש יגבר.

למעלה