מתלבטת.. עצתכם

edisson

New member
מתלבטת.. עצתכם

בקצרה: בת 28 נשואה ארבע שנים +2. בשנה האחרונה גיליתי שבעלי בוגד בי (עם נשים מזדמנות)- בפעם הראשונה שגיליתי (הייתי בהריון עם הילד השני) הייתי נרעשת מאוד, היתה לנו שיחה קשה מאוד, הבהרתי לו שאני לא מוכנה לקבל את זה ואחרי משבר ביחסים החלטנו שממשיכים הלאה ומנסים לחזור לשגרה. אחרי חצי שנה גיליתי ששוב חזר לבגוד - ושוב פעם היה משבר, בכי והבטחות מצידו שזה לא יקרה שוב, שהוא אוהב אותנו ולא יכול לראות את חייו בלעדינו. גם אמו ואחיו היו מעורבים בענין, דיברו איתו והוא הבטיח שזה לא יקרה שנית. לטיפול הוא לא הסכים ללכת, אמר שלא מאמין בזה. חזרנו שוב לשגרה. אתמול גיליתי שהוא ערך חיפושים באינטרנט על נערות ליווי, פרטים, תשלומים וכו', ומשך מהחשבון 1500 ש"ח. לא יודעת האם עשה משהו או לא, אבל אני מרגישה כל כך רע עם הגילוי הזה- לא יכולה לסמוך עליו, האהבה כלפיו נפגעת אנושות (שוב ושוב), הלב שלי נשבר פשוט. לא יכולה להמשיך כרגיל בחיי. מה עושים? בפעם הקודמת אמרתי לו שאם אגלה פעם נוספת שהוא בוגד לא יהיה מנוס מלהתגרש. אבל עכשיו כשהרגע בא, אני לא יודעת מה לעשות. להתגרש תמיד אפשר וזה צעד בלתי הפיך. מצד אחד אני חושבת שאני ראויה ליותר - לבן זוג/ בעל אוהב שלא בוגד ומקדיש את עצמו לבית ולמשפחה, ואני לא יכולה להיות בקשר כזה, מבחינת האמת הפנימית שלי. לא יכולה להשלים עם התנהגות כזו. זה רק אני. מצד שני מאחר ויש ילדים הם מהווים שיקול - כל כך כואב לי על הילדים הרכים שלי שיגדלו בלי דמות אב או בבית מפורק, אולי יהיו לנו קשיים כלכליים (בעוד שעכשיו אנו חיים בנוחות כלכלית (בעלי מרוויח משכורת גבוהה מאוד), אני אהיה גרושה +2 - לא בטוח שאוכל להכיר מישהו אחר וכו' - אתם כבר בטח מכירים את כל הלבטים שיש למי ששוקל לעשות צעדים כאלו. רק אציין שבסה"כ החיים עם בעלי טובים אם אני מבודדת את ענין הבגידות (כמה שזה נשמע אבסורדי, לאור הבגידות הרבות שלו) ויש לנו הרבה במשותף, חיי חברה פעילים וכו'. מה אתם אומרים? הייתי רוצה לשמוע את דעתכם.

אינני יודעת

כיצד זה ישפיע על הילדים (עוד לא מכירה מקרוב מזה...) אך חוששני שיש לבעלך בעיה, הוא לא סתם בוגד וגם אין ערובה שזה לא יחזור שנית, להיפך... זוהי התמכרות, הריגוש שבדבר האסור מושך אותו. אם הנכם רוצים להשאר יחד חייב אבל חייב טיפול!!! ואם אינו מוכן או מאמין- לכי לדרכך עם מצפון נקי. הצלחה רבה!

wings23

New member
זה מאד אינודווידואלי

אני למשל לא אסלח על בגידה בחיים, לא אוכל לחיות אם כזה דבר, ולא אוכל שאותו בנאדם יגע בי בחיים. רק מהחשש לחטוף איזה שהיא מחלת מין. הבגידה הזאת זה לא חד פעמי וזה לא מישהי נחמדה שהוא למד להכיר, הבגידות מתבצעות עם זונות פשוטו כמשמעו, תחשבי במי הוא נגע ועם איזה אוכלוסיה הוא מתרועע. הילדים יעברו את זה עם ההדרכה המתאימה בסדר גמור, אל תשימי את הסיבה למה לא להתגרש על הילדים. אני גרושה כבר 16 שנה כמעט, ולמרות שעדיין לא התחתנתי לא עובר יום שאני מודה לאלוהים שנתן לי את הכוחות לעשות את הצעד שעשיתי. בהצלחה

wings23

New member
לגבי הכסף... נו שויין

כסף לא קונה אושר. ואין שום סיבה שתחיי בכלוב של זהב, כי אם תהיי איתו בחיים לא תהיי שלמה וחופשיה

טיטניק1

New member
הקשיבי נא אישה יקרה!!

