מתלבטת בין 3 פאזלים

Lil Kitty

New member
מתלבטת בין 3 פאזלים

תעזרו לי לבחור?

Lil Kitty

New member
אבל הם יפים :(

מה יתאים יותר לחדר שהוא כולו בגווני צהוב-כתום, כולל רהיטים, קירות ותמונות?

Lil Kitty

New member
נצל"ש

יונה, הפאזל שלך "נוף מושלג" הוא מ-ה-מ-ם! מאיפה השגת אותו?

bendelac

New member
לא זוכר

זה הפאזל הרציני (1000+) הראשון שעשיתי וקיבלתי אותו מתנה. זה היה לפני שהתיחסתי לפרטים שוליים כמו חברה, איכות חלקים וכו'. בטח מצאו אותו בחנות משחקים כזו או אחרת. מצטער שלא יכול לעזור.

fairy8

New member
קודם כל יפה שיש

קונטרה ולא הכל אותו דבר, דבר שני כל דבר יכול להתאים עם מסגרת נכונה ועוד הצעה תוציאי מהמדפסת את התמונות ושימי על רקע בצבעי החדר ותראי מה הכי נראה לך, וחוץ מזה מזה משנה הצבעים (אפילו שזה ורוד) העיקר שהתמונה יפה ומוצאת חן בעיינך

bendelac

New member
לא אמרתי שהם לא יפים

רק שאם אתה חושה שהם קצת ורודים אולי אתה לא ממש אוהב אותם... אם לא אז הםפ היו סתם פאזלים ורודים
לדעתי, בכל אופן, הם קצת ורודים מידי ולא הייתי רוכש אותם גם לחדר שבו זה מתאים כי אני לא בטוח שהייתי נהנה לעשות אותם. ואם כל הכבוד ליופי, ההנאה היא חלק חשוב מהעניין.

bendelac

New member
תוספת

אני עכשיו מחפש פאזל כמו השלישי שהבאת "זריחה (לדעתי זה שקיעה) מעל הטירה" ככה שעליו אני ממליץ בחום

Lil Kitty

New member
אני בת ../images/Emo13.gif

טוב הפאזל נבחר - זריחה מעל הטירה
פאזל פשוט מקסים.

bendelac

New member
סליחה

עכשיו גם הסתכלתי על העולם שלך בתפוז וגיליתי שאת בת 3 ונרשמת שספטמבר 2003 מה שאומר שנרשמת עוד לפני שנולדת ועוד לא דיברתי על כל הפאזלים שהספקת...

123נעמי

New member
קשה לעזור בבחירה../images/Emo9.gif

הכול עיניין של טעם אישי והיעוד שלהם. תליה בחדר מסויים - מתנה למישהו או סתם הכיף שבהרכבה שלושתם יפים רוצי לתפוס את המבצע השני בחצי מחיר לפחות תצאי עם שניים מהם
ספרי מה נבחר

Lil Kitty

New member
../images/Emo6.gif

אני באמת לא יודעת מה לבחור... טוב יש עוד קצת זמן לחשוב.

למעלה