מתלבטת מאוד

tallymor

New member
מתלבטת מאוד

אמיר שלום. כבר זמן רב שאני מתלבטת לגבי שינוי תחום עבודה. אני עובדת כמורה בנושא שאהוב עלי מאוד עם חברה מקסימים רק שאני מרגישה שממש נגמר לי. משעמם לי מאוד. אני גם עובדת במשרה חלקית במשרד כמנהלת אדמיניסטרטיבית, וגם זה קצת נמאס עלי. אין לי כיף לקום בבוקר לעבודה בכלל. אין חדווה. יחד עם זאת יש לי המון חופש וגמישות בשתי עבודותי גם יחד, ושכר טוב מאוד. בעיה נוספת, אני יודעת מה אני לא רוצה, וממש לא יודעת מה כן. מבין, קשה לי לעזוב כי זה לא שממש רע לי, רק נורא משעמם, יש המון יתרונות וצ'ופרים שקשה לוותר עליהם, וחוצמזה שאני לא יודעת מה אני כן רוצה. אתה יכול לעזור לי?

החלטה

שלום, פעמים רבות זאת התמונה. החיים נסחבים בגלל שיקולים, בגלל צ'ופרים, בגלל . . . אבל בינתיים הדבר המהותי, העבודה עצמה כבר מזמן לא מספקת. דבר ראשון אני מציע לך לקרוא את המאמר המצורף. דבר שני עליך להחליט האם את באמת רוצה לעשות משהו, לקחת את העניינים בידיים ולהתחיל ללכת לחפש, ללמוד כלים, לפתח הקשבה חדשה פנימה. זה תהליך שנדרשת בו התמסרות, התמסרות לעצמך ולמה שבאמת מבקש לבקוע. תקראי את המאמר, אולי נוספים באתר ונמשיך לשוחח. בהצלחה, אמיר דרור

יאזמין

New member
אולי את לא צריכה לעזוב?

אולי באמת תרכשי לך כלים חדשים דרך סדנאות או בדרכים אחרות, ותוכלי לשלב אולם במערכת? למרות שזה לא קל, כי יש ממך דרישות מסוימות, אבל אולי יש דרך לחדש ולרענן. ואם זה לא עובד, אז תחפשי עבודה אחרת. אבל כדאי קודם כל לרענן את עצמך בתוך המערכת שאת נמצאת בה.

יעוץ מעשי

שלום. מהיכן נובעות עצות מעשיות ? לפעמים, או יותר נכון, על פי רוב, יש נטייה "לתת עצה מעשית טובה" בבחינת זה מה שאני הייתי עושה, ואת תעשי כטוב בעינייך. בבחינת אם לא יועיל - לא יזיק. בנוסף לכך, פורומים במהותם נועדו לשמש במה להבעת דעות. ולמרות שתי המקובלות הללו, ברצוני להדגיש את גישת התהליך בו אני מאמין ועל פיו אני נוהג - כקו מנחה אני משתדל להמנע מהבעת עמדה או עצה מעשית, כל כוונתי היא להיות לעזר כדי שהאדם יוכל להתבהר על החוויה שלו, שידע טוב יותר להכיר מה מתחולל בתוכו. ועל כן, אני מבקש גם כאן בפורום זה, להביא לידי ביטוי את גישתי. אם את/ה יאזמין יכול/ה לומר משהו על ההרגשה שנוצרה אצלך מתוך מה שהביאה טלי הרי שיתכן וכך היא תוכל לחוש הבנה טובה יותר את החוויה האישית שהיא עוברת. יש סיכון בנקיטת עמדה שאין לך באמת שום יכולת לדעת מה תהיה האפשרות שלה לבאמת לפתוח דרך חדשה במסגרת קיימת. נכון שבדבריך יש דאגה ופיתרון שכך היא תצמצם סיכון, אבל מוקדם מדי לחשוב בשלב זה על הפיתרון, קודם כל התהליך. אני מאד מקווה שגם אם אמרתי דברים שלכאורה אין בהם "ברוך/ה הבא/ה, לך יאזמין", אני מקווה שלא כך תפרש/י את דברי. מקווה ומודה על האמון. יום של התחדשות אמיר

יאזמין

New member
טלי הבהירה יפה מאוד את התחושות

שהיא עוברת, זה נראה מאוד ברור שיא חשה מחנק ותהייה, ואלה גם התחושות שחשתי כשקראתי את הפנייה שלה. אולי באמת טלי תצליח לעבור תהליך בעזרתך, הלוואי, אבל אולי הדברים הרבה יותר פשוטים ממה שאתה מנסה להציג אותם.

tallymor

New member
לאורלי ולכל מי שעונה

תודה על ההתייחסות והתשובות. אכן עוזר, גם אם לא מקדם כרגע. אני מרגישה שהכח ב- hold . לאורלי שכתבה לי מסר להתקשר אליה, את יכולה להעביר שוב את ההודעה? אני לא מוצאת את הטלפון.

למעלה