מתכנן על טנדם

Scept

New member
מתכנן על טנדם

טוב, יומולדת 16... בשילוב של מתנה מ3.5 בני משפחה, וקצת השתתפות עצמית, אני ב"ה עושה טנדם- כנראה בסקיכיף- בזמן הקרוב. (לא, עוד לא דיברתי איתם). עכשו, נכנסתי לאתר שלהם, וראיתי "קורס התנסות בצניחה". לא יכול להגיד שלא קסם לי הרעיון של צניחה חצי-אוטומטית במקום להיות קשור למדריך... גם ככה וגם אני בטוח שיהיה תותח- אבל זה נשמע עוד יותר טוב, וגם אפשר, כשיהיה כסף, להשלים לAFF. (הקורס כולל חצי יום הדרכה תיאורטית, וצניחה אחת חצי אוטומטית- עולה בערך 300 שקל יותר מטנדם). אז, אם את זה אני עושה- אני משלים מהכסף שלי כמובן. רציתי לבדוק דעות של אנשים- שווה את ההשקעה? עדיף בהרבה? כדאי? בתודה, אייל.

elraviv

New member
לדעתי עדיף טנדם

אם השאלה טנדם או קפיצת התנסות אז התשובה היא טנדם. 1. יותר בטוח 2. יש צילום 3. 12,000 רגל לעומת 3,500 - כלומר בקפיצת התנסות אין נפילה חופשית בכלל. 4. זמן ההכנה הרבה יותר קצר 5. ההרגשה הרבה יותר בטוחה כשאתה קופץ פעם ראשונה ממטוס עם מדריך. 6. בטנדם אתה לא צריך לדאוג לכלום, אתה שם כדי להנות ושהמדריך יתכנן את הנחיתה, יפתח מצנח ישמור על יציבות, יעשה קצת תרגילים וינחת. קפיצת התנסות היא אולי בשביל מישהו שלא בטוח שהוא רוצה לעשות קורס אז אולי יש מקום להתלבטות בין להשקיע את כל הסכום או להתנסות קודם ואז להחליט.

Scept

New member
לא שמתי לב להפרשי הגובה...

אני כבר די סגור על זה שאנטי רוצה קורס, אבל כסף אין- ככה שאם זה המצב, אני מניח שאלך על טנדם. תודה

CUT II CUT

New member
יש אפשרות לעשות טאנדם בסקיכיף ולקבל

החזר במידה ואתה נרשם לקורס

Scept

New member
ואם הזמן בין הטנדם לקורס גדול?

כמה זמן זה "נשמר"?

skykef

New member
נשמח להעביר פרטים

אתה מוזמן ליצור עימנו קשר ואנחנו נספק לך את כל התשובות בברכת שמיים כחולים