מתלבטת בשמות

HILOS55

New member
מתלבטת בשמות

אני בהריוןן ראשון וש לי בת עברתי גיהנום בעבר עד שקיבלתי בשורה טובה שאני בהריון אני חושבת על שמות לפי עדיפויות: 1- קשת- שם מקורי זה הדבר הכי יפה שקיבלו בני ישראל מה' אחרי המבול ואני מרגישה שעברי היה מבול וקיבלתי דבר יפה ועכשיו יהיה טוב כמו שה' הביח לנוח 2- זוהר - אור הגיע סוף סוף האור שלנו 3-טוהר - תמימות,תום,צניעות שם של עדינות נשי ילדותי פשוט יפה מה דעתכם ?? לבעלי עדיין אין דעה הו מתלבט בדיוק כמוני אני יודעת שברגע שאני יראה את הקטנה בריאה אני יוכל יותר לגבש דעה אבל אני מפחדת שאני יותר מבולבלת כי אני רוצה להוציא אותה מבה"ח עם שם ולא לחכות יותר מידיי זמן י אז יתחילו לשגע אותי ....

ilanamysticana

New member
בשעה טובה

את שם הנולד ההורים, במיוחד האם, מקבלים במסר אינטואיטיבי בזמן ההריון או לאחר הלידה. כל השמות נאים הם. מועדף שם שמכיל 3 אותיות לפחות ושיכלול אותיות א,ה,ו,י כפי שאמרתי השמות נאים. זוהר נראה לי השם המועדף. שם הוא חלק מהקוד הגנטי והוא חלק בלתי נפרד מתאריך הלידה כדאי לחכות לקבל את אותו "מסר" ושיהיה בשעה טובה ושהכל יהיה טוב.

doingood

New member
קשת זוהר או טוהר

שלושתם מקסימים בעיני, ואפשר ממש להרגיש את האהבה שלך לילדה שלך. ההמלצה שלי היא לקחת את הזמן ולהחליט באמת רק עם הלידה עצמה. שלושת השמות יהיו טובים ומתאימים, וניכר כי הושקעה בבחירתם כוונה רבה. אפשר גם לפנות לייעוץ מקצועי בתשלום אם זה מתאים לך. שלא תדעו עוד צער.

למעלה