ראשית, אני מצדיעה לך על החוזק שבך..להוציא את הדברים...ולהתיעץ...-את אישה חזקה ,ללא ספק!! שנית, אני מתנצלת מראש לו דבריי ישמעו כדורבנות מדי, אך,מכיון שאת זו שביקשת לשמוע דעתנו-אכתוב את דעתי הלא מקצועית, אך,עם נסיון חיים... אסתכל על התמונה שהצגת מ2 כיווני חשיבה, האחד,לא נותנת שום לחגיטימציה לבגידה!!נקודה! אדם שלא טוב לו במקום x שיטפל בשורש הבעיה לעומק.או ש..פשוט יקום ויעזוב! בגידה-זה לא פתרון! אדם שמסוגל לבגוד-זה מצביע על אופי חסר מוסריות לדעתי!! ואפילו על חוסר יציבות ברמה מסויימת ועו ועוד... אדם שבוגד..מסוגל לבגוד שוב ושוב(ונוכחת בכך..)זה הופך להרגל חיים מסויים...קשה לי להאמין שלאחר שזה קרה יותר מפעמיים זה לא יחזור שוב ושוב!! .........את מסוגלת לחיות באופן כזה?? השני, אשווה זאת כמשל לכלי נוי שנשבר , ננסה להדביקו..אמנם הצלחנו! מרחוק אותו כלי נוי נראה כביכול כשלם, אך, משנביט בו מקרוב נגלה את הסדקים הקיימים בו...לא ניתן היה לטשטש זאת... אמון שנפגע-גם כשמנסים להתגבר על כך..ומנסים לאחות את השברים...הכל טוב הכל יפה מרחוק...אך, בלב תמיד ישכון החשש שזה יקרה שנית ...והחשש הזה עלול להרוס בכל רגע את המערכת הזוגית ה"משוקמת " כביכול.. ...........את מסוגלת לחיות עם ההרגשה הזו??? ומעבר לכך,הילדים לא אמורים להוות שיקול בתמונה הזו...אדרבה, הרי ההרגשה של הבגידה גורמת לך לתיסכול..להלם..לחוסר מצב רוח וכו וכו--דווקא התחושות הללו הם אלה שעלולות לפגוע בילדים יותר מאשר שתבני לעצמך מערכת חים שקטה יותר (עם התמודדויות אמנם אחרות..)אבל, הרוגע הזה לעיתים שווה הכל!! זה שתהיי עם 2 ילדים זה שטויות כנתון בעייתי למציאת עתיד,-המציאות מצביעה ומוכיחה שגם נשים עם יותר ילדים-מצאו את הדרך לאושר אמיתי בפעם השניה! אמונה....!!! אצטט מדברייך: "רק אציין שבסה"כ החיים עם בעלי טובים אם אני מבודדת את ענין הבגידות (כמה שזה נשמע אבסורדי, לאור הבגידות הרבות שלו) ויש לנו הרבה במשותף, חיי חברה פעילים וכו'" חיי חברה פעילים וכד' -זה לא העיקר בחיי זוגיות. זה פרט שולי ובלתי נחשב בכלל כשאת מסתובבת עם תחושה נוראית של חוסר אמון...אמון-זה א' ב' בזוגיות!! וכשזה חסר אז....??? חישבי נא, האם הוא ראוי לזכות בך כאשתו..???!! הפנימי גם את שווייך....!! עשי מה שאת חושבת וכמובן התייעצי... ושוב אציין, דעתי,ממש לא מקצועית,אך,עם תובנות חיים....-אלו הם חייך ורק את זו שתחליטי מה את רוצה לעשות בהם!! חיזקי ,אימצי והצליחי!!

