מתלבטטט

liberally

New member
מתלבטטט

לא יודע מה ללמוד
מחשבים, עבודה סוציאלית, מדעי ההתנהגות..אני כבר משתגע...כל החיים שלי אהבתי מחשבים (טכנאות), להתעסק בזה..להבין..לסדר..לתקן...
בשנים האחרונות עברתי "מהפך"...התחלתי טיפול פסיכולוגי בשנים האחרונות והכרתי יותר את עצמי.."נשאבתי" לתחום והוא מסקרן אותי..חשבתי אולי ללכת ללמוד אותו, אבל מצד שני אולי זה סתם "שגעון גדלות"....ואין בזה הרבה כסף..
עשיתי אבחון של אדם מילא, שם נאמר לי ללכת על מקצועות כמו: עבודה סוציאלית, חינוך בלתי פורמלי (ממה שאני זוכר..).. קיצור..אני בן 24 וחצי ועדיין עם ההתחבטות הזו...כרגע אני נמצא בטיפול פסיכולוגי+תרופתי..עברתי סוג של התקף פסיכוטי לפני שבועיים ואני לא הכי מאוזן..אבל עדיין שאלת ה"מה ללמוד" מטרידה אותי...לא יודע אם זה משהו שאני רוצה לחקור על עצמי..או שהוא באמת מעניין אותי...קיצור..מה לעשות????

הי

יש הבדל בין להסתקרן מתחום מסויים לבין להבין שזה מה שאתה רוצה לעשות
לכן אני ממליצה שתבדוק עם עצמך האם אתה רואה את עצמך באמת נהנה לעזור לאחר להקשיב לאורך זמן?
שנית אם אתה גם נמשך לתחום העזרה וגם אובחנת כך אז מה ההתלבטות? למה תהנה מזה מלבד זה שיכירו בך? זה יעזור להבין אם מדובר בשיגעון גדלות.

אם יש אהבה לתחום המחשבים יש דרך שתאפשר למצוא שילוב...

בהצלחה.

NitzanP90

New member
קודם כל-פרה פרה

אני גם נמצאת כרגע בצומת מכרעת בחיים שלי,מה שנקרא...אני צריכה להחליט איפה ארצה ללמוד ואיך וזהו בהחלט הזמן!

אני במקומך הייתי בודקת כל נושא ונושא ואפילו שואלת חברים\מכרים\משפחה\אינטרנט וכו' על כל אחד מהנושאים האלה בשביל באמת לדעת קצת על כל דבר שמעניין אותך ואפילו להתחיל להכיר אותו על קצה המזלג.
תרכז לך מספר שאלות מפתח שתתרכז בהם כשתלמד יותר על כל נושא....למשל-האם זה מעניין אותי בכלל?, איך אשתלב בלימודים?, האם יש עתיד כלכלי טוב במקצוע הזה?, למה בעצם אני רוצה ללמוד את התחום הזה? וכו' וכו'...

ובלי שום קשר לבעיות שאתה מתמודד איתם,אם אתה לא מוותר על השכלה גבוהה למרות כל אלו-שאפו! והמון בהצלחה.

ivgy1980

New member
הכוונה מקצועית נומרולוגית

תבקש ממישהו דובר רוסית לתרגם לך ת'מאמר: http://www.livejournal.ru/themes/id/7986
תוכל דיי בקלות לזהות עיסוק מתאים ו/או מומלץ באמצעות ניתוח מספרי של תאריך הלידה.

למעלה