מתלבטת כבר חודשים

מנהלת

New member
מתלבטת כבר חודשים

נשואה 7 שנים עם שתי ילדות משגעות. שנה וחצי הייתי עם אחר. חברות נפלאה, אהבה ענקית חיבור אמיתי והמון חום תמיכה ונתינה. ערב אחד הוא החליט שהוא עוזב את הבית (3 ילדים). דיבר עם אשתו, ההורים. דיברתי גם עם הבעל. יומיים אחרי הוא התחרט. היא התחננה והוא החליט שלא רוצה להרוס משפחה. נשארתי עם שברים של זוגיות (עם בעלי) שהיתה רעה מלכתחילה. היינו בטיפול זוגי. יצאנו כשנכנסנו ללא שיפור, ללא החלטה. קשה לקחת החלטות. והלב בכלל מלא באחר, שמלווה ואוהב אבל לא מוכן לעזוב בשבילי. ככ הרבה כאב וסבל עכשיו, ועוד בעתיד. טוב כבר לא יהיה בקרוב.

לא רוצה לדרוך על יבלות

מערכת יחסים עם מאהב היא מערכת נפלאה מעצם היותה גנובה וממוקדת בקצפת והדובדבנים. גם את וגם הוא החלטתם לפרק את המערכת הביתית (הרעועה) כדי להיות ביחד. לממש פנטזיה שבניתם. (האם היתה הפעלת לחץ כזה או אחר? - תעני לעצמך בכנות) זה לא הגיע לידי ביצוע כי כאן היה באופק מעבר לשלב אחר ביחסיכם. מעבר לזוגיות מלאה. זו שכוללת גם את פח האשפה ושטיפת הכלים, את הנחירות ואת הריחות הפחות נעימים. גם את החיכוך היומיומי. הוא התקפל לאחר יומיים בלבד. אצלך הרומן יצא מהארון והמשבר הסמוי בבית הפך לגלוי. אוכל לאמר לך רק דבר אחד. אם החלטת להתגרש, עשי זאת כאילו אין איש מחכה לך בחוץ. אם אינך מסוגלת לכך, שאלי את עצמך מה מחזיק אותך בנישואין הללו. אם נותר סיכוי לשקמם ואם את מעונינת לשקמם, השקיעי בכך. אם לא, התגרשי בלי קשר לאהובך. אל תישארי רק מחוסר ברירה, זה עוול לך ולבעלך. גם לילדות.

adam33

New member
אזהו חכם הרואה את הנולד

לפעמים אנחנו מאמינים שהכל יהיה יותר ורוד עם " האחר" ואנחנו מאוד אמיתיים ומאוד כנים..אך לחלוטין נאיביים קשה לראות צלמרחוק קו מחשבה של אדם אך צריך להיות עיור בכדי לראות מה שקורה מסביב אם היתה זו אהבה אזיי מן הסתם היו סימנים לה כגון: האהבה שלו לילדות שלך העתיד שלכם עם הילדים המשותפים הדרך שבה הוא יעזוב את הבית ויחיה איתך משום מה יש לי את ההרגשה שאת רצת רחוק בעוד הוא ידע בדיוק מה יהיה ועד כמה הוא מוכן ללכת איתך עצתי למרות הכל יכול להיות שמעז יצא מתוק וניתן לאחות את השברים בינך לבין בעלך ואני אומר זאת מפני שהבנת סוף סוף שמישהו בגד באימון שלך וזה לא בעלך נסי למרות שלא הלך בפעם הראשונה את הייעוץ בשנית אוליי כעת תוכלי להפתח בצורה אחרת ודברים שלא הרגשת יראו אחרת כעת אני מאמין שזה יצליח כאשר הפגיעה שקבלת תעבור ותוכלי להביט כעת על המשפחה שלך כפי שעשה זאת הוא.

צפוני

New member
מצטרף

מצטרף להערתו של איש המערות. אני מאמין באמונה שלמה כי אין להחליף זוגיות אחת בשניה. כלומר הסיבה לפרק זוגיות צריכה להיות מונעת מהפנמה עמוקה שהיא מיצתה את עצמה ואין לה סיכוי להתפתח לדבר חיובי ויציב. היתי אף מוסיף שלאחר פירוק הזוגיות כדאי מאוד לקחת פסק זמן, לבחינה עצמית רצינית, להערכות נפשית שונה לקראת הזוגיות הבאה. ואכן אני מסכים בהחלט שהצלחת רומן "מהצד" לא בהכרח מצביעה על סיכוי "לשדרג" אותו לזוגיות מוצלחת.

למעלה