מתכונים לעצלנים

ayaba

New member
מה שבטוח

זה שאת לא נמנית על העצלנים, רק להקליד את הכל זה כבר מהחרוצים. אבל יופי של דברים, לפעמים צריך פטנטים לקיצור תהליכים ולהקלה. תודה.

clcl

New member
מוקפצים- הנוסח לעצלנים בלבד

מוקפצים- הנוסח לעצלנים בלבד

clcl

New member
סלט פלפלים לעצלנים

סלט פלפלים לעצלנים

clcl

New member
פלפלים ממולאים - וריאציה לעצלנים

פלפלים ממולאים - וריאציה לעצלנים המצרכים: פלפלים - רצוי בהירים, שצורתם יציבה למלית (צמחונית): 3 כוסות אורז 1 קופסא קטנה רסק עגבניות 2 כפות שמן 1 כף אבקת מרק בטעם עוף 1 כפית מלח פפריקה אדומה פטרוזיליה או קוסברה קצוצה לרוטב: ראה מתכון קודם של כרוב ממולא אופן ההכנה: רוחצים את הפלפלים, חותכים וזורקים את הקצה העליון, ומעמידים בצפיפות בסיר כך שיתמכו זה בזה והמלית לא תישפך החוצה מערבבים יחד את חומרי המלית. במהלך הבישול. ממלאים 2/3 מגובה הפלפלים. מכינים רוטב כמו בכרוב הממולא (ראה מתכון קודם), ממנו יוצקים לתוך הפלפלים וגם על התחתית עד למחצית גובה הפלפלים. לדעתי במקרה של הפלפלים עדיף שהרוטב לא יהיה חמוץ ולכן מומלץ לוותר על מלח הלימון או הלימון. גיוונים: מי שמתעצל ורוצה לחסוך את ריכוך עלי הכרוב וגלגולם, יכול להשתמש באותה מלית לפלפלים. המלית הבשרית והצמחונית מתאימות לסוגים שונים נוספים של ירקות: עגבניות, קישוא, תפוח אדמה, בצל ועוד. לגיוון אפשר להוסיף גם גזר חתוך או מרוסק ו/או בצל קצוץ לא מטוגן ויוצא יופי.

clcl

New member
אושפלאו לעצלנים/אמירה

אושפלאו לעצלנים אבל לפני כן....אני ערכתי מספר שינויים קטנטנים רק בצל אחד-בכל זאת ילדודס 2 גזרים גדולים מספיק....תיכף תביני למה 1 כוס אורז בלבד...יוצא המון(לכן גם פחות גזר) כל השאר לכי לפי המתכון...לא תצטערי... אמירה מתכון: אושפלאו רכיבים: 3 בצלים גדולים קצוצים 6 גזרים גדולים פרוסים לאצבעות דקיקות 4 כפות שמן זית 6 שוקי עוף 2 כוסות אורז בסמטי מנוקה מלח ופלפל אופן הכנה: בסיר גדול מטגנים בשמן זית את הבצלים. מטבלים במלח ובפלפל את שוקי העוף ומוסיפים אותן לסיר. מערבבים ומבשלים על אש נמוכה למשך 20 דקות. מוציאים את הבצל והעוף לקערה. מוסיפים לסיר מחצית מכמות הגזר ומהדקים לתחתית הסיר. מחזירים את העוף והבצל. מוסיפים מחצית מהגזר הנותר ו-1/4 כוס מים. מבשלים במשך 10 דקות. מוסיפים את האורזומעליו את יתרת הגזר ומכסים במים (כ-1/2 ס"מ מעל לגובה הגזר) מתבלים היטב ומבשלים במשך 30 דקות הערות: מקור המתכון: http://www.netking.com/ ג

ayelet 24

New member
איזה יופי של מתכונים../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

אני חדשה כאן (נעים מאוד) אבל עוקבת כבר הרבה זמן. אני אומנם לא מבשלת אבל אני אוספת את המתכונים לזמן נסיונות. שאלה - באושפלו אם מצמצמים את המרכיבים (1 בצל, 2 גזר) כמות השמן נשארת זהה? תודה.

clcl

New member
קונכיות בצק במילוי תפוחים ובננות לעצלנים עם..

קונכיות בצק במילוי תפוחים ובננות מתכון לעצלנים עם פאסון: מעט עבודה, לא הרבה מצרכים ותוצאה ניצחון

clcl

New member
עוגה קרה לעצלנים

עוגה קרה לעצלנים מבינכם, כדי להפתיע את הבעל או החבר מתכון לעוגה קלה להכנה

clcl

New member
עוף טעים וקל לעצלנים

עוף טעים וקל לעצלנים - שרה_ק‏ בסיר שמים בצל חתוך הרבה בצל, והרבה שיני שום חצויות ומעל זה את העוף מחולק לרבעים, ממליחים ומפלפלים. שמים רבע עד חצי כוס מים כך שהמיםי יהיו רק בגובה 0.5 ס"מ בתחתית הסיר. מדליקים אש נמוכה עם נטיה לבינוני. מכסים ושוכחים מזה. אחרי שעתיים עוף טעיייייים. בסיר אחר אפשר להכין אורז או תפוחי אדמה. שידוך מוצלח. "באופן טבעי"

למעלה