מתכוני חלבונים

operationss

New member
מתכוני חלבונים

אני שוקל בערך 70 קילו ומעוניין לפתח גוף. כמעט כולם אומרים שצריך לשם כך לאכול לפחות 1.5 גרם חלבון עבור כל קילו (מהמשקל). כלומר אני צריך לאכול בערך 110 גרם חלבון ביום. אני שותה ליטר חלב, אוכל 50 גרם גבינה צהובה לייט, 50 גרם טונה במים ואוכל 2 יוגורטים כל יום. כמובן שזה לא מספיק. מישהו יכול להמליץ לי על מקורות חלבונים נוספים ועל מתכונים כדי שיהיה אפשר לאכול את כמות החלבונים האדירה הזו כל יום? אם תוכלו לשים דגש מיוחד על המתכונים - כי פשוט אי אפשר סתם לאוכל ג.צהובה וטונה ... יש לי מתכון קטן להציע - פיתה עם קטשופ, גבינה צהובה וטונה בטוסטר - פצצת חלבונים וגם טעים. אבל חוץ ממתכון זה אין לי רעיונות נוספים ...

girman

New member
לא קשה להגיע ל110 גרם חלבון

מלבד טונה גבינה צהוב וחלב יש מקורות עשירים נוספים לחלבון. תפריט שבנוי חכם- ייאפשר לך להכניס אפילו יותר. לדוגמא: לארוחת בוקר תאכל קופסאת טונה שלמה וביצה. לצהריים תאכל חזה עוף שלם (או כל עוף אחר), בשר או דגים אחרים ובערב תאכל יוגורטים, חלב, גבינות וכו´. אם אתה מחפש מקורות לחלבון- הנה הם: עוף, בשר, דגים, ביצים, מוצרי חלב, קטניות (סויה עשיר בחלבון) וכו´.

operationss

New member
לא פתרת לי את הבעיה ...

איך אני אמור לאכול קופסת טונה שלמה וביצה לארוחת בוקר ? זה פשוט לא טעים לאכול טונה ככה בלי כלום. ובקשר למקורות שציינת - חלב וביצים כבר היו ברשימה שלי ובקשר לבשר ודגים - אי אפשר לאכול כל יום גם בשר וגם דגים - מקסימום אחד מהשניים והוא מעניק מקסימום 20 גרם חלבון - זה כלום כי זה תופס ארוחה שלמה. נעשה חשבון קטן - ארוחת בוקר - מקסימום 15 גרם חלבון. ארוחת צהריים - מקסימום 20-25 גרם חלבון, ארוחת ערב - עוד 20-25 גרם חלבון. הגענו ל 65 גרם חלבון. ובמהלך היום אני לא יכול לחשוב על שום מוצר שיהיה אכיל בתור נישנוש בין ארוחות וגם יספק חלבון. כלומר יוצא שמגיעים רק ל 65 גרם חלבון וזהו ! אני צריך פתרון למצב ...

alexkagn

New member
מה הבעיה ??? זה די קל....

דוגמא לתפריט שלי: ( שפירסמתי לפני זמן מה, לאחר שינוי בהמלצתכם) 6:30 - חביתה מ-6 חלבונים + חלמון אחד /שיבולת שועל מבושלת עם חלב, שוקו עם 250 מ"ל חלב מועשר. 10:00 - סנדוויץ עם 100 גרם פסטרמה, ירקות וטחינה. 12:00 -אבקת חלבון פרולאב בתוספת בננות. 10:00--> 14:00 פירות וירקות לסירוגין (אני בבית ספר אז קשה לאכול מסודר) 14:00 חזה עוף אפוי/ 2 חזה עוף + תפוחי אדמה/אורז/פסטה+ירקות 17:00 סלט ירקות עם טונה במים (פחית) 20:00 -300 גרם דג נסיכת הנילוס + תפוחי אדמה + ירקות 23:00 -קופסת קוטג´5 אחוז שומן לפני השינה+ כמה בננות בשביל הפחממות. נסה להוסיף לפה פחמימות כפי שרמי אמר לי מקודם

operationss

New member
כמה אתה שוקל ומה הגובה שלך ???

זה אכן תפריט רציני ואני רוצה להודות לך עליו - אני אשתמש בכמה רעיונות ממנו. איך אתה יכול לאכול בלילה קופסת קוטג שלמה בלי כלום ?

alexkagn

New member
כנס

אני בן 16 181 74 קילו לי הקוטג´ הולך ממש בקלות. אני יכול לסיים גם שתיים בלי בעיות מיוחדות... גם אני לא אוהב לאכול במיוחד- אבל טוחנים מה לעשות... צריך להעלות משקל.

demultiplexer

New member
קנה כבר אבקת חלבונים

דל קלוריות דל שומן וכולסטרול ועשיר בכל חומצות האמינו האיכותיות נספג הרבה יותר מהר מכל מה שאתה אוכל ואם אתה שותה ליטר חלב ביום אז תיקח את האבקה עם חלב יש לזה אחלה טעם של מילק שייק וככה גם תוכל לגוון את הטעם של החלב. אני ממליץ על פרולאב אבקת חלבון מי גבינה advanced whey

למעלה