מיכל 59

New member
גבר שבוגד באשתו הוא אדם

חסר מוסריות , פעם בגד, פעם שניה וזה הופך להרגל ולמחלה, שאי אפשר בלי הבגידות הללו, לפעמים זה נותן לו טעם טוב בנשואיו. תתיעצי מה לעשות ואל התתני לסערת הרגשות שלך להנחות את דרכך, חשבי מוטב להתייעץ עם אנשים שמבינים, וללכת להתייעצות זוגית. לגבי השארות לבד עם שני ילדים, לא נורא שורדים. ולגבי הכסף? אם הוא מרויח טוב מאד את יכולה בהתאם לבקש מזונות כדי לא לרדת ברמת החיים שלכם. בהצלחה בכל אשר תחליטי. (דרך אגב תזכירי לבעלך להשתמש באמצעי מניעה בזמן הבגידה כדי שלא יביא לך מחלות השם ישמור)

wings23

New member
להזכיר לו להשתמש באמצעי מניעה??

שיעשה מה שהוא רוצה עם ה- XXXX שלו למה שהיא תסכים לשכב איתו בכלל ? זה ממש הזוי בעיניי !! אשה שיודעת שבעלה בוגד בה באופן שיטתי עם כל מיני זונות.. עוד תסכים לשכב איתו היא אשה טיפשה !! למה שאשה תרצה להשפיל את עצמה בצורה כזאת?

וינגס אל תמהרי לשפוט ......

ראשית מסכים לגמרי שלא מובן לי איך ( במיוחד שמדובר על דבר שחוזר על עצמו ) ממשיכים בקשר אינטימי עם בן זוג שכזה אבל....... החיים כבר לימדו אותי שלא להיות שיפוטי ( לפחות להשתדל שלא ) להזכירך לכל אחד/ת יש משהו שהוא עבר או עובר או עומד לעבור שלא בדיוק מתאים לקונצנזוס או למה שמקובל בד"כ בחברה וכד' אז נכון שקשה להבין אבל כל כך הרבה משתנים יש בכל סיפור ששום דבר לא שחור ולבן לגבי הבעל.... לצערי הרב אם הוא הבטיח בעבר שגמר, ולא היה מוכן ללכת לטיפול , ושוב חזר על זה, 99% שזה מה שימשיך גם בעתיד. ולא רואה איך זה ישתנה. ולא יעזור לך להתחמק מזה כי אם זה לא יתפוצץ עכשיו זה יתפוצץ בעוד כמה שנים תמיד יהיו לו סיבות ותרוצים. למה לחכות לגיל מבוגר יותר בכדי להתמודד, וכל הזמן הזה בנתיים לאכול &%^$#@)*& ?

wings23

New member
לא שפטתי... לא אמרתי שהיא טיפשה

אמרתי שאשה שממשיכה ביחסי אישות כשהיא יודעת שבעלה מתלכלך עם זונות.. אז היא טיפשה. אמרתי את זה בכללי, עד עכשיו גברת אדיסון לא אישרה או הכחישה כך שאני לא יכולה לדעת אם היא מקיימת איתו יחסים.

Bananit84

New member
זו התשובה הכי עוקצנית

שהיא יכולה לענות לו הבגידות שלו..... אבל לא בשבילה... בשביל עצמו. הוא הרי לא יודע שהיא גילתה על הפעם האחרונה(?) ואם היא באה אליו ביציאה, "אני מקווה בשבילך שב1500 ש"ח שהוצאת על ***** קנית גם קונדומים... אתה יודע.. בטוח לא תרצה למות מאיידס...." תאמיני לי שהוא יהיה בהלם.... ולגבי ההמשך איתו.... אחרי בגידה אחת חד פעמית, אני מאמינה שאפשר לסלוח ולבנות אמון מחדש. (תלוי כמובן מה גרם לבן הזוג להגיע למצב של בגידה) אבל אחרי כמה וכמה פעמים...... אני בספק...
בכולופן.... שיהיה לך בהצלחה בכל דרך בה תבחרי....
ותזכרי- ילדים זה לא שיקול למה להמשיך..... זה שיקול למה כן לעזוב. לא תרצי שזו הדוגמא שהם יקבלו ואח"כ יישמו אותה בבתיהם הפרטיים...

כמה אופציות

תזכרי גבר ששונה זאת פעם אחר פעם הוא מכור לזה. אופציה 1: שילך לטיפול או זרקי אותו לכל הרוחות והשדים אופציה 2: קבלי ת'מצב כמו שהוא ותסכימי עם זה. אפציה 3: אם כל השאר טוב ורק הבגידות אז...סרסי אותו.
אופציה 4: בדקתם את טיב היחסי אישות בניכם יש בכללי אין למה הוא מחפש אחרות? ריגוש? נותנות לו מה שאין בבית? (זה לא סיבה לבגוד כמוב!ן אך צריך לברר את המניע)

למעלה