מתכונים

AYELET1

New member
מתכונים

ראיתי בפורום אחר , ומצא חן בעיני שרשרוו כאן איזה מתכון שאתם אוהבים-אוהבים להכין וגם לאכול. בתיאבון

מתכון לבישול ילדים ?

לא חשבתי שהלכת כל כך רחוק . להלן התפריט: בחרו את המתכון הרצוי- דיסק מן אפוי אוזניות במרק עם כיסונים MTV מאודה עם פטריות פלפון או טלפון(יש אפשרות בחירה) צלוי סלט נערות מצחקקות רביכה של גרביים מפוזרות ולקינוח: יש בחירה בין מוס הימהומים לעוגת הבית . בתיאבון.

bimbo.

New member
תפריט עשיר ועתיר קלוריות.../images/Emo9.gif

קשה לבחור...

אטיוד5

Active member
עבדכם בשלן האורז והפתיתים המשפחתי

יצא לי שם כזה בין כתלי הבית. אין לי מושג מדוע. כשהילדה רוצה פתיתים ואני בבית, היא פונה אלי. שאינני בבית היא פונה לאמא לבקש "פתיתים של אבא". אותו דבר אורז. ודרך ההכנה הכי פשוטה בעולם. קצת שמן בסיר, מכניסים את האורז/פתיתים ומנערים עד שהשמן ידבק לכל הפתיתים. על אש גבוהה משחימים פחות מדקה, אחכ מוסיפים מים בערך 2 מים ל 1 אורז/פתיתים. מחכים שירתח. אם זה אורז, עולה שיכבת לובן שיש להסיר. כשרותח, מנמיכים לאש קטנה ומכסים במכסה. לכל סיר יש מכסה, ואם אין אז צלחת. זהו, לא לגעת. 5-10 דקות. והכל מוכן. לתבל במלח וקרי. בהצלחה.

AYELET1

New member
אורז עם אפונה וגזר

לבשל שלשת רבעי כוס אורז. בינתיים: לטגן מעט בצל. להוסיף 400 גר´ אפונה וגזר קפואים. לערבב ולהןבסיף: אבקת מרק כלשהי תבלין סויה של אוסם רוטב בצל של קנור (מין דבר מתקתק כזה..) לערבב ולהוסיף רבע כוס מים. לבשל 1-=20 דקות. להוסיף את האורז המבושל. לחמם עוד מס´ דקות. בתיאבון.

bimbo.

New member
כל אדם רוצה להשאיר משהו../images/Emo97.gif

יצירתי משלו למען יזכרו אותו הדורות הבאים. אתה תיזכר בזכות הפתיתים והאורז (אולי עוד דברים, אבל זאת כבר אינני יודעת).

גליה12

New member
המשפחה שלי מאוהבת בפיצה ,

אני מכינה בצק שמרים פשוט ביותר, שמח מים וטיפת שמן ושמרית, מטפיחה שעתיים,על זה מורחת קטשופ וגבינה- והיידה לתנור חם ל20 דקות. אגב- הבעל שלי מאד אוהב לבשל (כן מציאה אמיתית), ומשקיע הרבה- אני מאידך בעד מאכלים בהם הכל נכנס יחד לסיר (ובשקית קוקי עדיף) - נפלא בטעמים וחוסך כל כך הרבה בהדחת כלים.

AYELET1

New member
נסי לפזר על זה...

פיטריות/עיגולי-בצל מטוגנים קלות. נורא טעים. מממממ....

vered4

New member
טוסט פיצה

אם בענין פיצה אז "טוסט פיצה", זה מאכל שמאוד אהוב על הילד שלי. שתי פרוסות לטוסט, הרבה מרגרינה, רסק עגבניות, מעט חרדל, אורגנו, גבינה צהובה ולטוסטר.

מלאווח פיצה מאכל למתבגרים

מכירים את המלאווח הקפוא? מוציאים מהמקפיא מורחים קטשופ ושמים גבינה צהובה מעל. מכניסים לתנור ויוצאת פיצה תפוחה, ללא שומן וטעימה. זמן הכנה כ10-15 דקות. זה מתכון שקיבלתי ממתבגרת בת 20.

bimbo.

New member
טוב. גם לי יש מתכון:

מטגנים הרבה בצל קצוץ, מוסיפים פטריות (אפשר בהחלט מקופסה) וקופסת גרעיני תירס (עם מעט נוזלים מהקופסה), וצולים יחד כ-10 עד 15 דקות. אפשר לאכול כתוספת לבשר, כמנה בפני עצמה, ואפשר גם לגלגל את הטעים טעים הזה בתוך בצק עלים או פריך לא מתוק, ולאפות. ואז יש קנלוני. נא לא לשכוח מלח ופלפל. אוף, זה כבר מריח לי ואני רצה להכין.

טוב, עוד מתכון קלי קלות

אם נשאר לכם קצת פירה, תערבבו עם בצל מטוגן, וגבינה צהובה מגוררת (אפשר גם עם פטריות, תירס, גבינה מלוחה וכיד הדמיון) +ביצה לא מבושלת. לוקחים "בריקים" (העלים של הסיגרים) שמים כף גדושה על מחצית העלה העגול מקפלים את העלה ומטגנים במחבת עם מעט שמן. יוצר מעין בורקס שחבל על הזמן! לגבי ה"בריקים" קונים אותם קפואים. זה עולה גרושים ומספיק לשלוש ארוחות למשפחה גדולה.

למעלה